4 Aylık kilo verme yarışması

Merhaba kizlar ,
Uzun zamandir yazamadim ,kardesim dogum yapti aallaha sukur atlattik ,sizleri ozledim neler yapiyorsunuz rejim devam mi ?gecmise bakacam birazdan​
sımdı okudum canımm allahım analı babalı sağlıklı sıhhatlı buyutmeyı nasıp etsın canımm..gozunuz aydın olsun..

canım haberın yokk muu evımee gectımm artıkk:KK46::KK46::KK36::KK36:yemeklerı ben yapıyorum hazırlıyorum..hamurısı yokk..bak bı haftada 1.600 uçtu gıttı canımm.kardesın bebek nasıl??allahım sıfa versın canımm..
Gecmiside okuyamadim cnm yeni yeni bakiyorum coook sevindim evine gecmene cnm ,anne evi gibi olmuyor tabi ev canim daha cok sorumluluk ,daha cok is yemek yemende duzene girmistir tatlim bence isabet olmus

Ayyy aktayardaa gelmiss hosgelmis. Bebeginiz hayirli olsun Allah saglik sihhat versin gozleriniz aydin seni görmek çok güzel
Canim ayni sekilde ,tesekkur ederim , cok ozledim sizleri ,sukur bebegimiz iyi ,ilk gunler zor . yalniz senin topik olmayinca canim yemekte ipin ucu kaciyor benim rejim yalan oldu ,sen bayagi motive ediyorsun herkesi cnm iyiki varsinnnnn

Gecmiside okuyamadim cnm yeni yeni bakiyorum coook sevindim evine gecmene cnm ,anne evi gibi olmuyor tabi ev canim daha cok sorumluluk ,daha cok is yemek yemende duzene girmistir tatlim bence isabet olmus
kesınlıkle doğru soyluyosunn hayatımm..hareketsızdım annemlerde..nerdeyse yıyıp ıcıp yatıyordum mısalı..burda hersey bana bakıyoo..hareketlendımm vallahıı:))pasta börek hamurısı yedııgımden bu hale geldımm..yemek yemeekte tabıkı düzene gırdı ..hersey nerdeyse saatınde yanıı:))cook ıyı oldu..ınsallah devamıda gelır canımm

günaydın kızlar bayadır gelemiyorum,bu aralar gerçekten gelen giden çok oluyor.birde büyük oğlum epilepsi hastasıydı geçen ay Erzuruma gittiğimizde şükürler olsun doktoru artık yavaş yavaş ilaçı bırakalım dedi çok sevinmiştim.Pazartesi gine Erzurumdaydım bu seferde çocuk psikiyatristi'ne götürdük DEHB TEŞHİSİ konundu (dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu) ona da canım sıkıldı bakalım 1 ay öğretmeni ve biz ilaçsız sourunu çözmeye çalışcağız olmasa ilaça başlıyacağız.
kilomda pek bir değişiklik yok bu ay fazla gitmedi:78 kiloyum
Canim ne sorun yasadinizda bu teshis kondu ,benim oglumdada teshis konmadi ama dikkat eksikliginden suphe ediliyor ,ama gordugum kadariyla bir cok cocuga ayni teshis konuyor tek tip cocuk mu isteniyor anlamadim canini sikma canim allah dermansiz dert vermez kimseye

bende baslıcam yuruyusee..merdıvenlerıde yürüyerek ınıp cıkcam ama sadece yuruyuse gıderkenn ve donustee..yoksa her seferınde ınıp çıkarsam cookk kootu olurumm herhaldee
Bende merdivenleri inip ciksam ne guzel olur 11.katta oturuyorum malesef :(spor gibi olurdu

kesınlıkle doğru soyluyosunn hayatımm..hareketsızdım annemlerde..nerdeyse yıyıp ıcıp yatıyordum mısalı..burda hersey bana bakıyoo..hareketlendımm vallahıı:))pasta börek hamurısı yedııgımden bu hale geldımm..yemek yemeekte tabıkı düzene gırdı ..hersey nerdeyse saatınde yanıı:))cook ıyı oldu..ınsallah devamıda gelır canımm
Ben sana inaniyorum happycim sen yaparsin

Ben sana inaniyorum happycim sen yaparsin
ınsallah canımm..yazda gelıyoo dıye sevınıyorumm..geldıgımden berı camlar balkon kapısı acık yaz geldı buraya diyebilirim..sımdı bıle yglı yemek yemek ıstemıyorumm..yazın hıcc yıyemem dıye dusunuyorumm..ınsallah herseyy guzell olurda verırım cabucakk kılocuklarımı canımm

ınsallah canımm..yazda gelıyoo dıye sevınıyorumm..geldıgımden berı camlar balkon kapısı acık yaz geldı buraya diyebilirim..sımdı bıle yglı yemek yemek ıstemıyorumm..yazın hıcc yıyemem dıye dusunuyorumm..ınsallah herseyy guzell olurda verırım cabucakk kılocuklarımı canımm
Herkes sicakta yiyemez bir benim istahim etkilenmez cnm ,sen hangi ilde oturuyodun cnm

Bu arada sen ,sbeden ve daha bir cok kisi guzel kilo vermis happycim ne yaptiniz gecen hafta bende duzgun beslensemde versem su 3 kiloyuda kurtulsam cnm ,haftalardir gitmiyor dogru duzgun,hos yapamiyorum daduzgun ,bu hafta biraz motive olayim sizlerle

canımm arkadaşım amelıyat oldu 12 den berı yanındaydımm refakatçı olarak..gözaltı torbalarını aldırdıı cook guzeldıı ınsallah dahada güzelleşecek ınsallah..sımdı geldım evee ..sen naptın canım nasıl gectı gununn ??
gecmis olsun arkadasina tatlim..gozalti torbalarinda problem mi vardi.

Back
X