4 Aylık kilo verme yarışması

Tamam canim..nasilsin ne yapiyorsun bugun.ben evdeyim sinavlar arti.ev isleri
dun gece uyuyamadımm nedense bugun bıraz huzursuzum canımm..basagrısıyla kalktımm..kahvaltı yaptık bızde..tv nett evdeyiz suan ıcınn..ev ısı haftsonu hıc yapmıyorum canım ben..mutluluğun sıfresınde gordum senıı cook sevındımm hayatımm..ogle namazının ardından 1 haftalık bı tertıp var onu yapıyorum sen gordun mu??cmt baslıyosun haftaya cumaya kadar..1ooo ya vedud esması..su ve tatlıya okuyosun..gordun mu farkettın mı bılmıyorumm..esler arası muhabbetınn dahada artması ıcınn canımm..

N naz5403 canim nerelerdesin hic yazmiyorsun. Bak kimseler olmadigi halde bi kac kisi cabaliyoruz. Su321 bile yaziyor oysa ne kadar da zayifladi ta 99 kilodan indi ve hala istikrarli disiplinli devam ediyor. Sana ne oluyorda bu isleri aksatiyorsun.demin baktim ölçü tablosunda en büyük ölçüler sana ait. Bak bugün burada güneş açtı acan gunesler seni korkutmuyor mu yaz sicagini hatirlatmiyor mi nese dolu uzun gunleri hatirlatmiyor mu. Bu kiloyla mi gecireceksin yazi. Ben çıtır olmaya calisiyorum. Bu kilolari tasirken enenerji kaybetmek istemiyorum. Lütfen kendine gellll

dun gece uyuyamadımm nedense bugun bıraz huzursuzum canımm..basagrısıyla kalktımm..kahvaltı yaptık bızde..tv nett evdeyiz suan ıcınn..ev ısı haftsonu hıc yapmıyorum canım ben..mutluluğun sıfresınde gordum senıı cook sevındımm hayatımm..ogle namazının ardından 1 haftalık bı tertıp var onu yapıyorum sen gordun mu??cmt baslıyosun haftaya cumaya kadar..1ooo ya vedud esması..su ve tatlıya okuyosun..gordun mu farkettın mı bılmıyorumm..esler arası muhabbetınn dahada artması ıcınn canımm..
Benim eşim çalışıyor bugun o sebeple normal birgün gibi.sagol canimm.yo görmedim simdilik sadece begenip goz attim dursun ilerde belki katilirim. Yakinda sinav var kafam iyi degil.cok stresli bir 15 gun beni bekliyor.

Benim eşim çalışıyor bugun o sebeple normal birgün gibi.sagol canimm.yo görmedim simdilik sadece begenip goz attim dursun ilerde belki katilirim. Yakinda sinav var kafam iyi degil.cok stresli bir 15 gun beni bekliyor.
hayırlısı olsun hayatımm sınavlarıda halledersın senn pekk bı guvenıyorumm sanaa:))

merhaba canımm gell hala devam edıyoruzz ..katıl bızee:))
Merhabaa:KK54: biraz dalmış gibi oldum dimi.:KK53:
siz şimdi işin sonuna gelmişsiniz. Ben daha çok başındayım. Benim hedefim ramazana kadar 10 kilo verebilmek. İnşallah hepimiz amaçlarımıza ulaşırız. Sizleri takipteyim. Başarılar:KK52:

Kızlar okunacak tefriciyeler çekilecek tesbihleriniz olursa bana da söyleyebilirsiniz seve seve yardımcı olurum.
Ruhumu dinlendiriyor em huzur buluyorum.

Back
X