Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii eklerim canım sen yeterki zayıflamak iste :)Selam kizlar:)
Bende araniza katilmak istiyorum benide eklermisinsbeden
Boy 165
Kilo 74.500
Yas 35
Hedef 60
Insallah hepimiz 4 ayin sonunda istedigimiz kiloda oluruz arkadaslar:))
As hoşgeldin canım hepimiz için hayirli olur inşallah. Hayatının zirvesindesin 40 çok değil samimi söylüyorum iste yeterki.istikrarin elinden birsey kurtulamazSelam yarışmani hayırlı ugurlu olsun 4 aylık bu yarışa bende katılmak isterim boy 160 kilo 71.8 hedef 60 yaş malesef 40 metabolizma nerde ise durmuş ama azim çok önemli yarışmalar motive edici olur diye düşünüyorum
bi zahmet zaman akip gidiyo durmanın zamanı değilBu sefer başaracam
tahmin edermisinKırmızıbalıkkaç sen kaç yaşındasın
Benimde özgüvenimin en büyük düşmanı kilom. 7 den sonra neden yiyorsun anlamadim. Evli insanlariz acliktan nefesimiz kokmamalı iki isirik elma yiyebilirizKendim yaptım ama yarın hepsini bırakıyorum az az yiyecem ve 7den sonra sadece 1meyve veya süt yoğurt yer içerim hadi inşallah bu sefer olur olmalıda artık eski öz güvenimimi kazanmak istiyorum
Meyve fazla yeme günde bir tane yeter. Kilon çok karaciğeri yağlandırıyor. Sende ki duygusal açlık sürekli bir şeyler atıştırmaktan keyif alırsın yoksa boşluğa düşersin canın sıkılır demi. Hatta atıştırmalarının çokluğundan dolayı gerçek açlık nasil bişey mide kazinması ne unutmuş olabilirsinYa ben çok atıştıran biriyim illa bişey yemek isterim 7den sonra yersem meyve falan yerim diye düşündüm bakalım yarın nasıl geçecek
Ben genelde evde kizimlayim ondan öncede yanlizdim esim calisiyor gec geliyor biraz . Açlık duygusunu unutmak moral bozucu. Düşünce gücümle yendim. Zayiflamak isterken 4 bucuk yilda 60 tan 105 e ciktim. Insanlar eminim obur iradesi zayif gözüyle bakmistir bana. Nasil anlatayim bilmiyorum gercekleri kendi yüzüme vurup durdum kendi kendimi utandırdim . Yağ katmanlarımın hamalı olmaktan bıktım. Bütün özgüvenim dişiliğim sagligim o pis yaglarin esiri olmus en güzel yillarim ne halde geçiyor dedim şimdiden böyleysem ilerde benden birşey olmaz dedim eşim zayif yanina yakışmıyordum. Makyaj bana yakismiyordu gözlerim bile kısık duruyor yüzüm bile kilo almıştı. Ya gezerken bile ezilip büzülüyordum kilo aklimdan cikmiyordu. Müzik dinlerken muhabbet ederken vs hep aklimda ayy ömür kısa değer mi bunca rezilliğe keserim pis boğazımı dedim baksana şimdi baya yol aldim ne kaldi surdaaDuygusal açlığı sen nasıl yendin ben onu bi çözsem tmmdır sorun o stıştırmayınca canım sıkılıyo moralim bozuluyor
52 ile evlendim canım. aslında hamileyken çok kilo almadım, 63 ile doğum yaptım. doğumda sonra 56 ya falan düşmüştüm emzirirken ama sonra tekrar aldım. Şimdi doğum yaptığım kiloda sayılırımkaç kiloyla evlendin. Ben 65 le evlendim 105 le dogurdumhedefimede ulaşacam Allah izin verirse . Istikrar önemli savaşmalısın ve hizli sonuç almak istiyorsan prensip edin 5 ten sonra lokma yeme bak ayda en az 3 kilo verirsin
![]()
Ekledim hayirli olsun:)benıde yazarmıısn :)
kılo 58
boy 1,60
hedef 50 ( aslında 45 eskı kılom ama ona donenemem 4 ayda sanırım )
yas 30