- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.100
- 598
Evet konsantre olursam psikolojime yenilmezsem verebiliyorum :) insallah canimmSen aslında güzel kilo veriyorsun inanıyorum ki üç dört aya 60 ı görürsün yaniiii temmuzda![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet konsantre olursam psikolojime yenilmezsem verebiliyorum :) insallah canimmSen aslında güzel kilo veriyorsun inanıyorum ki üç dört aya 60 ı görürsün yaniiii temmuzda![]()
Evet canim sporunda etkisi büyük. Bu ara biraktim ama.yine baslayacam. Yuruyus acayip toparlayiciTebrikler sbedencim harikasin ,spor yapiyordun bak nasil ise yaramis ,devam et cnm
Ilk gunler cok zor Allah kolaylik versin canım. Olsun toparlarsin geri biraz rahat et kafa dagit kalabalikla. Sende iyiki varsin canim sen daha güzel motive ediyorsunCanim ayni sekilde ,tesekkur ederim , cok ozledim sizleri ,sukur bebegimiz iyi ,ilk gunler zor . yalniz senin topik olmayinca canim yemekte ipin ucu kaciyor benim rejim yalan oldu ,sen bayagi motive ediyorsun herkesi cnm iyiki varsinnnnn
Supersin cnmmm
Bende merdivenleri inip ciksam ne guzel olur 11.katta oturuyorum malesefspor gibi olurdu
sanki merdiven inip cikmak cok iyi gibi gelmiyor bana dizlere yan etki yapmasincanımm bendee 8 katta![]()
Canım ben yaklaşık 5 Yıldır tuz ve şeker kullanmıyorum. Damak tadı olarak alıştım artık.Azcik tuz koysaydin . Ben koymazsam yada biseyleri fazla degistirirsem psikolijim bozuluyor
Azcik tuz koysaydin . Ben koymazsam yada biseyleri fazla degistirirsem psikolijim bozuluyor
Evet yoğurt var diye koymadım ama tok tutması için peynir iyi fikir. Sağol:)bırazda peynırr:))afıyet olsun canımm
Hoşgeldin canım nasilsinAy beni nasıl hatırladın çok mutlu oldum canımm![]()
Biliyordum canim unutmusum konusmalarimizi hatırladım :))Canım ben yaklaşık 5 Yıldır tuz ve şeker kullanmıyorum. Damak tadı olarak alıştım artık.
İyiyim canım sen nasılsın?sbedediyetin k0: 40290664 .!.:Hoşgeldin canım nasilsin
Bende iyiyim canim sagolasin topik kolik oldumİyiyim canım sen nasılsın?
Canim ben aksam yemeğini hafifce saat 4 gibi yiyorum. 4 ten sonra da 7 ye kadar 2 bardak az kahveli süt içiyorum acikmiyorum ve zayifliyorumEvet yoğurt var diye koymadım ama tok tutması için peynir iyi fikir. Sağol:)
Bende öyledim ilk kk geldiğimde şimdi spor,ev işi,ders,kitap derken günüm geçiyorBende iyiyim canim sagolasin topik kolik oldum
Bende gebelikte aktiftim en son bir bucuk sene once. Sonra kilo vermek icin buralara döndüm ise yariyor. Bende bende çok tukendim bu ara ev isi bitmiyor cocuk sinavda geldi cattiBende öyledim ilk kk geldiğimde şimdi spor,ev işi,ders,kitap derken günüm geçiyor
Şu ev işi benide mahvediyor yani sırf bu yüzden okuyup çalışıcaksın diyorum kendimesbBenice post: 40290848 .!.:Bende gebelikte aktiftim en son bir bucuk sene once. Sonra kilo vermek icin buralara döndüm ise yariyor. Bende bende çok tukendim bu ara ev isi bitmiyor cocuk sinavda geldi catti
Insan evde olunca evde is bitmez bende bunu anladim bende okuyorum bakalim ne olacak. Sen hem ogrencisin hemde ev isi nasil yani ev mi tuttunuz. Benim mutfak dolaplarini siliyorum suan hemde kafa dağıtıyorum :) bizimkiler uyuyor gündüz kizimdan yapamiyormŞu ev işi benide mahvediyor yani sırf bu yüzden okuyup çalışıcaksın diyorum kendime
Yok bn açıköğretim okuyorum ailemle yaşıyorum