4 Aylık kilo verme yarışması

Yok kız gelirim ne olcak:)

Aras'ı sallarken alırım elime telimi:D

Tamam canım bence daha mantıklı...

Zaten zamanla aktif olanlar belli olur herkesi takip etmek zor haklısın bildirim üzerinden gitmek en mantıklısı.
Sevinirim canim :)
Evet bakalim ne kadar pes eden olacak merak ediyorum

Slm kızlar
Dün menü paylaşamadım hiç Düne girmim kötüydü
Neyse bugüne gelelim
Saçma bi kahvaltı
Dünden kalan bi dilim hiç bişeye benzemeyen kuru bi pizza
Oğlumun kahvaltısından bi kaç lokma
Ara bi Çilek
Bi dilim mandalina
2 Kaşık sufle
Yarın için karnabahar haşladım 2 tane yedim
Akşam yemeğim diyet usulü taze fasülye
Ve cacık olacak yemeklerim hazır 4 gibi yerim
1.5 lt suyumuda içtim
Tarçınlı su içiyorum iştahımı kesiyor tokluk hissi veriyor
Sabah kahvaltı öncesi büyük bi bardak limonlu tarçınlı su

Bende işte 55 diye çırpınıyorum:D

Burdada 66 filandım yanlar filan baya varmış yaaa

İnsan baktıkça anlıyor kendini...

Bende evde tartılmadım çarşamba iş yerindeki tartıyla tartılcam merakla bekliyorum:D

60'a tekrar düşsem süper olcak 61 gözümü korkuttu
66 evet baya kötü yinede. 60 tan geriye de gitmek baya zor bilirim. Bu akşam esime kendi fotolarimi çektircem o fotolara sikca bakacam. Bu bende çok etkili oluyor :)
Canım sen benim durumumu biliyorsun
yoksa düzenli yazarım,inşallah sınavdan sonra daha iyi adapte olurum zayıflamaya ve buraya yazmaya
Biliyorum canim. sen yine yaziyorsun hic yazmayanlar var. Seninde iki cocuk okul Allah kolaylik versin :)
arkadaşlar ben menu yazamıyorum ama takıp ediyorum sizi bugün 1 saat koşu bandına cıktım beni ekleyin listenize sizi gördukce mutlu oluyorum inanın
canim listeye bakmadin mi sen zaten eklisin

Iyyy herkes sizi ve beni kocaman yağ kütlesi olarak görüyor. Ne gözümüzde ki enerji ne içtenliğimiz ne de neşemiz ön plana çıkıyor. Ben bile şu halimle etleri firlamis şisman biçimsiz insan gördükçe yazik diyorum ister istemez aciyarak bakiyorum derbeder bir insan gibi goruyorum. Hayata bir sıfır yenik görüyorum:KK31:

hoş geldiniz kızlar :)
- baskül resmi şartı yok.
- haftalık kilo bildirimi yapıyoruz
- 2 hafta üst üste bildirim yapmayan siliniyr
-her ayın 1. si seçilecek.
-herkes kendisine göre diyet uygulayacak
- spor zorunlu değil
yani kuralcı sıkıcı bir yarışma olmayacak herkes ne kadar zayiflamak istiyorsa o kadar disipline girsin.doğru bildiklerimizi, günlük menülerimizi, yapılan sporlari birbirimizle ne kadar paylaşsak o kadar motivemiz artar hepimize hayirli olur inşallah :KK19::KK49::KK49:
kurallarda değişiklik mi oldu menü paylaşmak isteğe bağlıydı zorunlumu oldu bende sessiz takip edenlerdenim :oops:

Dün evime yeni geçtim memleketteydim orda diyet falan olmuyor 1 hafta kaldım 2 kilo almışım
Canım sıkıldı hemencecik gider inşallah 60 dan fazlası rahatsız ediyor beni ayy şöyle 55 lerde çıpçıtır bi hatun olsam keşke seneye ikinci bi bebek düşünüyorum Allah izin verirse
4 Yaşında bi oğlum var ona hamileyken 63 tüm 87 kilo ile doğurdum kabus gibiydi bi daha öyle olmak istemiyorum

kurallarda değişiklik mi oldu menü paylaşmak isteğe bağlıydı zorunlumu oldu bende sessiz takip edenlerdenim :oops:
Zorunlu değilde canim motive amaçlı birşeyler yazmak lazim.menü olur iç acici gaz verici sözler resimler olur.Benimde hiç çıkarim yok burdan. Hepinize ve kendime faydali olmak icin duzenledim yarismayi. Senide mümkün olduğunca görmek isterim:KK19:

Dün evime yeni geçtim memleketteydim orda diyet falan olmuyor 1 hafta kaldım 2 kilo almışım
Canım sıkıldı hemencecik gider inşallah 60 dan fazlası rahatsız ediyor beni ayy şöyle 55 lerde çıpçıtır bi hatun olsam keşke seneye ikinci bi bebek düşünüyorum Allah izin verirse
4 Yaşında bi oğlum var ona hamileyken 63 tüm 87 kilo ile doğurdum kabus gibiydi bi daha öyle olmak istemiyorum
Ooo bir an önce ver o bir kiloyu :/

Kızlar evde ne sporları yapıyorsunuz leslie dışında özellikle kalça bölgesini inceltmek için

Ben hiç spor yapmadım canım ya zaman zaman yaptım ama süreklilik olmadı.
Bence en iyi spor yürüyüş;)

Kahvaltı
1yumurta
2dilim beyaz peynir
3zeytin
1yemek kaşığı tahin pekmez
1dilim ekmek
Veeee yarım saat tempolu Yürüdüm

Afiyet olsun...Yaramasın ;)

Sevinirim canim :)
Evet bakalim ne kadar pes eden olacak merak ediyorum

Kimse pes etmesin ya hep birlikte incelelim ve artık yaza çıtır olalım:D

merhaba kızlar ya bişe sorcam aranızda spor olarak leslie yapan var mı

Ben dönem dönem yaptım canım ama çok faydası oldu diyemiyeceğim.
Evde en güzel spor kesinlikle plates...

Slm kızlar
Dün menü paylaşamadım hiç Düne girmim kötüydü
Neyse bugüne gelelim
Saçma bi kahvaltı
Dünden kalan bi dilim hiç bişeye benzemeyen kuru bi pizza
Oğlumun kahvaltısından bi kaç lokma
Ara bi Çilek
Bi dilim mandalina
2 Kaşık sufle
Yarın için karnabahar haşladım 2 tane yedim
Akşam yemeğim diyet usulü taze fasülye
Ve cacık olacak yemeklerim hazır 4 gibi yerim
1.5 lt suyumuda içtim
Tarçınlı su içiyorum iştahımı kesiyor tokluk hissi veriyor
Sabah kahvaltı öncesi büyük bi bardak limonlu tarçınlı su

Baya karmaşık olmuş şekerim ama evde olunca öyle oluyor..
Evde diyet yapanlara hayranım zaten ben iş yerinde daha düzenliyim mesela.
Evde su bile aklıma gelmiyor koşturmaktan:D

66 evet baya kötü yinede. 60 tan geriye de gitmek baya zor bilirim. Bu akşam esime kendi fotolarimi çektircem o fotolara sikca bakacam. Bu bende çok etkili oluyor :)

5'li rakamı ucundan da olsa gördüğüm için fazla geliyor artık 61 canımcım.
Herkes dur yeter desede yetmez:D

Kızlar pek giremiyorum malum çalıştığım için bu günlerde işler yoğum biraz bakalım inşallah toparlayacağım

Ara da sırada ugra canım motivasyon için senin için bizim için hep birlikte çıtır olmak için;)

Iyyy herkes sizi ve beni kocaman yağ kütlesi olarak görüyor. Ne gözümüzde ki enerji ne içtenliğimiz ne de neşemiz ön plana çıkıyor. Ben bile şu halimle etleri firlamis şisman biçimsiz insan gördükçe yazik diyorum ister istemez aciyarak bakiyorum derbeder bir insan gibi goruyorum. Hayata bir sıfır yenik görüyorum:KK31:

Halledicez olmıcak şey değil yeterki istekli olalım;)
Doğum yaptım ben ama normal kilo almam diyen insanlardan olmadığımız için şanslıyız;)

Kurallar aynı canım da motivasyon olmak menülerden kopya çekmek için paylaşsak güzel olur:)

2 kilo hemencecik eksilsin canım...

Bende diyetteyken anneme gitmeyi sevmiyorum çöp gibi kaldın ye ye diyip duruyor:D:D
55 olalım çıp çıtır olalım inşallah

Doğum yaptığım günki resmim

Ve iki hafta önceki yılbaşı yemeğimizdeki yeni ben:D

Eklentiler

• 262158_10151505299968114_1785491082_n.webp
    262158_10151505299968114_1785491082_n.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 74
  • 10891606_10152746039759843_1161794379973606901_n.webp
    10891606_10152746039759843_1161794379973606901_n.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 67
Back
X