4 Aylık kilo verme yarışması

Buda artık tamamdır dediğim halim ama hala hedefe ulaşamadığım için yeniden burdayım:)

Yine bir karşılaştırma yapayım:)

Eklentiler

• DSC_0032.webp
    DSC_0032.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 115
  • DSC_0065.webp
    DSC_0065.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 123
  • DSC_0066.webp
    DSC_0066.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 107
  • DSC_0128.webp
    DSC_0128.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 112
  • DSC_0076.webp
    DSC_0076.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 123

Hoş bulduk canımcım :)

Ayy süpermiş bende 2.doğumuma 103 kiloyla gittim 1sene oldu hala 85deyim inşallah senin gibi bende kurtulurum şu kilolardan :KK66:

Verirsin canım benim benim ilk doğumumdu.

64 kiloyla evlendim 6 ay içinde 74 oldum.
Ve o ay hamile kaldım 74 ile:)
101'ide gördüm tartıda şimdi oğluşum 21 aylık ve ben 61 kiloyum:)

hoş geldiniz kızlar :)
- baskül resmi şartı yok.
- haftalık kilo bildirimi yapıyoruz
- 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyr
-her ayın 1. si seçilecek.
-herkes kendisine göre diyet uygulayacak
- spor zorunlu değil
yani kuralcı sıkıcı bir yarışma olmayacak herkes ne kadar zayiflamak istiyorsa o kadar disipline girsin.doğru bildiklerimizi, günlük menülerimizi, yapılan sporlari birbirimizle ne kadar paylaşsak o kadar motivemiz artar hepimize hayirli olur inşallah :KK19::KK49::KK49:

Tamamdır canımcım;)

Sevgi zaten bahsetmiş bizim tanıştığımızdan.
Bende 25 yaşındayım.Evliyim ve 21 aylık bir oğluşum var.
Sevginin başarı hikayesini okuyunca karar verdim kilolarımı vermeye ve ogünden beri savaşıyorum.
Sevgininde dediği gibi çok iyi kilolar verdik ama hedefe ulaşmadık ve motivasyonumuz düştü.
Şimdi bu topik bizi yeniden canlandıracak inş.
Kocişle bir iddamız var ve hedefim 55:)

Tebrik ederim seni 59 u yeniden görmüşsünya helal olsun. Bende 105 le doğum yaptim simdi 75 teyim bir sene oldu dogum olali

Gördüm ama bu sabah yeniden 61 dim.
Saldım kendimi bayadır hatta şımardım.
Şimdi yeniden burdayım birlikte başarıcaz inş.
Sende çok iyi vermişsin ama devamını birlikte getirelim ;)

Tebrik ediyorum ersnil ;) darisi basima :)
Turkishcandy canim benim tatli istegim hic azalmiyor :( ben yemek yerine tatliyla beslenebilirim. Cok sevdigim bir yemek getirseler toksam mumkun degil yemem ama 8 ogun tatli ver yok diyemem :( ama demeliyim biliyorum. Evde bulundurmayacagim. Artik bu seferde basaramazsam diye birsey dusunmek istemiyorum, artik 3xl kiyafet almak istemiyorum, bunalimada girmek istemiyorum. Yeteeeerrrr :)

Tebrik ediyorum ersnil :KK66: darisi basima :)
Turkishcandy canim benim tatli istegim hic azalmiyor :KK43: ben yemek yerine tatliyla beslenebilirim. Cok sevdigim bir yemek getirseler toksam mumkun degil yemem ama 8 ogun tatli ver yok diyemem :KK43: ama demeliyim biliyorum. Evde bulundurmayacagim. Artik bu seferde basaramazsam diye birsey dusunmek istemiyorum, artik 3xl kiyafet almak istemiyorum, bunalimada girmek istemiyorum. Yeteeeerrrr :)

Teşekkürler tatlım...

Bende tatlıyı severim ama önüne geçmeyi öğrendim.
Bol bol foto çekin her fırsatta bak kendine ve gör nasıl görünüyorsun.

Ben burda kızlara atıcam diye çekmeseydim foto inan halimin farkında değildim.
sonra bir baktım fotolarıma anam dedim bu ben olamam:)

İnan çok faydası var.Çok klasiktir ama kilolu halini ve zayıf halini as buzdolabına elin her tatlıya yada dolaba gittiğinde bak ve hangisi olmak istediğine karar ver;)

anladımm:) umarım herkes başarılı olurr
öyleyse ben kendimi tanıtayım madem sürekli paylaşım içinde olacağız. 21 yaşındayım adım Sevgi. Ağustos aylarında bir topik açmıştım ersnil ersnil ve @NEHIR34 ile de ordan tanışıyoruz zaten. zamanla topik aktifliğini yitirdi ama orada çok güzel kilolar verdik:) yeniden motive olmak için bu yarışmaya katılalım dedik.
ben geçen yıl marttan beri uğraşıyorum bu işle:) 90dan önce 67ye indim ve bir başarı öyküsü yazarak topik açtım. şimdide 59 kiloyum artık bi 9 daha verip tamamlamak istiyorum:)
herkesin herkese faydalı olacağı bir 4 ay olr umarm:)
inşallah başarılı bir topik olur canım sizler kendinizi kanıtlamışsınız çok tebrik ediyorum.benim yaşımda 25 bir yasinda kizim var ve aof de okuyorum elimden gelidigince aktif olmaya çalisacagim bu ay sonu sinavlar var :KK69::KK69:
Ben zerdecal-zencefil-tarcinli yogurt kurune basladim. Ekmegi kestim. Ogunlerimide yari yariya azalttim tek sıkıntım tatlı :KK43: dayanamiyorum. Caysiz yapamiyorum ve sekersiz icemiyorum :KK43:
Birde yesil cay iciyorum gunde 1 bardak, suyuda arttirdim, bu sefer cok gaza geldim resimlerde sirtim kat kat cikiy :KK43:
bende çaya bayiliyorum hemde sekerli. Insan ne kadar berbat gorundugunu en cok resimlerde anliyor kendi adima yani. Gecen bayram kasilarak foto cekindim sonra yine bakinca hayal kirikligina ugradim ama o günden sonra 6 kilo verdim devam ediyrm :KK55::KK55::KK55: 2 bucuk haftadirda ekmeği kestim

Bunlarda benden olsun kızlar azcık motivasyon olur :KK66:

İlk işe başladığımdaki halim
Ve KK'ya geldikden sonraki çırpınışlarım ve kızçelerin desteğinden sonraki halim:)

Evet motivasyon için resim bakmaya bayiliyorm. Arada çook fark var.

bunlarda benim ilk hallerim kızlar

buraya ilk geldiğimdeki halim;

bu da şimdiki halim;

motive olur belki:)

Ben de 32 yaşındayım 1 oğlum var ve auzefteyim, benim de 17sinde bütünlemem var ama kafama zayıflama fikrini sokmaktan odaklanamıyorum :)

Kızlar size ekmek yerine yulaf kepeğinden krebi önerebilirim.
Günde 2 yemek kaşığına kadar kullanılabilir.
Ben minik minik yapıp güne bölüyordum bazende bütün yapıp sadece kahvaltıda yiyordum.
Canım tatlı istersede yine yulaf kepeği,light süt,yumurta tarçın ve tatlandırıcı ekliyerek kek yada kurabiye yapıyordum çok faydası var ve uzun sürede tok tutuyor ekmek aramıyorsunuz.

Mehaba arkadaşlar

Yarışmaya katılmak isteyenler buraya kilo boy hedef kilo bilgilerini mesaj olarak bıraksınlar.

YARIŞMA 7 OCAK'TA BAŞLAYACAK. 4 AY BOYUNCA HER AYIN BİRİNCİSİ SEÇİLECEK...

Gerginlik olmadan içten sohbetlerle moral bulalım destek olalım birbirimize.

hedf kg byüyeler7 ock14 ock21 ock28 ock5 şb12 şbfark
54/1.64 sbeden sbeden 75
52/1.58@zbt63
50/1.68@cansu0001
61/1.70@thomson72.2
60/1.70 sea44 sea44 66.4
54/1.64@zambak8660.8
68/171@tatlitambak86.1
55/1.62@betam
60/170@eker8072.6
60/172@istanbullu34
70/170@naz540385
60/165@NEHIR3475
60/160@Akbulutj71.6
50/160@cilek3158
70/160@esilaaslan84
50/163 birsevgi birsevgi 59.3
55/160 ersnil ersnil 61
50/163@melise4555.5
69/161 T tbscm 78
merhaba bende katılmak isterimm

Tebrik ediyorum ersnil :KK66: darisi basima :)
Turkishcandy canim benim tatli istegim hic azalmiyor :KK43: ben yemek yerine tatliyla beslenebilirim. Cok sevdigim bir yemek getirseler toksam mumkun degil yemem ama 8 ogun tatli ver yok diyemem :KK43: ama demeliyim biliyorum. Evde bulundurmayacagim. Artik bu seferde basaramazsam diye birsey dusunmek istemiyorum, artik 3xl kiyafet almak istemiyorum, bunalimada girmek istemiyorum. Yeteeeerrrr :)
canım herşey beyinde bitiyo aslında. yemicem dediğin an ve gerçekten kendine inandığın an yemiyosun. ben günde 3-4 çikolata yemezsem depresyona giren biriydim:D

birsevgi birsevgi nasıl öğrencin olduğum belli dimi:D
belli olmaz mııııı:)))))

inşallah başarılı bir topik olur canım sizler kendinizi kanıtlamışsınız çok tebrik ediyorum.benim yaşımda 25 bir yasinda kizim var ve aof de okuyorum elimden gelidigince aktif olmaya çalisacagim bu ay sonu sinavlar var :KK69::KK69:
bende çaya bayiliyorum hemde sekerli. Insan ne kadar berbat gorundugunu en cok resimlerde anliyor kendi adima yani. Gecen bayram kasilarak foto cekindim sonra yine bakinca hayal kirikligina ugradim ama o günden sonra 6 kilo verdim devam ediyrm :KK55::KK55::KK55: 2 bucuk haftadirda ekmeği kestim
hep beraber başarabiliriz ben bunu gördüm burada:) inandığımız an herşeyi yapabiliyoruz kızlar

Kizlar bende kendimden bshsedeyim
Ben evlenene kadar 58 ile 60 arasindaydim
Boyum 1.70 o nedenle iyiydi fizigim
Evlenince 5 kilo hamilelikte de 15 kg aldim
Ara ara verip alarak gecen yaz 64 lere kadar dustum
Simdi 66 kusurlerle devam ediyorum
Kendimden bahsedecek olursam
29 yasindayim
4 yillik evliyim
3 yasinda bir kizim var
Ogretmenim
Merkeze yakin bir Koyde calisiyorum tam zamanli okulum