4 Aylık kilo verme yarışması

Canim ayni sekilde ,tesekkur ederim , cok ozledim sizleri ,sukur bebegimiz iyi ,ilk gunler zor . yalniz senin topik olmayinca canim yemekte ipin ucu kaciyor benim rejim yalan oldu ,sen bayagi motive ediyorsun herkesi cnm iyiki varsinnnnn
Ilk gunler cok zor Allah kolaylik versin canım. Olsun toparlarsin geri biraz rahat et kafa dagit kalabalikla. Sende iyiki varsin canim sen daha güzel motive ediyorsun

Kizlar kac gundur gündüzleri öğün yerine limonlu turp yiyorum ackende lezzeti artiyor. Benim idrar yolu enfeksiyonum vardi bobreklerime kadar agri vuruyordu bir türlü doktora gidemedim ertelemeler yüzünden. Turp gecirdi bobreklerimi kasik sancimi ve temizlenmeye başladı . Sorunu olan varsa google dan bakip arastirip yiyebirlir

sbBenice post: 40290848 .!.:
Bende gebelikte aktiftim en son bir bucuk sene once. Sonra kilo vermek icin buralara döndüm ise yariyor. Bende bende çok tukendim bu ara ev isi bitmiyor cocuk sinavda geldi catti
Şu ev işi benide mahvediyor yani sırf bu yüzden okuyup çalışıcaksın diyorum kendime

Şu ev işi benide mahvediyor yani sırf bu yüzden okuyup çalışıcaksın diyorum kendime
Insan evde olunca evde is bitmez bende bunu anladim bende okuyorum bakalim ne olacak. Sen hem ogrencisin hemde ev isi nasil yani ev mi tuttunuz. Benim mutfak dolaplarini siliyorum suan hemde kafa dağıtıyorum :) bizimkiler uyuyor gündüz kizimdan yapamiyorm

[QUOBN aç="sbeden, post: 40291774, member: 409967"]Insan evde olunca evde is bitmez bende bunu anladim bende okuyorum bakalim ne olacak. Sen hem ogrencisin hemde ev isi nasil yani ev mi tuttunuz. Benim mutfak dolaplarini siliyorum suan hemde kafa dağıtıyorum :) bizimkiler uyuyor gündüz kizimdan yapamiyorm[/QUOTE]
Yok bn açıköğretim okuyorum ailemle yaşıyorum

Su içe içe gece işi yapiyorum :KK70: bu çarşamba hedefim 1 kilo .Artık her hafta için hedefim 1 kilo tabi daha fazlasi olsa iyi olur.
Tamam canim kendim için zayifliyorum tabi ama kaynanam ve gorumcem cok kiskanacak fena mı olur yani. Esim beni daha dahaa çok sever guzellesirim diye uykulari kacar :KK70: napim kiskanc olmasinlarda kacmasin

Back
X