4 Aylık kilo verme yarışması

bende sızı ozledım :KK43: en yakın zamanda gelıcem ınsallah ara ara zıyaret eder bakarım : )

keşke canım sınavımdan sonra katılacagım bende karabugdaya basladım ıngılız karbonatıyla bırlıkte bakalım neler olucek
Tamam canim basla cok faydasini goruceksin insallah
Gel tabi ziyaretimize listeye giremesen bile yaristaymisiz gibi yaz musait oldukca sinavdan sonra daha rahat tam gaz devam edersin opuyorum seni:KK19::KK19::KK19::KK15::KK15::KK15:

gunaydın kızlar.... kilo bildirimim
gecen hafta : 74 bu hafta: 72,8 fark :1,2
platese başladım bir kac gundur yapıyordum. dun de jillian level 1 yaptım. 35 dk . plates yerine bunu yapmaya karar verdim. baya sevdim. tavsiye ederim. yapabilirseniz iyi kilo verdirir diye dusunuyorum...
çok iyi vermişsin canım tebrikler,ben de sınavdan sonra başlamayı düşünüyorum,dün sık kullanılanlara ekledim bile,şimdi yapsam da düzenli yapamam motivem gider diye düşünüyorum.

çok iyi vermişsin canım tebrikler,ben de sınavdan sonra başlamayı düşünüyorum,dün sık kullanılanlara ekledim bile,şimdi yapsam da düzenli yapamam motivem gider diye düşünüyorum.
denemek icin yaptım dun biraz zorladı ama bitirdim. bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum spor yaparken. vericez insallah. bu hafta pek dikkat edemedim ama ödemim vardı o gitmiştir. bu da bir sey...

Selam Canlar ben geldim

Ve işte yeni kilom

61-59,40

-1.600 ;)

Eklentiler

• DSC_0232.webp
    DSC_0232.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 69
denemek icin yaptım dun biraz zorladı ama bitirdim. bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum spor yaparken.
yorumlarda level1 i ilk 10 gün,level2 yi 2. 10 gün,level3 ü son 10 gün yapın yazıyor,ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
tabi dvd lerde 30 levelmiş ama ben youtube dan bu şekilde yapmayı düşünüyorum

kızlar kusura bakmayın bir türlü düzenli olarak giremiyorum bebeğim 4 aylık büyük 7 yaşında ilk okul 1.sınıfa gidiyor.ev bebek yemek derken akşam oluyor.akşamda ders çalıştırıyorum büyük paşama gün nasıl bitiyor anlamıyorum.

yorumlarda level1 i ilk 10 gün,level2 yi 2. 10 gün,level3 ü son 10 gün yapın yazıyor,ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
tabi dvd lerde 30 levelmiş ama ben youtube dan bu şekilde yapmayı düşünüyorum
level 1 baya yordu. diğerleri nasıldı acaba. gerci hamladım. cok uzun zamandır spor yapmıyorum. alısılır herhalde

Tamam canim basla cok faydasini goruceksin insallah
Gel tabi ziyaretimize listeye giremesen bile yaristaymisiz gibi yaz musait oldukca sinavdan sonra daha rahat tam gaz devam edersin opuyorum seni:KK19::KK19::KK19::KK15::KK15::KK15:

TAMAM CANIMCIM KOLAY GELSIN SIZE =)

öğlen menüm : 1 kase mercımek çorbası , 8 kasık zeytınyaglı taze fasulye
ben ara ara menulerımı sızın gıbı yazacağım kızlar , abartılı bir sey gorursenız uyarırsanız sevınırım .

Back
X