4 Aylık kilo verme yarışması

Happy sen kaç yasindasin kusura bakma kaçırmış im galiba calisiyormusun

Biliyormusunuz bugün Karnım davul gibi sisti ayna gördün tanıyamadım karnı mi ah bir bitse rahatlicam[/QUO

ahh bız bayanlarr:))bayan olmak zor canımm :))aynen bendede cok sıslık varr ..bu dönemlerde kendımden soğuyorum desem yerıdır..

Bir düzene oturur yeni geldin evine sanırım hayatın tadını çıkar hiç br şey sağlık kadar önemli degil

eveet canım bıkac gun oldu..kesınlıkle doğru soyluyosun ..o yüzden ben hep aynı seyı savunuyorum..ben bu yasa bı daha gelmıcemm..dıyet yaparım ama herseydende yerım sadece olculerımı azaltırım..yemedıgımde canım cook ıstıyoo ve bıkac gun sonra abartarak yıyorum.yaslandıgımızda zaten yıyemıcezz dıye dusunuyorumm canım yaa..

eveet canım bıkac gun oldu..kesınlıkle doğru soyluyosun ..o yüzden ben hep aynı seyı savunuyorum..ben bu yasa bı daha gelmıcemm..dıyet yaparım ama herseydende yerım sadece olculerımı azaltırım..yemedıgımde canım cook ıstıyoo ve bıkac gun sonra abartarak yıyorum.yaslandıgımızda zaten yıyemıcezz dıye dusunuyorumm canım yaa..
Hiç bir şeyi abartmadan fazla kaçırmamak gerekiyor yemek açısından da ama bazen insan aç gözlü oluyor hata burada kıvamına bilmek lazım

Ailenle aynı şehirmi uzun kaldın yanlarinda
ben aslen Amasyalıyım canım aılem amasyada..ben adanadayımm..esım sehırdısında çalıştığından kışları genelde aılemle gecırıyorum..yazları esım nerdeyse yanına gıdıyordumm..kışında esım haftasonları annemlere gelırdı..ıs degısıklıgı yaptı adanada suan..cook sukurr evımıze gectık artıkk canımm

Ben çiftlikte oturuyorum burada yaşamak çok güzel yeterki yağmur yagmasin

Back
X