- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 36
Pekiii son sorumGaleriye girip önce fotoğrafı kirpiyorum. Sonra kadinlar kulübü sitesine girip dosya yükle kısmından galeriye giriş yapip kirptigm resmi seçiyoruz
Fotoyu sonra nasıl kaldırıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pekiii son sorumGaleriye girip önce fotoğrafı kirpiyorum. Sonra kadinlar kulübü sitesine girip dosya yükle kısmından galeriye giriş yapip kirptigm resmi seçiyoruz
kurtulduk o günlerden çook şükür.Allah bir daha o günleri yasatmasin hep sağlıklı zarif olalimYa yıllarca modele renge bakmadan bedenine bakmaktan bıkmıştım.
Artık insan bunun bi küçüğü var mı demek istiyor ya da en azından seçme şansının olmasını istiyor.
Neden aynı pantolona biri 30 tl öderken biz 60 tl ödeyelim ki![]()
Amin canım amin.kurtulduk o günlerden çook şükür.Allah bir daha o günleri yasatmasin hep sağlıklı zarif olalim
Ilk 10 dakika icerisinde yazdığın mesajin altinda düzenle yazıyor oraya tıklıyorsun ardindan ayrintili düzenle yazan yer gelecek oraya tiklayip resmin yaninsa sil uazan kutucuga basarsinPekiii son sorum
Fotoyu sonra nasıl kaldırıyoruz
Usenmeee Ben bugun leslie bire baslayacam çocuğu uyututtuktan sonraAmin canım amin.
Leslie yapılacak üşeniyorum yaaaa![]()
Teşekkür ederim tatlımIlk 10 dakika icerisinde yazdığın mesajin altinda düzenle yazıyor oraya tıklıyorsun ardindan ayrintili düzenle yazan yer gelecek oraya tiklayip resmin yaninsa sil uazan kutucuga basarsin
Başlıyorum şimdi şarkılarımı da ayarladımUsenmeee Ben bugun leslie bire baslayacam çocuğu uyututtuktan sonra
Rica ederim canim ne zaman yuklersin bende ona gore bakayimTeşekkür ederim tatlım
Yarın nasip olursa canım akşam yükleyeyim diyorum genelde akşam giriyor herkesRica ederim canim ne zaman yuklersin bende ona gore bakayim
Canim merak ettigim Öğrencilerin bişey söyledi mi hiç onlar zayifladigini ne kadar farkettilerEvet yabancı
rihanna, jennifer, beyonce![]()
Evetttt.Canim merak ettigim Öğrencilerin bişey söyledi mi hiç onlar zayifladigini ne kadar farkettiler
Aslinda kurabiye falan evde bulundurmamak lazim hem sagliksiz hemde insan evde olunca cani yemek istiyorcanım yaa bende öyleyim. dün 15 tane kadar tuzlu kurabiye vardı akşam 9 buçukta. ders çalışırken yiyim ne olacakki dedim sonra vicdanım seslendide kalktım geri götürdüm
:) ne güzel yaa. ben lisedeyken okulumuzda çok şişman bir kız vardı.3 aylık tatilde 60 lara düşüp gelmişti tüm okul çok şaşırmıştıkEvetttt.
Gerçi minik benimkiler ama ailelerinden de duyuyorlar galiba işte öğretmenim daha da güzel oldunuz diyen var
Eskiden hep elbise etek giyerdim şimdi pantolon giyiyorum pantolon size çok yakışıyor diyen var.
Ama asıl veliler şok oldu toplantıda![]()
eşim işte arada alıyor bişeyler çok seviyor ben evde pek o tarz şeyler yapmadğm için :)Aslinda kurabiye falan evde bulundurmamak lazim hem sagliksiz hemde insan evde olunca cani yemek istiyor
En guzelini yapiyorsun Sbedencim yapma zaten evde olunca yeniyor gercekteneşim işte arada alıyor bişeyler çok seviyor ben evde pek o tarz şeyler yapmadğm için :)
patlıcan musakka ::) ŞEHRİYELİ BULGUR PİLAVI cacıkBugun ne pisirsem kizlar onerisi olan varmi ?oda ayri bir dert