Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydın kızlar ,
sonuç : 57,2 , yavaş yavaş gıdıyor , olsun , azımle başaracağız ınsallah ben bozmadığım halde cok az gidiyor![]()
Haklısın , muhtemelen direniyor , cunku bendeki yağlar artık vücuduma yerlesmıs senelerdir , doğumda verdıgım kg ların harıcınde gıtmıyor , cok zor gidiyor , bende direnecegım , eminim ben galip gelecegım kılolarıma karsı :)Benimde öyle aslında.
Aslında vucudum direniyor bende açıkcası biraz sıkıldım bu durumdan çok uzun zamandır dikkat ediyorum çünkü herkeste gayet iyisin diyor ama ben hedefime ulaşmadan pes etmek istemiyorum![]()
harıkasınbenim diyete yoğun olarak yüklendiğim için -1600 şeker benım hayatımdan çıkmalı sanırım bu arada da mezdeke de faydalı oldu sanırım
cok ıyı vermıssın tebrıklerSabah serifleriniz hayirli olsun kizlar. Gecen hafta 76.1 Bu hafta 74.6 (-1.500)
almamak bıle başarı aslında ..olsun uzulme , sen dikkat ediyorsun normaldegünaydın kızlar benim içinde köyü bir haftaydı yrni hafta inşallah hepimiz için iyi bol eksili geçer.
geçen hafta:89.500
bu hafta:89.300
Kahvaltı :
2dilim ekmek
1yumurta 3zeytin
2dilim peynir
1yemwk kaşığı tahin pekmez
Veee yine hata 3kaşık yoğurt kaymağı az kaldı bi bitsede kurtulsam annem yapmış ev yoğurdunun kaymağına bayılırım
Bol şekersiz çay