4 Aylık kilo verme yarışması

Kizlar sizleri çok özledim. Ama az kaldi pazartesi sayfa 100 den sonrasini okuyup msjlarinizi cevaplamak topigi kaynatmak icin sabirsizlaniyorum. Burada basariyla devam etmek motive olmak çok güzel.. motiveli bi sekilde burada paylasim yapan fistiklar tesekkur ederim basaricaz . Öpüyorum hepizini:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

üzülme canım ben geçen hafta verdiğimin üzerine 200 gr ekledim birde alarak.ama hatamı farkettim.bugün akapunktura gittim.dönüşte metrodaydık. tam kilolardan konuşuyorduk.arkadaşım beni motive etmeye çalışıyordu.durakta birden arkadan bir bağırtı koptu.yaşlı ve biraz kilolu bir teyze kapıdan çıkmaya çalışırken önündeki adam sinirlenmiş bağırmaya başladı.'az yede zayıfla,...nü kaldıramıyorsun,sen de erken kalk ,son anda çıkmaya çalışıyorsun.....'muhabbet biraz uzuyor.arkadaşıma döndüm tamam dedim ,motive oldum.bir daha kimseye kendimi yargılatmayacağım.beni kilomdan vuramayacaklar.memlekete gidiyorum cumartesi sabahı.ancak devam ediyorum.

canım iyiki paylaştın çok teşekkür ederim. gerçekten haklısın kendi kendimize yapıyoruz. inş bu hafta bol eksili bir hafta olur.

kızlar sabah bi kalktım adet olmuşum nasıl ağrım var. canım da bişeyler istiyor. ama yemiycem :)
kahvaltı
2 dilim kepek ekmeği
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
1 dilim peynir
ara
yeşil çay
öğle 4 kaşık yogurtlu ıspanak
2 dilim ekmek

Kizlar sizleri çok özledim. Ama az kaldi pazartesi sayfa 100 den sonrasini okuyup msjlarinizi cevaplamak topigi kaynatmak icin sabirsizlaniyorum. Burada basariyla devam etmek motive olmak çok güzel.. motiveli bi sekilde burada paylasim yapan fistiklar tesekkur ederim basaricaz . Öpüyorum hepizini:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:
bizde seni özledik.derslerin de başarılar Allah kolaylık versin.

canım iyiki paylaştın çok teşekkür ederim. gerçekten haklısın kendi kendimize yapıyoruz. inş bu hafta bol eksili bir hafta olur.
canım insan arada kendini kaybede bilir bu kilo verme işi gerçekten sabır işi insan bazen nefsine hakim olamıyor.ama pes etmemiz lazım.

Canım sabahlar akşam arası benim 3 kg fark oluyor.... o yüzden tartılmaya ara verdim bende

Ara öğün Yaptım şimdi
Bi bardak kola
3 hurma
Yarım avuç leblebi, 4-5 tane kuru üzüm
Oğlum yemek yerken 3 yaşık bulgur pilavı
Akşam Yemeğim
Yağsız tavuk sote ve salata
Belki yemeyebilirim
Bir elma ve muzda olabilir

Bizde seni özledik canım gel gel bekliyoruz sınavında başarılar

bizde seni özledik.derslerin de başarılar Allah kolaylık versin.

canım insan arada kendini kaybede bilir bu kilo verme işi gerçekten sabır işi insan bazen nefsine hakim olamıyor.ama pes etmemiz lazım.
kesinlikle sabır işi gerçekten.hele ki süreç uzun olunca ,sabır en büyük dostumuz.

Evet tabi ki haklisin yani :) kimse istemez. Nasi olursa olsun kilo verme konusunda tekrar ilham gelmesine motive olmana sevindim canisi.
O terbiyesiz insanlara da Allah akil fikir versin insallah
iki gündür toparladım tekrardan .beraber başladığım arkadaşımın da katkısı büyük.hemen hemen aynı kilolardayız ve aynı merkeze gidiyoruz akapunktur için.

Selamlar, hafta basindan beri annemin misafirleri, yarinda benim misafirlerim icin temizlikti hazirlikti derken dun kilo paylasimi yapmayi unutmusum, bu hafta pastalar borekler eskisi kadar abartmasamda kilomda cok oynama olmadi...
75,5 bu hafta ;)

Herkese hafiflemis gunler diliyorum ;)

Ara 1elma
Öğlen arakadaşa oturmaya gittim veeee malesef yine istediğim gibi bigün olmadı
Yaprak sarma patates salatası 2küçük karnıbahar kızartması yarım poğaça acıkalı bu kadar çokda değil galiba ama akşama bi spor Şart oldu

Kızlar hiiiiç iştahım yok şuan bir muz yedim
Akşam yemeği olarak :KK43:

benim menüm gine aynı kızlar
1 haşlama yumurta
1dilim kepek ekmek
az lor peynir
2 çay bardağı az şekerli çay
öğlen tavuk+salata+ayran 1dilim kepek ek
ara: türk kahvesi
akşam 1 kase salata içinde az tavuk haşlama var ve ayran birzadan yerim
su 2 lt

Ara 1elma
Öğlen arakadaşa oturmaya gittim veeee malesef yine istediğim gibi bigün olmadı
Yaprak sarma patates salatası 2küçük karnıbahar kızartması yarım poğaça acıkalı bu kadar çokda değil galiba ama akşama bi spor Şart oldu
yok çok fazla değil akşamı biraz hafif atlatsan bi de spor tamamdır.

22 Ocak
sabah 1/2 has yum.az peynir 5 zeytin 1 dl tt ekmek 1 CK bal çay
ara
2 si bir arada 5 badem 3 kuru üzüm
öğle
3 köfte 2 dl tt ekmek ayran
ara yok uyudum
akşam
sebze kavurma 1 kase yogurt 1 dl tt ekmek
2 adet hurma
sabah 70.8 geldim bu benim son 5 yıldaki en küçük kilo rakamım kırılma noktası ama tam 1 aydır yerinde sayıyorum daha önce aynı yediklerimi 2 ayda 7 kilo vermistim

Selamlar, hafta basindan beri annemin misafirleri, yarinda benim misafirlerim icin temizlikti hazirlikti derken dun kilo paylasimi yapmayi unutmusum, bu hafta pastalar borekler eskisi kadar abartmasamda kilomda cok oynama olmadi...
75,5 bu hafta :KK66:

Herkese hafiflemis gunler diliyorum :KK66:
Ama bildirimler carsamba gunu yapiliyor biliyorsun ilk sayfada uyari var ben seni bugun listeden silmistim. Bilgiler gitti. Ne yapalim

Back
X