- 13 Ocak 2015
- 2.371
- 4.081
- 138
- 46
Bende alayım en kısa suredeSarı leblebi canım hem formda tutuyor içine azıcıkta kuru üzüm koyarsan tatlı ihtiyacını giderirsin
Bundan önceki diyetimde her ara öğünde bunu yiyordum yine başlıcam hatta yarın alcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende alayım en kısa suredeSarı leblebi canım hem formda tutuyor içine azıcıkta kuru üzüm koyarsan tatlı ihtiyacını giderirsin
Bundan önceki diyetimde her ara öğünde bunu yiyordum yine başlıcam hatta yarın alcam
ara öğün : 1 elma yedim şimdi , meyve de daha cok acıktırıyor , ara öğün için kötü aslında .
maşallah allah kabul etsin , bazen oruç aynı zamanda kiloda verdiriyor .
Ben de tartilmak istemiyorum canım bakalım tutalım kendimiziSon 3 yildir neredeyse hergün tartildim. Yarin tartilip bir dahaki çarsambaya kadar yemin edecem bir kere bile tartilmayacam bi kere de sürpriz olsun belki işe yarar heyecanlanirim gaza gelirim belki
Ben tartılmadım en son pSon 3 yildir neredeyse hergün tartildim. Yarin tartilip bir dahaki çarsambaya kadar yemin edecem bir kere bile tartilmayacam bi kere de sürpriz olsun belki işe yarar heyecanlanirim gaza gelirim belki
ben tartılmıyorum Perşembe sabahından beri bakalım yarın ne olacak ama daha iyi oluyo önce veremedim deyip hemen bırakıyodumSon 3 yildir neredeyse hergün tartildim. Yarin tartilip bir dahaki çarsambaya kadar yemin edecem bir kere bile tartilmayacam bi kere de sürpriz olsun belki işe yarar heyecanlanirim gaza gelirim belki
Slm kizlar
Okulda yogunum sinavlar falan
Ancak gelebildim
Kahvalti
1 dilim ekmek
1 dl peynir
3 zeytin
1 kepekli biskuvi
Ara
Az once 1 Kare bitter
5 Li cay
Ogleni yanimda getirdim
Hemen yazaym
2 dilim kepekli ekmege
Kofteli sandivic
1 minik kase yagsiz salata
1 kutu ayran
Kızlar ben uzun bir müddet yazmayacam gibi ama kilo bildirimi yaparım. Diyet düşüncesi beni çok yipratti. Zaten bu aralar nefsime yeniliyorum. Diyet de yapamıyorum. Ne olur bir müddet beni mazur görün.
Sizi asla birakmam
Hayiir yeme sakin onu hemde bu saatte butun gunku cabakarin bosa gidecek yarin tarti gunu tartidan sonra yersin
yeme yeme
sakın haaa yeme sana bi faydası yok zararı var yazı düşün giyineceğin kıyafetleri düşün yeme yeme
Leblebi benmde favorimSarı leblebi canım hem formda tutuyor içine azıcıkta kuru üzüm koyarsan tatlı ihtiyacını giderirsin