4 Aylık kilo verme yarışması

B
Son 3 yildir neredeyse hergün tartildim. Yarin tartilip bir dahaki çarsambaya kadar yemin edecem bir kere bile tartilmayacam bi kere de sürpriz olsun belki işe yarar heyecanlanirim gaza gelirim belki
Ben de tartilmak istemiyorum canım bakalım tutalım kendimizi

Nele neler konusmussunuz beaaa:))
Herkes bedenini yazmis:) benimde kemiklerin kalin midir nedir:/ alt 36 beden ust s beden ama hala ince gorunmuyorum:/
Bu aralar canim cok fena abur cubur istiyo ya sanki o kadar kiloyu veren ben değilim azim sıfır:/

Son 3 yildir neredeyse hergün tartildim. Yarin tartilip bir dahaki çarsambaya kadar yemin edecem bir kere bile tartilmayacam bi kere de sürpriz olsun belki işe yarar heyecanlanirim gaza gelirim belki
Ben tartılmadım en son p
ben tartılmıyorum Perşembe sabahından beri bakalım yarın ne olacak ama daha iyi oluyo önce veremedim deyip hemen bırakıyodum

Kızlar ben uzun bir müddet yazmayacam gibi ama kilo bildirimi yaparım. Diyet düşüncesi beni çok yipratti. Zaten bu aralar nefsime yeniliyorum. Diyet de yapamıyorum. Ne olur bir müddet beni mazur görün.
Sizi asla birakmam

Öğlen karnıbahar haşlaması yoğurtlu
Ara:kahve ve tarçınlı süt
Akşam
1kase çorba
3köfte
3küçük kızarmış karnıbahar
Ayran salata
Ara:1kuru incir

Menu devam
Slm kizlar
Okulda yogunum sinavlar falan
Ancak gelebildim

Kahvalti
1 dilim ekmek
1 dl peynir
3 zeytin
1 kepekli biskuvi

Ara
Az once 1 Kare bitter
5 Li cay

Ogleni yanimda getirdim
Hemen yazaym

2 dilim kepekli ekmege
Kofteli sandivic
1 minik kase yagsiz salata
1 kutu ayran

Menu devami

Aksam
5 kasik etli bulgur
1 kocaman kase yogurtlu patlican

Ara
1 avuc yagsiz patlamis misir

Ayy kizlar heyecan dorukta yarin eksi cikmam lazim
Yoksa agliycam:KK61:
Az yada cok ins umutluyum:D

Bu ara havalar buz
Yuruyus yapamiyorum
Bugun 15 dk zor dayandm hemen eve dondum
Subat tatilinde kosu bandima start vericem

Selam kızlar 2 gündür okul yazılı misafir derken menu mu yazamadim şimdi fırsat buldum abuk sabuk oldu ama
13 ocak
sabah
2 light dl ekmek
az peynir
5 zeytin
Şekersiz çay
ara 1 avuç leblebi
2 si nir arada
1 kase yogurt
1/2 kase çorba
ara
2 kare bitter
akşam 17 de
1/2 Kıymalı pide
4 mercimekli köfte
1 kare bitter

PaperArtist_2015-01-13_22-44-47.webp
PaperArtist_2015-01-13_22-44-47.webp
Yiyebilir miyim :KK46:

Sarı leblebi canım hem formda tutuyor içine azıcıkta kuru üzüm koyarsan tatlı ihtiyacını giderirsin
Bundan önceki diyetimde her ara öğünde bunu yiyordum yine başlıcam hatta yarın alcam
Leblebi benmde favorim
Acayip tok tutuyor
Ama kuru uzumu de ekliycem yaninda
Cunku tatli vazgecilmezim

Back
X