4 Aylık kilo verme yarışması

Hmm senin açıdan zor olmalı adanada yeni isen çevre yabancıya sıkıcı olur

Ben yeni evliyken kavak ilçesinde yaşamıştık çocuk yoktu hiç kimseyi tanımıyorduk ama eşim bana yetiyor du ve yalnız ama mutluyduk

yook canımm yenı degılız ..benımde cook uzunn hıkayemm..ama arkadaş cevremız bayagg fazla..ıkımızde buralı degılız aslında..esım ankaralı..evlendıgımızde esım adanada calısıyodu..2 sene kaldık daha sonra degısıkk sehırlere tasındıkk..esım neredeyse oraya gıttık..artık taşınmaktan yoruldumm 5 sene boyunca..7. sene dedım kı bu böyle olmaz ev alalım..nerden alalımm ankara yada amasya dedık..sonra ben adanayı cook sevdıgımden vazgecemedım..adanadan aldık canımm..5 sene sonra donduk dolaştık ve adanaya gerı donduk canımm..kımsemız yook burda..sadece arkadaşlarımız yanı..cok sukur allah ısıde burdan nasıp ettı bu sene..böyle yanıı

Güzel sevdiğin şehirde yaşamak ve arkadaşlar iyi happy sen kaç kilo sun 1 sayfaya donmim simdi

Ben yeni evliyken kavak ilçesinde yaşamıştık çocuk yoktu hiç kimseyi tanımıyorduk ama eşim bana yetiyor du ve yalnız ama mutluyduk
aynen benım esımde dünyalar ıyısı..sadece kanatları yok desem yerıdır yanı..esımde bana yetıyoo ..en ıyı arkadaş dost anne baba herseyım benımm..gorucu usulü evlendımm 1.5 ayda hemdee..tanımadan etmeden evlendım ama cook sukurr mutluyum cookk..

aynen benım esımde dünyalar ıyısı..sadece kanatları yok desem yerıdır yanı..esımde bana yetıyoo ..en ıyı arkadaş dost anne baba herseyım benımm..gorucu usulü evlendımm 1.5 ayda hemdee..tanımadan etmeden evlendım ama cook sukurr mutluyum cookk..
Happy bu kadar olur aynı benim duygularimi yazmışsın ben hala ona aşığım benimki de bir melek bana ailemden bile daha iyi davranır ve cok farklidir bakışları dan bile ne düşündüğüm anlar

Back
X