- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 36
Dün karbonhidrat baya aldım o sebep olmuş olabilir mi acabakalp ritmin hizlanmis yani kesin bi gda sebep olmustur. Yada oksijen azdi sporu az yapsaydin bugun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün karbonhidrat baya aldım o sebep olmuş olabilir mi acabakalp ritmin hizlanmis yani kesin bi gda sebep olmustur. Yada oksijen azdi sporu az yapsaydin bugun
Alışkın degilsin ondan olmus olabilirDün karbonhidrat baya aldım o sebep olmuş olabilir mi acaba
canımm gecmıs olsun..futbolcuların nabzı bu sekılde atarmıss..spor cook yapıyosun belkıde ondann..Çok halsizdim nefesim kesilecek gibiydi çarpıntım var gibiydi ama nabzım da 59 du niye oldu bilmiyorum
canım mezroo hala alamadımm..komsumdan alayım varsa olcer yazarım sabah canımmYeni ölçüleri hala yazmayanlar var
Tamam canim..nasilsin ne yapiyorsun bugun.ben evdeyim sinavlar arti.ev islericanım mezroo hala alamadımm..komsumdan alayım varsa olcer yazarım sabah canımm
dun gece uyuyamadımm nedense bugun bıraz huzursuzum canımm..basagrısıyla kalktımm..kahvaltı yaptık bızde..tv nett evdeyiz suan ıcınn..ev ısı haftsonu hıc yapmıyorum canım ben..mutluluğun sıfresınde gordum senıı cook sevındımm hayatımm..ogle namazının ardından 1 haftalık bı tertıp var onu yapıyorum sen gordun mu??cmt baslıyosun haftaya cumaya kadar..1ooo ya vedud esması..su ve tatlıya okuyosun..gordun mu farkettın mı bılmıyorumm..esler arası muhabbetınn dahada artması ıcınn canımm..Tamam canim..nasilsin ne yapiyorsun bugun.ben evdeyim sinavlar arti.ev isleri
merhaba canımm gell hala devam edıyoruzz ..katıl bızee:))Keşke ben de ocakta başlamış olsaydım
Şimdiye bitmişti![]()
Benim eşim çalışıyor bugun o sebeple normal birgün gibi.sagol canimm.yo görmedim simdilik sadece begenip goz attim dursun ilerde belki katilirim. Yakinda sinav var kafam iyi degil.cok stresli bir 15 gun beni bekliyor.dun gece uyuyamadımm nedense bugun bıraz huzursuzum canımm..basagrısıyla kalktımm..kahvaltı yaptık bızde..tv nett evdeyiz suan ıcınn..ev ısı haftsonu hıc yapmıyorum canım ben..mutluluğun sıfresınde gordum senıı cook sevındımm hayatımm..ogle namazının ardından 1 haftalık bı tertıp var onu yapıyorum sen gordun mu??cmt baslıyosun haftaya cumaya kadar..1ooo ya vedud esması..su ve tatlıya okuyosun..gordun mu farkettın mı bılmıyorumm..esler arası muhabbetınn dahada artması ıcınn canımm..
Kac kilosun canim.Keşke ben de ocakta başlamış olsaydım
Şimdiye bitmişti![]()
hayırlısı olsun hayatımm sınavlarıda halledersın senn pekk bı guvenıyorumm sanaa:))Benim eşim çalışıyor bugun o sebeple normal birgün gibi.sagol canimm.yo görmedim simdilik sadece begenip goz attim dursun ilerde belki katilirim. Yakinda sinav var kafam iyi degil.cok stresli bir 15 gun beni bekliyor.
:))) çoook zor geçiyor. Son gun uyumamistim. Geceler harap oluyorumhayırlısı olsun hayatımm sınavlarıda halledersın senn pekk bı guvenıyorumm sanaa:))
İki ayda bir genel sağlık kontrolüne gidiyorum hafta içi gidip bi baktırayım bakalım ne haldeyimcanımm gecmıs olsun..futbolcuların nabzı bu sekılde atarmıss..spor cook yapıyosun belkıde ondann..
Merhabaamerhaba canımm gell hala devam edıyoruzz ..katıl bızee:))
ell:))) çoook zor geçiyor. Son gun uyumamistim. Geceler harap oluyorum
eveet ıhmel etme kendını canımmİki ayda bir genel sağlık kontrolüne gidiyorum hafta içi gidip bi baktırayım bakalım ne haldeyim