Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende baslıcam yuruyusee..merdıvenlerıde yürüyerek ınıp cıkcam ama sadece yuruyuse gıderkenn ve donustee..yoksa her seferınde ınıp çıkarsam cookk kootu olurumm herhaldee1 saat yürüdüm kızlar yaklaşık 6 km şimdi eve gidiyorum
Tebrik ederim100.3 kilo ile 100-109 grubu içerisinde yer alan @veronika_nika bu ay içinde toplam 1.900 gr vererek 90-99 grubuna dahil olmuştur. Ayrıca 100-109 grubunun 1. si olmuştur kendisini tebrik ediyorum. Ayrıca istese daha hızlı kilo verebilecegini düşünüyorum.![]()
sımdı okudum canımm allahım analı babalı sağlıklı sıhhatlı buyutmeyı nasıp etsın canımm..gozunuz aydın olsun..Merhaba kizlar ,
Uzun zamandir yazamadim ,kardesim dogum yapti aallaha sukur atlattik ,sizleri ozledim neler yapiyorsunuz rejim devam mi ?gecmise bakacam birazdan
Tebrik ederim cnm@UmRaN__63 Bu ay toplam 1.000 gr vererek 50-59 grubunun 1.si olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
Tesekkur ederim cnmsımdı okudum canımm allahım analı babalı sağlıklı sıhhatlı buyutmeyı nasıp etsın canımm..gozunuz aydın olsun..
Gecmiside okuyamadim cnm yeni yeni bakiyorum coook sevindim evine gecmene cnm ,anne evi gibi olmuyor tabi ev canim daha cok sorumluluk ,daha cok is yemek yemende duzene girmistir tatlim bence isabet olmuscanım haberın yokk muu evımee gectımm artıkkyemeklerı ben yapıyorum hazırlıyorum..hamurısı yokk..bak bı haftada 1.600 uçtu gıttı canımm.kardesın bebek nasıl??allahım sıfa versın canımm..
Canim ayni sekilde ,tesekkur ederim , cok ozledim sizleri ,sukur bebegimiz iyi ,ilk gunler zor . yalniz senin topik olmayinca canim yemekte ipin ucu kaciyor benim rejim yalan oldu ,sen bayagi motive ediyorsun herkesi cnm iyiki varsinnnnnAyyy aktayardaa gelmiss hosgelmis. Bebeginiz hayirli olsun Allah saglik sihhat versin gozleriniz aydin seni görmek çok güzel
kesınlıkle doğru soyluyosunn hayatımm..hareketsızdım annemlerde..nerdeyse yıyıp ıcıp yatıyordum mısalı..burda hersey bana bakıyoo..hareketlendımm vallahıı:))pasta börek hamurısı yedııgımden bu hale geldımm..yemek yemeekte tabıkı düzene gırdı ..hersey nerdeyse saatınde yanıı:))cook ıyı oldu..ınsallah devamıda gelır canımmGecmiside okuyamadim cnm yeni yeni bakiyorum coook sevindim evine gecmene cnm ,anne evi gibi olmuyor tabi ev canim daha cok sorumluluk ,daha cok is yemek yemende duzene girmistir tatlim bence isabet olmus
Tebrikler tatlim@su321 Bu ay toplam 4.000 gr vererek 60-69 grubunun 1.si olmuştur. Kendisini tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum.
Supersin cnmmmgeçen hafta 77.300 düm.
bu hafta
-1200 ilee 76.100![]()
![]()
Canim ne sorun yasadinizda bu teshis kondu ,benim oglumdada teshis konmadi ama dikkat eksikliginden suphe ediliyor ,ama gordugum kadariyla bir cok cocuga ayni teshis konuyor tek tip cocuk mu isteniyor anlamadim canini sikma canim allah dermansiz dert vermez kimseyegünaydın kızlar bayadır gelemiyorum,bu aralar gerçekten gelen giden çok oluyor.birde büyük oğlum epilepsi hastasıydı geçen ay Erzuruma gittiğimizde şükürler olsun doktoru artık yavaş yavaş ilaçı bırakalım dedi çok sevinmiştim.Pazartesi gine Erzurumdaydım bu seferde çocuk psikiyatristi'ne götürdük DEHB TEŞHİSİ konundu (dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu) ona da canım sıkıldı bakalım 1 ay öğretmeni ve biz ilaçsız sourunu çözmeye çalışcağız olmasa ilaça başlıyacağız.
kilomda pek bir değişiklik yok bu ay fazla gitmedi:78 kiloyum
Bende merdivenleri inip ciksam ne guzel olur 11.katta oturuyorum malesefbende baslıcam yuruyusee..merdıvenlerıde yürüyerek ınıp cıkcam ama sadece yuruyuse gıderkenn ve donustee..yoksa her seferınde ınıp çıkarsam cookk kootu olurumm herhaldee
Ben sana inaniyorum happycim sen yaparsinkesınlıkle doğru soyluyosunn hayatımm..hareketsızdım annemlerde..nerdeyse yıyıp ıcıp yatıyordum mısalı..burda hersey bana bakıyoo..hareketlendımm vallahıı:))pasta börek hamurısı yedııgımden bu hale geldımm..yemek yemeekte tabıkı düzene gırdı ..hersey nerdeyse saatınde yanıı:))cook ıyı oldu..ınsallah devamıda gelır canımm
canımm bendee 8 kattaBende merdivenleri inip ciksam ne guzel olur 11.katta oturuyorum malesefspor gibi olurdu
ınsallah canımm..yazda gelıyoo dıye sevınıyorumm..geldıgımden berı camlar balkon kapısı acık yaz geldı buraya diyebilirim..sımdı bıle yglı yemek yemek ıstemıyorumm..yazın hıcc yıyemem dıye dusunuyorumm..ınsallah herseyy guzell olurda verırım cabucakk kılocuklarımı canımmBen sana inaniyorum happycim sen yaparsin
Kac katli evleriniz tatlim ,15 kat burada evlercanımm bendee 8 katta![]()
Herkes sicakta yiyemez bir benim istahim etkilenmez cnm ,sen hangi ilde oturuyodun cnmınsallah canımm..yazda gelıyoo dıye sevınıyorumm..geldıgımden berı camlar balkon kapısı acık yaz geldı buraya diyebilirim..sımdı bıle yglı yemek yemek ıstemıyorumm..yazın hıcc yıyemem dıye dusunuyorumm..ınsallah herseyy guzell olurda verırım cabucakk kılocuklarımı canımm
gecmis olsun arkadasina tatlim..gozalti torbalarinda problem mi vardi.canımm arkadaşım amelıyat oldu 12 den berı yanındaydımm refakatçı olarak..gözaltı torbalarını aldırdıı cook guzeldıı ınsallah dahada güzelleşecek ınsallah..sımdı geldım evee ..sen naptın canım nasıl gectı gununn ??