4 Aylık kilo verme yarışması

sbeden sbeden beni de ekler misin basligi gorunce siteye üye oldum şimdi :KK73:
kilo:70.6kg
Boy:1.74m
yas yaziliyor muydu unuttum ama yazdim yine de. Hedefim 62kg ilk ay 3kilo verebilmek de ön hedefim

Canım aslında bunu ılk konuyu acarken yazdıgın mesaja yazsan daha dıkkat ceker sankı ınsanlar butun sayfayı okumadan benıde ekle der acıklama yapman gerekır
Haklisin canim orayada yazacaktim cocuk uyandi. Su tablo isi cok sıkıntili sekme kapaninca herseyi yeniden yazmam gerekiyor yoksa devam ederdim alimlara simdi orayada yazayim:KK51:

benim menum sabah bi portakal ıkındi vaktı 4 kasık bulgur pilavi 1 bardak ayran 1 domates 1 fıncan da turk kahvesi . ben gunduz uyuyup gece çalıştığım için gunduz yemek yiyemiyorum :(

benim menum sabah bi portakal ıkındi vaktı 4 kasık bulgur pilavi 1 bardak ayran 1 domates 1 fıncan da turk kahvesi . ben gunduz uyuyup gece çalıştığım için gunduz yemek yiyemiyorum :KK43:
bence sen zaten zayıf bile sayılırsın tabloda rejime ihtiyacı olmayan bır sen varsın gıbı gordum , maşallah yinede iradene .

Kızlar cep telefonuma FIT / WELL diye bir sıte ındırdım , günlük yedıgım şeyleri giriyorum bana kac kalorı aldığımı soyluyor , boyunu kg mını yasını gırınce günlük kalorı mıktarınıda hesaplıyor şimdiye kadar 605 kalorı almışım günlük hakkım 1300 :KK43: bazı şeyler cok kalorılı ınsan yıyınce bılemıyor , mercımek çorbası mesala cok kalorılıymıs :KK43: her neyse sızde deneyebılırsınız , günlük hakkınızı soyledıgı gıbı neyi yedıgınızde sorun olacagınıda görmüş oluyorsunuz , naçizane tavsiyem belki yararlı olur

Canım bende indirdim teşekkür ederim süper bi programmış ordan da kalori hesaplamak çok hoş oldu

Back
X