4 Aylık kilo verme yarışması

Ben bu hafta kilo veremiycem dusuncesini kafamdan cikardim cunku uzun zamandir bu kiloda takilip kalmistim is beyinde bitiyo gercekten ben bu isi basaricam derseniz bayanlarin basaramiycagi hic bisey yok buna inanin ne demisler her basarili erkegin bile yanindaki bayani tebrik ederler bizim de kendimuze birazcik faydamiz olsun dimi ama kendimize en buyuk faydamiz safligimiz ve guzelligimiz icin zayiflamak olsun .:)))

Kiloma yakin birini bende buldum:) hadi bakalim gizliden bir rekabet icerisinde olacagim seninle haberin olsun
Gerci yaslarimiz yakin mi bilmiyorum
Bebek emziriyorsan beni gecebilirsin o ayri :)

Ders calismaktan bakamadim kac gundur ;)

32 yasindayim bebek emzirmiyorum Allahtan cunku smzirirken hamilelikte aldigim kadad kilo aldim :(

Birazdan tartiya gidiyorum bakalim ne olmusum ;)

Ben bu hafta kilo veremiycem dusuncesini kafamdan cikardim cunku uzun zamandir bu kiloda takilip kalmistim is beyinde bitiyo gercekten ben bu isi basaricam derseniz bayanlarin basaramiycagi hic bisey yok buna inanin ne demisler her basarili erkegin bile yanindaki bayani tebrik ederler bizim de kendimuze birazcik faydamiz olsun dimi ama kendimize en buyuk faydamiz safligimiz ve guzelligimiz icin zayiflamak olsun .:)))
Aynen canım ya bende 62 lerde takıldım kaldım. 61'i göremedim bi. Neyse dediğin gibi bende bu hafta kilo veremiycem düşüncesini çıkarayım aklımdan, bakalım sonuç nasıl olacak :KK66:

haklısın Nehir

gunaydın kızlar.... kilo bildirimim
gecen hafta : 74 bu hafta: 72,8 fark :1,2
platese başladım bir kac gundur yapıyordum. dun de jillian level 1 yaptım. 35 dk . plates yerine bunu yapmaya karar verdim. baya sevdim. tavsiye ederim. yapabilirseniz iyi kilo verdirir diye dusunuyorum...

tartım. bozulmustu. yaptırdım ama bozuldugunda farkettim ki tartıya cıkıp durmazsam daha az yiyorum. motivasyonum daha iyi oluyor. kaldırdım tartılıp. haftaya tartılıcam tekrar.... kilo veremiycem diye dusunup daha fazla yiyorum tartıya cıktıkca.

tartım. bozulmustu. yaptırdım ama bozuldugunda farkettim ki tartıya cıkıp durmazsam daha az yiyorum. motivasyonum daha iyi oluyor. kaldırdım tartılıp. haftaya tartılıcam tekrar.... kilo veremiycem diye dusunup daha fazla yiyorum tartıya cıktıkca.
Evet canim cok dogru bi de ben beynimi kis aylarinda kilo veremiyorum diye doldurmustum onu sildim adeta resetledim beynimi:))
Ben tartiliyorum dayanamayip bana tartilmamak iyi gelmiyo emegimin karsiligi gormek istiyorum

Ayy inşallah canım bu ara motivasyon düşmüştü sizlerle tavan yapacak inşallah
o zamanlar nelere dikkat ettiniz de 4 yada o kadar kilo verdin canim
Canım ben 5 lt su içiyordum tatlı gibi şeyleri hiç yemedim ama canımın çektiği şeyden bi iki lokma yiyordum hergün haşlanmış yumurta ve tavuk yedim yanındada sebze yiyerek beslendim o kadar hızlı gidiyordu ki kilom birde hemen diyete başladığım için vücudum eski haline döndü hiç oturmasına izin vermedim o kilonun 23 kilo almıştım hamileyken 87 ile doğuma gittim doğumdan sonra bana kalan 80 di ve çokta kolay verdim sende başarırsın emin ol
Sadece bu halinle mutlu olma süt olması için hergün protein ve bol bol suyu ihmal etme
Ben iki yaşına kadar emzirdim hemde öyle böyle değil :KK51:[/QUOTE]

Süt konusunda sıkıntım yok canım var çok şükür tavsiyelerine uyacagim. Suyu 3 lt içiyorum ama bu ara azalttım. Tekrar arttırdım bugün

Back
X