- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 36
Sağol tatlım. Afiyet olup kilo olmasın:)Afiyet olsun şekerim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol tatlım. Afiyet olup kilo olmasın:)Afiyet olsun şekerim![]()
tamam canımZorunlu değilde canim motive amaçlı birşeyler yazmak lazim.menü olur iç acici gaz verici sözler resimler olur.Benimde hiç çıkarim yok burdan. Hepinize ve kendime faydali olmak icin duzenledim yarismayi. Senide mümkün olduğunca görmek isterim![]()
Kararli olmana sevindim .canin tatli ister çok doğal ama bunu lütfen baklavaymis vs ile karsilama . Meyve ye keçiboynuzu özü ye faydali seylerde karsila. Ve az yedikten sonra bekle bir müddet sonra kan şekerin düzene girer.Kilo almış da olsam asla pes etmem canım
eninjde sonunda bu iş68 le bitecek
ne kadar fark var ne mutlu sana canim mutlu oluyorum bu resimleri gördükçe. Bende dogumdan iki gün önceki fotomu bulursam atarim bak gör yüzüm vücudum ne kadar şişDoğum yaptığım günki resmim
Ve iki hafta önceki yılbaşı yemeğimizdeki yeni ben![]()
çabala canim çabala. Gerekirse yarışmayi uzatırızAyy ben 70 hedefim dedim ama 70 bi göreyim ben en güzel 63de iyi oluyorum ondan sonra 63için çabalıcam![]()
bende bir 55 i göreyim sonrasına bakıcam...
52-53 fena olmazdı![]()
bu topikte benim kadar kimsenin ibretlik olacağını sanmam.Resmi bulunca atacam 105 lik halimibenim de doğumdan çıkmış hatta doğuma giren halimle şimdikihalimi görseniz ... tam ibretlik . doğumdan ciktigimda 59. şimdi 74. insanlar hamileyken alıyor. ben doğumdan sonra 15 kilo aldım. doğuma giderken giydiğim kıyafetler montlar dar geliyor.
:) bundan önceki profil resmini de hatirliyorumtamam canımyazmaya çalışırım resim derken benim profilim başlı başına motive
![]()
canım kaç bedensin şu andaResim atın tabiyki motive olalım yahu
Ah ben size makinedeki bulsamda göstersemm ayaklar olmuş 39 hiç bir bayan ayakkabısı olmuyo en sonunda erkek modelden almıştık koçişle hey gidi hey be![]()
canım kaç bedensin şu anda
canım ilk sayfadan baktım senin de ideal kilona yakalaşık 9 kilo var ,benim ideal kiloma da 9 kaldı ama ben hala 40 giyiyorum demekki senin vücudun sıkıymış maşallahbenim ki lımbır lımbır et
![]()
Canim ben bi kac foto atacam ama fotolari geri silebiliyormuyuzResim atın tabiyki motive olalım yahu
Ah ben size makinedeki bulsamda göstersemm ayaklar olmuş 39 hiç bir bayan ayakkabısı olmuyo en sonunda erkek modelden almıştık koçişle hey gidi hey be![]()
seni çok iyi anliyorum ayni şeyleri yaşadim çok uzuluyordum eşim teselli ediyordu. Cok sukur o gunler gectiŞu anda en son hafta sonu alışveriş yaptım tatlım
Üst S de oluyo M de..
alt ise 38 oldu.
Ben doğum yaptığımda annemde kaldım hiç unutmam doğum yapalı 3 ay anca oldu.
Böyle mahalle aralarına araba gelir ya öyle bir araba geldi.
annem dedi ne istersen al.
Ay pantalon baktım bol paça adam dedi ki olmaz sana.
Dedim olur denedim olmadı.
Ama o kadar üzülmüştüm ki oldu dedim aldım
Bedeni 46 dı.
Sonra kocişle alışverişe gittik ben işe başlıcam ve giycek hiç bir şeyim yok.
Yine pnatalon bakıyoruz yok hiç biri olmuyor.
Artık mağazaya üzerime göre pantalon var mı diye giriyorum.
En son bir mağazadan zorla düğmelediğim bir pantalon almıştım.
Normal pantalon fiyatının nerdeyse iki katıydı ne üzülmüştüm kocişede rezil olmuştum.
İşte bunları düşündükçe dahada hırs geliyor.
evet bedenim iyi yakışıyorda ama bir hedefim var ve ulaşmadan bırakmıcam![]()
ama sen resimde gayet fitsin![]()
Canim ben bi kac foto atacam ama fotolari geri silebiliyormuyuz
- Vücut Yüzey Alanınız: 1.81 metrekare
- Yağsız Vücut Ağırlığınız: 52 kg
- İdeal Kilonuz: 61 kg
- Vücut Kitle İndeksiniz (BMI): 24.2 kg / metrekare
- Sonuç: Kilonuz tamamen normal
Boyunuza göre uygun ağırlıkta olduğunuzu gösterir. Yeterli ve dengeli beslenerek ve düzenli fiziksel aktivite yaparak bu ağırlığınızı korumaya özen gösteriniz.
benim ki de bu çıkıyo
Ozellikle.yuzumu silmeyecem . O zaman atayim 10.dakka.dolmadan sileym.Teşekkürler tatlım hedefe ulaşayım sonra rahat edicem.
Yüzünü sil tatlım sonrasındada silebiliyoruz diye biliyorum.