4 Aylık kilo verme yarışması

:KK50::KK50:susadımm cookkk:))eveeett cook uyumusumm canım yaa:))sen naptın bugun nasıl gectı gununn??
gunduz ıs yaptığımda gun oluyoo gıbı dusunuyorumm esımız gec geldıgınde ıyıı oluyoo..
gunduz ıs yaptığımda gun oluyoo gıbı dusunuyorumm esımız gec geldıgınde ıyıı oluyoo..
Günaydın canim gece esim bana dogru donunce yazamadim kapadim tl uyudum .

Nasilsiniz fistiklaarrrr
canımm yaa dun altüst oldu resmen uykumm..erkenden uyudumm gece yarısı kalktımm saat 4 gıbı tekrar uyudumm 10 da falan kalktımm...kendımı ıyı hıssetmıyorumm uyku duzenım degıstıgındee..sen napıyosun canım okuldamısın??

burdayım sabh 8 de kalktım kahvltı hzrldm eşime gözlerm yanıyo öğlen kızmla uyucm
geç saatte yattın zaten..en ıyısı uyuu..ben gunduzlerı uyuyamıyormm yatamıyorum bılee..sankı yastık bana batıyoo..ancak mıgrenım tutarsa yatıyorum oda mecburen..ama gunduz uyuyanlara ve gec saattekalkalara hep ozenmısımdırr..

canımm yaa dun altüst oldu resmen uykumm..erkenden uyudumm gece yarısı kalktımm saat 4 gıbı tekrar uyudumm 10 da falan kalktımm...kendımı ıyı hıssetmıyorumm uyku duzenım degıstıgındee..sen napıyosun canım okuldamısın??
Evet canim okuldayim bende. Ya bende duzensiz uyudugum zaman oyle oluyorum saf saf dolasiyorum gun boyu. Artik 11 de yatiyorum

Günaydın kızlar maşallahınız var sayfalar çok ilerlemiş anca okuyabildim...
Benim moral alt üst motive olamıyorum ve bu duruma canım çok sıkılıyo acıkıncada mutfaktan çıkamıyorum ne bulsam yiyorum :KK42:

Slm kizlar
Yogunluktan ancak gelebildim

Dun aksam
1 kase tavuklu patates
5 kasik bulgur pilavi
Cacık

Kahvalti
2 has yumurta
Peynir
1 lokma ekmek
2 kasik yogurt

ogle
1 kase yogurtlu kabak
1 tavuk baget

Benim moral alt üst motive olamıyorum ve bu duruma canım çok sıkılıyo acıkıncada mutfaktan çıkamıyorum ne bulsam yiyorum :KK42:
Canim sabret biraz ben öyle yaptim.midem küçüldü hemen doyuyorum ve istahim azaldi az sabir et bak yaz geldi moralin hep bozuk olur yoksaa

dün akşam 5 km yürüdüm yani 1 saat
ama spordan sonra yaklasık 350 kalorilik bı kacamak yaptım aksam hemde 21:00 de
ama olsun bugun tam gaz devam kızlarrrr :)

Sabah 07:30 (60 kalori)
2 kuru kayısı 35 kalori
1 cevız 27 kalori

Kahvaltı 08:30 (150 kalori)
kepekli ekmek sandwich 150 kalori

Ara
vakıt olmadı :KK43:

Öğlen 13:00 (230 kalori)
yarım kase yogurt 100 kalori
2 kaşık kırmızı et sote 80 kalori
yeşil salata 50 kalori

oluyor canım herkese arada önemli olan bu duruma üzülmeyip olan oldu diyip hemen toparlanmak canım , en kısa surede toparlanırsın canım ben herkesin isterse cok güzel kılolar verecegıne inanıyorum .. sende umarım hemen motive olursun guzelım

Back
X