4 Aylık kilo verme yarışması

yok canım iyiyim eğer bir daha düşünürsem bebiş o zaman ameliyat olurum.
hem ev hem iş zor oluyordur canım biz tek evi yetirtirmekte zorlanıyoruz.ALLAH yardım etsin.
Amin canım cümlemize. Belki evde olsam hiç işim bitmez, çalışınca en azından bırakıp çıkıyosun :KK76: Evde olmayınca evde toplu oluyor haliyle. Akşam yatmadan önce bi 15-20 dk evi topluyorum (hem hareket oluyor bana:)), yemeği de akşamdan yapıyorum ertesi gün için iyi oluyor canım. Eşim de sağolsun yardım ediyor ya da ben yardım ettiriyorum zorla da olsa :-) Bi şekilde geçinip gidiyoruz işte canım.

Amin canım cümlemize. Belki evde olsam hiç işim bitmez, çalışınca en azından bırakıp çıkıyosun :KK76: Evde olmayınca evde toplu oluyor haliyle. Akşam yatmadan önce bi 15-20 dk evi topluyorum (hem hareket oluyor bana:)), yemeği de akşamdan yapıyorum ertesi gün için iyi oluyor canım. Eşim de sağolsun yardım ediyor ya da ben yardım ettiriyorum zorla da olsa :-) Bi şekilde geçinip gidiyoruz işte canım.
cocugun varmı canım ? çocuk olunca calısmak zor oluyor , benım 5 sene cocugum olmamıştı o donemde rahattım bende , sonra gerçekten zor oldu , allah hepımıze kolaylık versın , evde oluncada hiç iş bitmiyor haklısın gerçekten ama , allah kadınların yardımcısı olsun

• Beğen
Reactions: zbt
cocugun varmı canım ? çocuk olunca calısmak zor oluyor , benım 5 sene cocugum olmamıştı o donemde rahattım bende , sonra gerçekten zor oldu , allah hepımıze kolaylık versın , evde oluncada hiç iş bitmiyor haklısın gerçekten ama , allah kadınların yardımcısı olsun
Amin canım. 2 yaşında bir oğlum var. Biz işe gidiyoruz, oda kreşe gidiyor mecburen. :cry:

Amin canım. 2 yaşında bir oğlum var. Biz işe gidiyoruz, oda kreşe gidiyor mecburen. :cry:
aynı benım durumumdasın , gerçekten bende cocugumu 2 yasında kreşe göndermek zorunda kaldım şimdi 4 yasını doldurdu cok sorun yasadım inan ,2 yaşında çocuk kreşe gıtmemeli birebir ilgi gormelı anneden yada sevilen bırınden ama mecburuz maalesef hayat şartları bizi buna iten . Aksamları cocugunla daha cok vakıt gecırmeye gayret et canım , gerçekten yazık onlara , umarım sende benım gıbı pişman olmazsın , bazı çocuklara iyi geliyor .. Allah kolaylık versın cocugunu erkenden kreşe vermek zorunda olan annelere :(

aynı benım durumumdasın , gerçekten bende cocugumu 2 yasında kreşe göndermek zorunda kaldım şimdi 4 yasını doldurdu cok sorun yasadım inan ,2 yaşında çocuk kreşe gıtmemeli birebir ilgi gormelı anneden yada sevilen bırınden ama mecburuz maalesef hayat şartları bizi buna iten . Aksamları cocugunla daha cok vakıt gecırmeye gayret et canım , gerçekten yazık onlara , umarım sende benım gıbı pişman olmazsın , bazı çocuklara iyi geliyor .. Allah kolaylık versın cocugunu erkenden kreşe vermek zorunda olan annelere :KK43:
Öyle canım birebir ilgi daha iyi oluyor tabi. Ben oğlum 10 aylıkken başladım işe. Sağolsun annem ve babam geldi. Yaklaşık 7 ay kalıp oğluma baktılar. Biz memleketten uzaktayız gurbetteyiz yani. Onlar gidince bakıcıya bıraktık 5 ay. Kurban bayramında annemler tekrar geldi ve annem 3 ay daha baktı. Şimdi ise 3 haftadır gidiyor kreşe. Seviyor çok şükür. Çok hareketli maşallah kalabalık ortamları seviyor. O yüzden kreşi tercih ettik. Bakıcıya bırakırken ağlıyordu ama şimdi mutlu ayrılıyoruz bırakırken.
Bu arada boyumuz ve hedef kilomuz aynıymış :KK19: Ama tabi sen benden daha zayıfsın. Hem dertlerimiz hem de boyumuz ve hedef kilomuz aynı :KK54:

Öyle canım birebir ilgi daha iyi oluyor tabi. Ben oğlum 10 aylıkken başladım işe. Sağolsun annem ve babam geldi. Yaklaşık 7 ay kalıp oğluma baktılar. Biz memleketten uzaktayız gurbetteyiz yani. Onlar gidince bakıcıya bıraktık 5 ay. Kurban bayramında annemler tekrar geldi ve annem 3 ay daha baktı. Şimdi ise 3 haftadır gidiyor kreşe. Seviyor çok şükür. Çok hareketli maşallah kalabalık ortamları seviyor. O yüzden kreşi tercih ettik. Bakıcıya bırakırken ağlıyordu ama şimdi mutlu ayrılıyoruz bırakırken.
Bu arada boyumuz ve hedef kilomuz aynıymış :KK19: Ama tabi sen benden daha zayıfsın. Hem dertlerimiz hem de boyumuz ve hedef kilomuz aynı :KK54:
Gercekten aynı herseyımız , bende memleketten ayrıyım gurbetteyım , ben oğlum 4 aylıkken ıse başladım sagolsun annem 2 yasına kadar bana gelıp çocuğuma baktı , sonra kreşe verdım cocugumu kıyamam her aksam yorgunluktan ağlardı , sonra uyum sorunları başladı , gerçekten cok sıkıntılı sorunlar yasadım hala yasıyorum , sımdı hem bakıcı hem kreş yapıyoruz uzun sure kalmak ıstemedıgını defalarca soyledı cocugum cunku . Umarım senın cocugun ıcın ıyı olur , her çocuk bır değil , benımkı cok etkilendi , tek cocuk birebir ilgiden birden böyle bır ortan uzun saatler agır geldı çocuğuma .. kıyamıyorum benım gıbılere bu nedenle , allah yardımcın olsun tatlım ....

zbt, 7 dakika önce K.İ.B.
bu arada hedef kılomuzu tutturalım bari yaza kadar :))) yememmıze içmemize dikkat edelim

Gercekten aynı herseyımız , bende memleketten ayrıyım gurbetteyım , ben oğlum 4 aylıkken ıse başladım sagolsun annem 2 yasına kadar bana gelıp çocuğuma baktı , sonra kreşe verdım cocugumu kıyamam her aksam yorgunluktan ağlardı , sonra uyum sorunları başladı , gerçekten cok sıkıntılı sorunlar yasadım hala yasıyorum , sımdı hem bakıcı hem kreş yapıyoruz uzun sure kalmak ıstemedıgını defalarca soyledı cocugum cunku . Umarım senın cocugun ıcın ıyı olur , her çocuk bır değil , benımkı cok etkilendi , tek cocuk birebir ilgiden birden böyle bır ortan uzun saatler agır geldı çocuğuma .. kıyamıyorum benım gıbılere bu nedenle , allah yardımcın olsun tatlım ....
Anlıyorum canım. Amin hepimizin Allah yardımcısı olsun. Zor günler geçirmişsiniz. Bizimki daha yeni başladığı için şimdilik sıkıntı yok gibi ama ilerde ne olur bilemiyorum.

Evet menümü yazayım
sabah 10.30 gibi
1 kase yoğurt.
2 tane havuç

öğle kahvaltım yani
Yarım dan fazla 1 den az peynirli pide
5 zeytin
tahin pekmez 1 dilim ekmekle
şekersiz çay

Aksam ise 18 de yerim
1 kase yoğurt
salata
meyve yerim ve gün biter 2lt şu içtim yatana kadarda 2lt daha içerim.

Ayyy ben de mi kendime içten içe bir rakip seçsem kilomuzu aynıolan emziren bir anne

Ve benim bebeğim 6 aylik hala regli olmadım bazen karnım o kadar şişiyor ki sanki hamileyim diyorum. Adet olupta kilosu daha hızlı giden emziren ler var miii

Evet menümü yazayım
sabah 10.30 gibi
1 kase yoğurt.
2 tane havuç

öğle kahvaltım yani
Yarım dan fazla 1 den az peynirli pide
5 zeytin
tahin pekmez 1 dilim ekmekle
şekersiz çay

Aksam ise 18 de yerim
1 kase yoğurt
salata
meyve yerim ve gün biter 2lt şu içtim yatana kadarda 2lt daha içerim.

Ayyy ben de mi kendime içten içe bir rakip seçsem kilomuzu aynıolan emziren bir anne
CANIM EMZIRMIYORMUSUN SEN

aynı benım durumumdasın , gerçekten bende cocugumu 2 yasında kreşe göndermek zorunda kaldım şimdi 4 yasını doldurdu cok sorun yasadım inan ,2 yaşında çocuk kreşe gıtmemeli birebir ilgi gormelı anneden yada sevilen bırınden ama mecburuz maalesef hayat şartları bizi buna iten . Aksamları cocugunla daha cok vakıt gecırmeye gayret et canım , gerçekten yazık onlara , umarım sende benım gıbı pişman olmazsın , bazı çocuklara iyi geliyor .. Allah kolaylık versın cocugunu erkenden kreşe vermek zorunda olan annelere :KK43:
benim oğlumda erken yaşta kreşe gitti.şimdi anaokuluna gidiyor ve hiç okula gitmek istemiyor.kar yağınca tatil olmasını dört gözle bekliyor.çalışan olmanın zorlukları.iyi bir bakıcı bulmak daha iyi.ama bazan olmuyor işte.

benim oğlumda erken yaşta kreşe gitti.şimdi anaokuluna gidiyor ve hiç okula gitmek istemiyor.kar yağınca tatil olmasını dört gözle bekliyor.çalışan olmanın zorlukları.iyi bir bakıcı bulmak daha iyi.ama bazan olmuyor işte.
ayy kıyamam çocuklara , aynı benım oğlum gibi , ne kadar zor aslında hem anneler hem çocukları ıcın .. kiloları verip kendimizi iyi hissedelimkı cocuklarımızada daha cok faydamız olsun :)

• Beğen
Reactions: zbt
YARIŞMA 7 OCAK'TA BAŞLADI. 4 AY BOYUNCA HER AYIN BİRİNCİSİ SEÇİLECEK..

YARIŞMACI ALIMI SONA ERDi.

ÇARŞAMBA KİLO BİLDİRİM GÜNÜ.
KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYAN LİSTEDEN SİLİNECEKTİR
1.Ay
hedf kg byüyeler7 ock14 ock21 ock28 ockfark
54/164 sbeden sbeden 7574.6
52/158 zbt zbt 6362.7
61/170@thomson72.269.8
60/170@sea4466.465.9
54/164@zambak8660.860.4
68/171 T tatlitambak 86.187.5
55/162@betam76.975.8
70/170@naz54038582
60/165@NEHIR347573.1
60/160@Akbulutj71.670.8
50/160@cilek315858
70/160@esilaaslan8482.6
50/163@TurkishCandy59.357.8
55/160@ersnil6159.4
69/161@ttubas7876.3
58/163@UmRaN__636261.4
79/166 illederengarenk illederengarenk 97.997.4
/172@su3217776.1
58/159@buglemm808988.5
51/156@sema102759.659.3
55/164@yakamozzz606362.6
60/167 file76 file76 9589.5
/165@elfglmz9493.3
52/170@chemes7472.8
52/158 aktayarda aktayarda 58.657.7
75/160@nehirim3884.884.2
50/161@dtmavi885555
55/160 afatmas afatmas 7171
58/165 lorinem lorinem 7979
62/174@cimcimx70.670.6
çok güzel kilolar vermişsiniz.hepinizi tebrik ederim.bu hafta biraz hızlı versem çok mutlu olacağım motivasyon açısından.24 ünde memlekete gidiyorum ve biraz olsun incelmiş gitmek istiyorum.

Back
X