- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Slm hanımlar
Kahvaltı
Fazlasıyla Saçma oldu
Biraz közlenmiş Patlıcan bi dilim kaşar salam
Yarım bardak çay
Biraz öncede bi dilim Revani yedim
Daha öncede diyet Yaptım
71 kilo ile başlayıp 2.5 ayda 14 kilo verdim 58-57
Kilo ile diyeti bıraktım çok sıkı bi diyetti
Hemen kilo almadım bi süre muhafaza ettim kilomu ama sonra yavaş yavaş aldım
Ara ara yine diyet Yaptım 59 oldum böyle bi süre devam ettim işte şuan 63 kilo yum
Yine de hiç 70 li rakamları hiç görmedim çok şükür bu hayatımda bi ilk çünkü
6 dan sonra meyve dahil hiç bişey yemiyorum 2 öğün besleniyorum ama yediklerimde kısıtlama yapmıcam canım ne istiyorsa abartmadan yicem
Nisan 20 de oğlumun doğum günü o zamana kadar 55 kg olmak istiyorum 4 ayda 8 kilo vercem
Ayda iki kilo eder buda yavaş olsun benim olsun mantığındayım bu kez
Diğer türlü fazla kasınca kendimi yasakladığım herşeye özlem duyuyorum ve Aklımda hep diyet bittikten sonra şunu yicem bunu yicem Düşünceleri oluyor ve Öylede yapıyorum
Bu Yüzden tekrar kilo olmak kaçınılmaz son benim için
Artık hayatıma 2 öğün beslenmeyi ve 6 dan sonra hiç birşey yememeyi alışkanlık haline getirmeyi hedefliyorum umarım başarılı olurum ( oluruz )
Kahvaltı
Fazlasıyla Saçma oldu
Biraz közlenmiş Patlıcan bi dilim kaşar salam
Yarım bardak çay
Biraz öncede bi dilim Revani yedim
Daha öncede diyet Yaptım
71 kilo ile başlayıp 2.5 ayda 14 kilo verdim 58-57
Kilo ile diyeti bıraktım çok sıkı bi diyetti
Hemen kilo almadım bi süre muhafaza ettim kilomu ama sonra yavaş yavaş aldım
Ara ara yine diyet Yaptım 59 oldum böyle bi süre devam ettim işte şuan 63 kilo yum
Yine de hiç 70 li rakamları hiç görmedim çok şükür bu hayatımda bi ilk çünkü
6 dan sonra meyve dahil hiç bişey yemiyorum 2 öğün besleniyorum ama yediklerimde kısıtlama yapmıcam canım ne istiyorsa abartmadan yicem
Nisan 20 de oğlumun doğum günü o zamana kadar 55 kg olmak istiyorum 4 ayda 8 kilo vercem
Ayda iki kilo eder buda yavaş olsun benim olsun mantığındayım bu kez
Diğer türlü fazla kasınca kendimi yasakladığım herşeye özlem duyuyorum ve Aklımda hep diyet bittikten sonra şunu yicem bunu yicem Düşünceleri oluyor ve Öylede yapıyorum
Bu Yüzden tekrar kilo olmak kaçınılmaz son benim için
Artık hayatıma 2 öğün beslenmeyi ve 6 dan sonra hiç birşey yememeyi alışkanlık haline getirmeyi hedefliyorum umarım başarılı olurum ( oluruz )