Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet tabi ki haklisin yani :) kimse istemez. Nasi olursa olsun kilo verme konusunda tekrar ilham gelmesine motive olmana sevindim canisi.aslında haklısın ama ben kendi terbiyesizliği için ilk saldıracağı şeyin kilom olmasını istemiyorum kimsenin.
21 Ocak menu
Sabah.1 dl tt ekmek az peynir 5 zeytin
Ara .yesil çay 5 badem 5 kuru üzüm
öğle 3 köfte 2 dl tt ekmek çay
ara .Nescafe 2 si bir arada
akşam. 1 dl tt ekmek 2 Baget tavuk ayran
Aksam sebze yemeğinde vardi ondan yemeyi planlamistim ama tavuk iştahını kabartti her ikisini birden yiyemezdim tabi aslında akşam sebze doğru tercih olurdu haklisin
Günaydın buarada ben de çok sıkı takılma başladım aynı yöntem ama yediklerimi azalttimYani ben olsam ben de tavuk tercih ederdim üstüne bide sebze yerdim. Bu 1 hafta xok dikkat edecem bende bakalim
Normal canım ama sana bi tavsiyem olacak haftada 1gün en fazla 2 tartıl yoksa hep moralin bozulur ben önceden öyle yapıyordum sık tartılıyordum ve moralim bozulup nasılsa veremiyom deyip rejimimi hep bozuyordumBu 63.4 te diyete başlarken aç karnına ve kıyafetsiz kilomdu
Yinede 63 görünce moralim bozuluyor
CANIM tokken bence tartilmaBu 63.4 te diyete başlarken aç karnına ve kıyafetsiz kilomdu
Yinede 63 görünce moralim bozuluyor
ne igrenc bakis acisina sahip insan musvetteleri varaslında haklısın ama ben kendi terbiyesizliği için ilk saldıracağı şeyin kilom olmasını istemiyorum kimsenin.
1saat yürüyüş 2saat temizlik süper vallaGunaydin kizlar
Gune regl agrilariyla uyandim
Ise gittim sonra baktim olmuyor eve gelip uyudum
Kahvalti
2 has yumurta
Peynir
Zeytin
2 kasik nutella
Oglen
Evde karnabahar yemegi var
Yogurtla yiycem
dun aksam 1 saat yuruyus