4 Aylık kilo verme yarışması

dünkü menüm:
kahvatı:1 haşlanmış yumurta
1dilim ekmek
az peynir
bol yeşillik
yeşil çay
ara.az şekerli türk kahvesi
öğlen :tavuk+salata+ ayran 1dilim kepek ekmek
akşam tavuk+salata+ayran 1 dilim kepek ekmek
su 2.5 lt

Gunaydın kızlar ,
sonuç : 57,2 , yavaş yavaş gıdıyor , olsun , azımle başaracağız ınsallah ben bozmadığım halde cok az gidiyor :KK43:

Benimde öyle aslında.

Aslında vucudum direniyor bende açıkcası biraz sıkıldım bu durumdan çok uzun zamandır dikkat ediyorum çünkü herkeste gayet iyisin diyor ama ben hedefime ulaşmadan pes etmek istemiyorum:(

Kızlar çok fena bi hafta ya paylaşmaya korkuyorum ama paylaşıcam tabi ki geçen hafta verdiğim geri gelmiş resmen çok üzüldüm bu hafta çok hırslandım bi daha yakın zamanda da anneme gitmeyi düşünmüyorum.
93.9 :(

Benimde öyle aslında.

Aslında vucudum direniyor bende açıkcası biraz sıkıldım bu durumdan çok uzun zamandır dikkat ediyorum çünkü herkeste gayet iyisin diyor ama ben hedefime ulaşmadan pes etmek istemiyorum:KK43:
Haklısın , muhtemelen direniyor , cunku bendeki yağlar artık vücuduma yerlesmıs senelerdir , doğumda verdıgım kg ların harıcınde gıtmıyor , cok zor gidiyor , bende direnecegım , eminim ben galip gelecegım kılolarıma karsı :)

doğumdan sonra verdıgım kılolar dan sonra demek ıstedım artık gıtmıyor , aslında doğumdan sonra hepsını vermek lazım , bır kısmını verıp sonraya bırakınca böyle oluyor , eski hale dönmek zorlaşıyor sonra :(

Kahvaltı :
2dilim ekmek
1yumurta 3zeytin
2dilim peynir
1yemwk kaşığı tahin pekmez
Veee yine hata 3kaşık yoğurt kaymağı az kaldı bi bitsede kurtulsam annem yapmış ev yoğurdunun kaymağına bayılırım
Bol şekersiz çay

Kahvaltı :
2dilim ekmek
1yumurta 3zeytin
2dilim peynir
1yemwk kaşığı tahin pekmez
Veee yine hata 3kaşık yoğurt kaymağı az kaldı bi bitsede kurtulsam annem yapmış ev yoğurdunun kaymağına bayılırım
Bol şekersiz çay

Canım senin ve benim damak tadim iz aynı gibi bende yoğurt süt kaymagi bayılırım. Tahin pekmez de bu arda tebrikler

Kilo veren arkadaşları tebrik ederim
Veremeyen hanımlar biraz daha dikkat ederseniz - leri görürsünüz sizlerde moral bozmak yok devam ediyoruz
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 domates, salatalık
Beyaz peynir
3 kepekli grisini
Bi bardak çay
Nohut kadar helva canımda istemedi aslında öylesine yedim

Back
X