- 12 Ocak 2012
- 1.323
- 690
- 248
YARIŞMACI ALIMI SONA ERMİŞTİR.....
Canım aslında bunu ılk konuyu acarken yazdıgın mesaja yazsan daha dıkkat ceker sankı ınsanlar butun sayfayı okumadan benıde ekle der acıklama yapman gerekır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YARIŞMACI ALIMI SONA ERMİŞTİR.....
Ama 19dakikayla kaybetmis olamamYARIŞMACI ALIMI SONA ERMİŞTİR.....
azimli olman süper kesin vereceksin kılo bu hafta ben inanıyorumKızlar kilo verememis olsam da kendimi tebrik ediyorum
tek kilo alan benim aramiz da ama ben yine de cekinmeden yazip vaGecmeyi dusunmemisim![]()
Ama 19dakikayla kaybetmis olamamben o sirada siteye uye oluyordum ya tüh beni de alin da oyle bitsin . sizin konunuzu gorunce uye oldum zaten :)
Haklisin canim orayada yazacaktim cocuk uyandi. Su tablo isi cok sıkıntili sekme kapaninca herseyi yeniden yazmam gerekiyor yoksa devam ederdim alimlara simdi orayada yazayimCanım aslında bunu ılk konuyu acarken yazdıgın mesaja yazsan daha dıkkat ceker sankı ınsanlar butun sayfayı okumadan benıde ekle der acıklama yapman gerekır
Tamam hoşgeldinAma 19dakikayla kaybetmis olamamben o sirada siteye uye oluyordum ya tüh beni de alin da oyle bitsin . sizin konunuzu gorunce uye oldum zaten :)
Hosbulduk tesekkurler :)Tamam hoşgeldin
![]()
![]()
bence sen zaten zayıf bile sayılırsın tabloda rejime ihtiyacı olmayan bır sen varsın gıbı gordum , maşallah yinede iradene .benim menum sabah bi portakal ıkındi vaktı 4 kasık bulgur pilavi 1 bardak ayran 1 domates 1 fıncan da turk kahvesi . ben gunduz uyuyup gece çalıştığım için gunduz yemek yiyemiyorum![]()
Kızlar cep telefonuma FIT / WELL diye bir sıte ındırdım , günlük yedıgım şeyleri giriyorum bana kac kalorı aldığımı soyluyor , boyunu kg mını yasını gırınce günlük kalorı mıktarınıda hesaplıyor şimdiye kadar 605 kalorı almışım günlük hakkım 1300bazı şeyler cok kalorılı ınsan yıyınce bılemıyor , mercımek çorbası mesala cok kalorılıymıs
her neyse sızde deneyebılırsınız , günlük hakkınızı soyledıgı gıbı neyi yedıgınızde sorun olacagınıda görmüş oluyorsunuz , naçizane tavsiyem belki yararlı olur
teşekkur ederim basenden yana çok buyuk sıkıntım var 100 kusur sanırımbence sen zaten zayıf bile sayılırsın tabloda rejime ihtiyacı olmayan bır sen varsın gıbı gordum , maşallah yinede iradene .
İşine yaramasına cok sevindim tatlımCanım bende indirdim teşekkür ederim süper bi programmış ordan da kalori hesaplamak çok hoş oldu
Bence de canım kesinlikle. Ben dört aydr diyetteyim ve kilo kadar vücut ölçüleri de çok önemli.Kızlar şu beden beden ölçülerimizi de yazsak daha iyi olmaz mı?bence kilodan çok ölçüler önemli
yazarız tabıkı , aksam bır olcelımde ama ben spor yapmıyorum kılo versemde olculerım nasıl olur bılmemKızlar şu beden beden ölçülerimizi de yazsak daha iyi olmaz mı?bence kilodan çok ölçüler önemli
kahvaltı tok tuttu mu sizi ceviz iyi oluyorsabah kahvaltı az ceviz ve yer fıstığı
öğlen yoğurtlu ıspanak yemeği
aralarda nescafe![]()