4 Aylık kilo verme yarışması

ben hamiş kaldığımda 74 dün tatlım evlendiğimde ise 64...

Şimdi ise 61 beni görenler o yüzden inanamıyorlar:D:D

Teşekkürler bu arada...

Şu anda kilon kaç hedefin kaç?
Bende evlendiğimde 64-65dim canım ilk hamileliğime 73le başladım ayyy bana gerçekten umut oldun yani bende olabilirim niye olmasın

970383_525901794158071_128269455_n%5B1%5D.jpg

Günaydın kızlar :KK25:
Yazılanları okuduğum kadarıyla zayıflayıp tekrar bebiş isteyen bayanlar var aramızda ve bende size dahilim :KK66:
Seneye bi bebiş daha olsun istiyoruz ama önce zayıflamak istiyorum ben. Eşim birinci çocuktan sonra 63 oldun ikincide de 70-80 olursun diyo bana :KK42:
Kendimi çok fazla salmadan zayıflamak istiyorum ve olacak inşallah :KK55:

Günaydın Arkadaslar ,
Bende aranıza katılmak ıstıyorum cok mu gec kaldım bılmıyorum ama
boy : 1,58
kılo : 58,6
Yas : 36

Hedef kılo : 52
benıde yarışmaya dahıl edermısınız eger gec kalmadıysam ,

Bu arada dün okumaya başladım yazdıklarını bazı arkadaşlar 5 ten sonra bır sey yemıyorlar , ben bir donem diyetisyene gıtmıstım ,
yag yakımı ıcın mutlaka yatmadan once 1 cay bardağı yoğurt yada sutu tavsıye etmıstı , diğer turlu vücut kendini korumaya çalışıyor yag yakılmıyor , yatmadan once aldığın yağsız sut ve yoğurt yag yakımı ıcın cok onemlı demıstı .. paylaşmak ıstedım

Arkadaslar benı umarım yarışmaya alabilirsiniz , alamazsanızda paylaşım yapmama ızın verırsenız memnun olurum ;
dun yedıklerım ; sabah kahvaltısı : 2 dılım ekmek +5 zeytın + acık cay
öğlen : 2 kadın budu köfte , salata , ayran
aksam : bıraz balık , bol salata
aksam 11 : 1 cay bardağı yoğurt
dun ara ogun yapamadım işe meyva getırmedıgım ıcın bugun 1 elma getırdım .

ersnil ersnil canım maşallah sana bende de 4 kilo fazlalaık kaldı onuda verdim ohhh rahatım. Kızlar akşam bi tartılayım dedim aman yarabbim ne göreyim 400 gr almışım :KK42::KK42: ama normaldir çünkü haftasonu misafirlerden dolayı yemek zorundaydım azda olsa 400 gr aldırmış bana :KK62::KK62:

merhabalar kızlar dünkü menümü paylaşayım
Kahvaltı: 2 Sigara böreği şekersiz çay
Öğle: Çorba ve etli mantar sote
Akşam : Bir tane alabalık ve bir kase tirşik
İki litre de su içildi
Ay inşallah yarın kilom biraz azalmış olarak çıkar :KK49:

bu arada ben hic zayıf olmadım zaten 76 ileevlendim. 80 ile hamile kaldım. 100 un üstünü görünce hiç tartilmadim doğumdan sonra 85 lere düştüm ve tam 4 ay da 110 kg çıktım ben bile şok oldum yaaa
cocugum 1 yaşına gelince 98 kg oldum nasıl gitti bilmiyorum. 6 ay sonra ise 81 lere düştüm. Veee 2. Gebelik oldu çok kilo almadım 91 ile doğuma gittim. 2 aylık olunca bebeğim 92.5 oldum.ve dur demem gerektiğine inandım ve vaaay be . 6.5 kilo vermisim ve adam akıllı diyet yapmadım hep bozdum. Ama sizin sayenizde iyi gaza geldim. Bu hafta daha dikkatli olacam
Canim foto yayinlayacgm tekrr haber verrm. Üzüldüm inan 76 bile çok .boyun uzun 65 lere bi düşşen önce çok iyi olacak. Hem sağlıgina hem moraline hemde ailene + lar olarak döner
Kirmizibalikkac
Bezelye bir kaç kaşık yedim
Çorbada bir kepce
Bir kuçuk kasede yoğurt yedim çok mu olmuş :KK43:
Gayet iyi canim
Hedef kılo : 52
benıde yarışmaya dahıl edermısınız eger gec kalmadıysam ,

Arkadaslar benı umarım yarışmaya alabilirsiniz , alamazsanızda paylaşım yapmama ızın verırsenız memnun olurum ;
dun yedıklerım ; sabah kahvaltısı : 2 dılım ekmek +5 zeytın + acık cay
öğlen : 2 kadın budu köfte , salata , ayran
aksam : bıraz balık , bol salata
aksam 11 : 1 cay bardağı yoğurt
dun ara ogun yapamadım işe meyva getırmedıgım ıcın bugun 1 elma getırdım .
çok istedigin belli normalde yarismaci alimi sona erdi ama seni yarismaya almak istiyorum dolu dolu geldin :) hoşgeldin hayirli olsun .yarin kilo bildirim gunumuz

Canim foto yayinlayacgm tekrr haber verrm. Üzüldüm inan 76 bile çok .boyun uzun 65 lere bi düşşen önce çok iyi olacak. Hem sağlıgina hem moraline hemde ailene + lar olarak döner

Gayet iyi canim

çok istedigin belli normalde yarismaci alimi sona erdi ama seni yarismaya almak istiyorum dolu dolu geldin :) hoşgeldin hayirli olsun .yarin kilo bildirim gunumuz

Ayy CCanım hedefim zaten 68 olmak
Sonra ise 61 olmak benim 76 dediğim bu zaman a kadar hiç 76 dan aaşağı halimi bbilmiyorum

Slm kizlar
Okulda yogunum sinavlar falan
Ancak gelebildim

Kahvalti
1 dilim ekmek
1 dl peynir
3 zeytin
1 kepekli biskuvi

Ara
Az once 1 Kare bitter
5 Li cay

Ogleni yanimda getirdim