merhaba kızlar bende katılmak isterim yarışmaya :)
kilom=55.5
boy=1.63
hedef kilom=50
Bak valla sayenizde hedefi 50'ye çekcem hee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar bende katılmak isterim yarışmaya :)
kilom=55.5
boy=1.63
hedef kilom=50
evet şımarıklık yaptım azcıkHedefi büyütmüşün bebemm![]()
evet şımarıklık yaptım azcık![]()
sen 55i gör de sonra eminim 50 olmak isticeksinHaydi bakalım bakarsınız bende değişiklik yaparım.
Ama önce 55 :) 55 de 55 :)
sen 55i gör de sonra eminim 50 olmak isticeksin![]()
canim emziriyorsun sen zaten bir diyet uygulama kendince planlar yap. Ama saat 8 de 3 tane çok en azından 1 en fazla 1 buçuk yeseydin. 10 da da bit avuç badem veya findik veya ceviz gibi k yemislerden yeseydin bariGünaydın kızlar 86.1 ile yola devam.
dün saat 20 de 3 tane halka tatli ve saat 22 de çerez yedim Yemeseydin iyiydi 85 leri görecektim ama yaa
Merhaba,
Artık ben de kilo vermek istiyorum. Bir zamanlar 52 kilolardayken, evlilik, hamilelik, emzirme dönemi derken 80 kiloya ulaştım, 1 haftadır diyetteyim bugün 78 kiloyum, bir kaç hedef belirledim kendime, ilk önce 69 kiloyu görmek istiyorum artık 7 ile başlayan bir kilo istemiyorum, motivasyona ihtiyacım var...
Boy: 1,61
Kilo: 78
İlk hedef: 69
hoş gldn canmSelam kızlar ben geldim
Aranıza katılmak isterim :)
Hoş geldin canımcım
Aynı süreçten bende geçtim:)
101 kiloyla doğuma gittim
Doğumdan geldiğimde 96 kiloydum
İşe başladığımda 83 kiloydum
72 küsürlerde KK'ya geldim...
Sonra arkadaşlar sayesinde 59.70'yi gördüm.
Sonra şımardım tabi ara verdim bu sabah 61.00 dım
Şimdi yeniden başladım hep birlikte yeniden başarıcaz...
Olmucak bir şey değil moralini yüksek tut ve bol bol aktif ol![]()
sbeden yarışmanın esasları nedir canım?:) günlük menü paylaşımı yapıyor muyuz?
bide kilo bildirimi aylık mı olacak
hoş geldiniz kızlar :)sbeden
Evet mesela uygulancak olan bir liste var mı?
Yoksa herkes kendi diyetini mi yapacak
Sanırım önce haftalık sonrada aylık sonuca göre her ay 1. seçilecek.
Bildirimlerde tartı resimleri eklencek mi mesela
Yada dönem dönem foto paylaşımı yapılcak mı?
Spor zorunlu mu?
anladımm:) umarım herkes başarılı olurrhoş geldiniz kızlar :)
- baskül resmi şartı yok.
- haftalık kilo bildirimi yapıyoruz
- 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyr
-her ayın 1. si seçilecek.
-herkes kendisine göre diyet uygulayacak
- spor zorunlu değil
yani kuralcı sıkıcı bir yarışma olmayacak herkes ne kadar zayiflamak istiyorsa o kadar disipline girsin.doğru bildiklerimizi, günlük menülerimizi, yapılan sporlari birbirimizle ne kadar paylaşsak o kadar motivemiz artar hepimize hayirli olurlu inşallah![]()
Merhaba,
Artık ben de kilo vermek istiyorum. Bir zamanlar 52 kilolardayken, evlilik, hamilelik, emzirme dönemi derken 80 kiloya ulaştım, 1 haftadır diyetteyim bugün 78 kiloyum, bir kaç hedef belirledim kendime, ilk önce 69 kiloyu görmek istiyorum artık 7 ile başlayan bir kilo istemiyorum, motivasyona ihtiyacım var...
Boy: 1,61
Kilo: 78
İlk hedef: 69
Tebrik ederim seni 59 u yeniden görmüşsünya helal olsun. Bende 105 le doğum yaptim simdi 75 teyim bir sene oldu dogum olaliHoş geldin canımcım
Aynı süreçten bende geçtim:)
101 kiloyla doğuma gittim
Doğumdan geldiğimde 96 kiloydum
İşe başladığımda 83 kiloydum
72 küsürlerde KK'ya geldim...
Sonra arkadaşlar sayesinde 59.70'yi gördüm.
Sonra şımardım tabi ara verdim bu sabah 61.00 dım
Şimdi yeniden başladım hep birlikte yeniden başarıcaz...
Olmucak bir şey değil moralini yüksek tut ve bol bol aktif ol![]()
merhaba canım tatlı krizi için sabahları günkurusu (koyu renkli olanlardan) yemeni öneriyorum. ikiye böl ve içine ceviz koy. gerçekten tatlı isteğini azaltıyor. bir de o kürü yaklaşık 2 aydır yapıyorum. göbeğe cidden çok faydalı:)Ben zerdecal-zencefil-tarcinli yogurt kurune basladim. Ekmegi kestim. Ogunlerimide yari yariya azalttim tek sıkıntım tatlıdayanamiyorum. Caysiz yapamiyorum ve sekersiz icemiyorum
Birde yesil cay iciyorum gunde 1 bardak, suyuda arttirdim, bu sefer cok gaza geldim resimlerde sirtim kat kat cikiy![]()