Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canim her yeni gun yeni bi baslangictir.bugunden itibaren dikkat et diyetine suyunu ic yarin ekside olamasanda haftaya olucaksin canim :))kızlar günaydın
anneme gittim 3 gündür giremedim. tabi diyetimde baya bi gitti. ama neyseki bugün evimdeyim ve devam ediyorum. yarın herhalde hiç kilo veremiycem.çok kötü hissediyorum ya.
kahvaltım
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
yesil çay
Canim cocuklarini allah bagislasin masallah benim de iki cocugum var kucugum 22 aylik oldu:))Tatlitambak bende cok kilo veremiyorum ancak 3 çocuk tecrübeleri göre hurma hem çok sağlıklı Hendek sütun kalitesini artırıyor tatlı krizine iyi gelir diye biliyorum bende ise yarıyor birde kefiri tavsiye ederim çok besleyici ve tok tutar aksamlari açılınca kefiri içe bilirsin tam emzirme 500 çal günlük bu avantajı kullan bebeğini allah bağışladı resimdeki herhalde çok tatlı benimki 18 aylık oldu hiç yerinde duemuyor
Kilo verdiginin farkedilmesi nekadar guzel dimi canim ne mutlu sana:))Kızlar slm
Dün Öğlen anneme gittim ve bugün geldim biraz kaçamak çok oldu ama pes etmek yooook sabah kaldığım yerden devam veeeee herkes kilo verdiğimi fark etti çok mutluyum
ZEYTİN HARİÇ AYNI KAHVALTIYI YAPMIŞIZ.Kahvaltim
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
5 ad zeytin
Bolca maydonoz
Beyaz cay
15 ad yaban mersini oglusumla paylastik bi ona bi bana
Vee bu sabah hafta sonu kacamaklari gitmisti cuma sabahki kilomla ayniyimhaftalik sonucu yarin gorucez
![]()
Olucak canim mutlaka olucak zorlu bi yola girdik olucak bende cok zorlaniyorum ama sabrediyorum bazen nefsime yenikdustugum anlar da oluyo tabi ertesi gun tartida eksileri goruyum diye tutuyorum kendimi:))günaydın kızlar ben kendimi hepten kaybettim ne oluyor anlamıyorum o kadar güçlü bir hırsla başlıyorum ki sonra ne oluyor kendimi tekrar yemeklerin başında buluyorum.gece çok ağladım kendime çok kızdım ne olacak benim sonum yıllardır bir arpa boyu yol alamadım,ama bu sefer kaçmak yok kaçarsam dahada kötü olacağım Allahın izniyle bunun üstesinden gelecem bu sefer sonuna kadar gideceğim.artık daha düzenli paylaşımlarla düzenli menülerle buradayım.sizlere söz 4 aylık yarışmamız bittiğinde burada yeni hallerimi çekip çekip sizlerle paylaşacam ALLAHIN İZNİYELE İNŞALLAH
Evet canım bıradan uzaklaşınca kendimi daha çok kaybediyorum.benim sabırlı olmayı öğremmem lazım.Olucak canim mutlaka olucak zorlu bi yola girdik olucak bende cok zorlaniyorum ama sabrediyorum bazen nefsime yenikdustugum anlar da oluyo tabi ertesi gun tartida eksileri goruyum diye tutuyorum kendimi:))
Duzenli menu paylasmak cok onemli ve aktif olmak da burasi insani kacamak yapmayi engelliyo :)
aslında en büyük yanlışımız bu ben de tartılıyordum artık yok haftada bir dayanırsam tabiGünaydın kızlar
Saçma bi kahvaltıyla karşınızdayım
Dün akşam eşim muhallebi almış canım çok çekmişti yemedim tabi
Kahvaltıda yedim
Yarım kase Muhallebi
Bi iki lokma oğlumun omletinden yedim
Yarın tartı günü fazla veremedim hergün tartılanlardanım hatta günde 10 kez
CANIM KREM SANTIDECanim acaba pudingte mi coktur kremsantide mi
Evet canım çok mutlu oldum kii daha 3kilo gitmesine rağmen birde beni 12 kilo daha verince görsünlerKilo verdiginin farkedilmesi nekadar guzel dimi canim ne mutlu sana:))