4 Aylık kilo verme yarışması

Su tatlim seni bekliyorum ne zaman resim yuklersin seni cok merak ediyorum eskisi olmasi onemli degil yeni resmin olsun

Su tatlim seni bekliyorum ne zaman resim yuklersin seni cok merak ediyorum eskisi olmasi onemli degil yeni resmin olsun
Yarın yükleyeyim canım kıyafetleri terziye verdim ya yarın alcam evdekiler hep bol bol vücudum belli olmuyor yani

Vallahi bu ara 700 gr aldim yani arada olmamis demekki tatlim :KK43:motive olacagim insallah ,sen varsin biraz ornek.alsam ne guzel olur yalniz su squat a baslamak istiyorum cnm popoya sekil veriyor demistin tatlim
O haldeee spoorrrr....
Benim bacaklarıma çok faydası oldu canım.
Bide dağınıktı popom o yuvarlak şekil aldı.

ıyıyım canımm benımm..2 gundur menü paylaşımı yapmıyordumm..dun yaptım bıı..esımm yookk çorbayla sebzeyle tostla gecııstırırım dıyordumm..ne memkunn:KK43:((buraya takılmadığımda olanlar oluyooo canımm..sen napıyosunn??yıne haftasonuu sıkıcı
Ya o gezmeler yok mu gezmeler insanın tüm planlarını alt üst ediyor.
Ay evet çok sıkıcı ya kimsecikler yok.Burda hava kapalı yağmurlu dışarı da çıkamıcam:KK14:

Telefona squat programi indirdim leslieyide arastirdim bakalim :KK45: ayyy kizlar süper böyle konustugumuzda harika motive ediyor insani galiba sizin sayenizde bu defa basaracagim :KK9:
inşallah canım . bizimle motive olmana sevindim çok enerjik görünüyorsun bizimde senin gibi insanlara ihtiyacımız var :KK68:

Eki Görüntüle 1489420 Eki Görüntüle 1489421 Eki Görüntüle 1489422 kızlar fotoğraf koydum motive için bu 70 li kilolara veda etmek için baya uğraştımHoppa iştahım çok acildigi için çok zorlanarak verdim şimdi daha rahatım tabi az yiye yiye migdemde alisti:KK70:
ne güzel zayıflamışsın tebrik ederim canım. ne kadar fark var son resimle ilk resim arasında gerçekten 78 de baya kiloluymuşsun . 47 olsan seni düşünemiyorum manyak olur :D ZAYIFLADIKÇA resimler atarız bende az daha zayıflıyım atarım yine. atmayan arkadaşta çoooook

Ay canım zor zamanlar geçirmez miyim ya kaç kere patates kızartmasını burnuma götürüp kokladığımı bilirim
Tatlıyı çatala alıp o çatalı geri indirdiğimi bilirim.
:KK48::KK48: canım yaa bende öyleyim. dün 15 tane kadar tuzlu kurabiye vardı akşam 9 buçukta. ders çalışırken yiyim ne olacakki dedim sonra vicdanım seslendide kalktım geri götürdüm

:KK48::KK48: canım yaa bende öyleyim. dün 15 tane kadar tuzlu kurabiye vardı akşam 9 buçukta. ders çalışırken yiyim ne olacakki dedim sonra vicdanım seslendide kalktım geri götürdüm
Tatlım foto nasıl atılıyor bana tarif eder misin.
Yani telefonumdan çekilcem sonra ne yapcam

Canim vakit bulamiyoruzki ,bu arada bayagi kizlar yok ,seayi ,yakamozun yazilarini goremedim ,akbulut tami yok Sbedencim neredeler ?
yakamozz aktif oluyor ama 2 haftadır yazmıyor. başka yerlerede yazmıyr ama giriş yaptığını görüyrm seada giriş yapmadı bayadır. akbuluttanda haber yok

Peki hani yüzü gizliyorsunuz ya bi şeylerle onu nasıl yapıyorsunuz
Galeriye girip önce fotoğrafı kirpiyorum. Sonra kadinlar kulübü sitesine girip dosya yükle kısmından galeriye giriş yapip kirptigm resmi seçiyoruz

Back
X