4 Aylık kilo verme yarışması

MUTLAKA KAHVALTI YAPIN
Eğer yapmazsanız vücudunuz STOKLAMA PERİYODUNA girer ve sizin onu uzun süre AÇ BIRAKACAĞINIZI düşünüp hiçbir şeyi yakmaz.

YİYECEKLERİNİZİN ÇOĞUNU
GÜNÜN ERKEN SAATLERİNDE YİYİN

Akşam yemeği en hafif olsun , Uykudan 3-4 saat önceden itibaren ana öğün yapmayın.Bu aralıkta bırakın vücut yediklerinizi işlesin ve yaksın.

ASLA AÇ KALMAYIN

Günde 1000 calori altına düşmek , vücuda ‘’ SENİ AÇ BIRAKIYORUM ‘’modu vermek demektir.

SU , SU , SU !!!
Enerjiyi kullanmak için 8 – 10 bardak su şart

YETERİNCE B VİTAMİNİ ALIN
Eğer arada sırada gelip giden bir enerjiniz varsa yeterince
B VİT. almamışsınız demektir.Özellikle B12 enerji için en önemli vitamindir.Gerekirse B12 desteği alın.

MATE ÇAYINI DENEYİN

Siyah çay ve kahveden daha besleyicidir.Ve insanları gergin yapmadan enerjik yapar.NE KADAR ENERJİ HARCADIĞINIZI DEĞERLENDİRİN

Yoga,Reiki , Tai Chi’den yararlanın

Bunlarin ne oldugunu bilmiyorum arastrmak lazim

sbeden sbeden canim eline saglik liste cok guzel olmus ve geniis bi aile olduk:)) bunca yorgunluga hala bize calisiyorsun biligiler veriyosun emegine saglik tatlim:KK19::KK19::KK19::KK15::KK15::KK15:
Sağol canim beni sevindirdin. Ben böyleyim işte çok saplantiliyim sinavlarim var 10 gun sonra 3.snftym aof ama bu topik yuzunden geri kaliyorum. Beni kimse zorla tutmuyo burada aktif cok insan var ama saplanti oldu iste :KK14::KK19::KK69::mad::KK37::KK36::KK36::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15: sizlere değer . Dogal kasintisiz bi topik insallah böyle devam eder.

Sağol canim beni sevindirdin. Ben böyleyim işte çok saplantiliyim sinavlarim var 10 gun sonra 3.snftym aof ama bu topik yuzunden geri kaliyorum. Beni kimse zorla tutmuyo burada aktif cok insan var ama saplanti oldu iste :KK14::KK19::KK69::mad::KK37::KK36::KK36::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15: sizlere değer . Dogal kasintisiz bi topik insallah böyle devam eder.
Canim bizim yuzumuzden derslerinden kalma sinavlara kadar biraz ara ver bence yoksa vicdan azabi cekerim sahsen :((
Insallah canim boyle devam ederiz hep birlikte:KK55::D:KK73::KK6:

Canim bizim yuzumuzden derslerinden kalma sinavlara kadar biraz ara ver bence yoksa vicdan azabi cekerim sahsen :KK43:(
Insallah canim boyle devam ederiz hep birlikte:KK55::D:KK73::KK6:
Insallah canim. Kendime cok kiziyorum. 2. Kilo bildirimi sinavdan 2 gün önce .eger girdi yapmazsam listeye motiveler kesin düser. Elimden geleni yapacm. O zaman simdi kitabi alayim elime zamani iyi degerlendrym cikiyrm canim iyi geceler sana bol yag yakmali bir gece diliyorum:KK74::KK36::KK55::KK37:

Insallah canim. Kendime cok kiziyorum. 2. Kilo bildirimi sinavdan 2 gün önce .eger girdi yapmazsam listeye motiveler kesin düser. Elimden geleni yapacm. O zaman simdi kitabi alayim elime zamani iyi degerlendrym cikiyrm canim iyi geceler sana bol yag yakmali bir gece diliyorum:KK74::KK36::KK55::KK37:
Oyle dusunme canim sinavdan onceki bildirimleri sinavdan sonra girersin hatta bi sobraki hafta sana kolaylik olsun diye iki haftalik bildirimi yapariz gerekirse :)) ssanada iyi dersler canim

maşallah çilek bebegıne , insan emzirirken cok canı istiyor yemek yemek ,bebek için faydalı olan şeyleri yersın , çokta uzulme bebegın emdıkce daha cok kılo vereceksın sen , zaten senın bızım kadar sıkı yapman gerekmiyor , emziren anneler cok sıkı diyet yapmamalılar bence . Sadece dikkat etsen bile gıdecek kılolar , yalnız sucuk kotu bir secım maalesef 1 ıtmek ıcın 1 saat bısıklete bınmen gerek .
valla cenem hıc durmuyor, anlamdım ben :(:(:(
valla eskı kılomu gectım barı 50 kılo olıyım yeter, bugun hastanede yııne tartıldım 58 :(:((:

akşam menum

şehrıye corbası,
5 adet yogurtlu kara lahana dolması
3 yemek kasıgı makarna
cacık
maleseg gece menum
2 bardak kola,
yarım haslanmıs patates
bı parca cıg kofte :(:(:

oglen bır sey yemedım
1 kase sutlaç o kadar :(:(

bıde bu karatay dıyetı dedıgınız nedır kızlar ??
sımdıye kadar hıc dıyet mıyet ısım olmadıgı ıcın hı bırını bılmıyorum malesef :(:(
dogumdan sonra olayım bıttı benım :(

akşam menum

şehrıye corbası,
5 adet yogurtlu kara lahana dolması
3 yemek kasıgı makarna
cacık
maleseg gece menum
2 bardak kola,
yarım haslanmıs patates
bı parca cıg kofte :(:(:

oglen bır sey yemedım
1 kase sutlaç o kadar :(:(
Kola diyet miydi bari?

Bayadir gormeyince birakti heralde dedim . Belkide yaziyorsundur arada ben unutmusumdir . Bir suru cvp yaziyrm ama cogu kisiyi karistiriyorum :KK48: bebeginle ilgilen canim bebekleri olanlara bisey demiyoz ama cok basarili bir hafta gecirmissin:KK50:
tsk ederim cnm darısı hepinize...doğum sonrası kiloları bunlar maalesef

Back
X