- 14 Ocak 2015
- 93
- 121
- 43
Diyetisyene mi gidiyorsun canim ? Yoksa spor salonunda filan mi olcuyorlarKas oranim 28 çıktı sevindim. Yağdan vermişim hep
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyetisyene mi gidiyorsun canim ? Yoksa spor salonunda filan mi olcuyorlarKas oranim 28 çıktı sevindim. Yağdan vermişim hep
bende 2 gundur tartıldım hıc kg gıtmemıs acaba bır yerlerde hatamı yapıyorum diye duşundum , dayanalım birden gıdecek ınsallah
Iyi ve azimle gidiyo canım gidecek bu kilolarSelam Kızlar,
Ben geldim iki gündür toplantılardan çıkamadım
Yılı kapatıyoruz yoğunluk devam ediyor ama bugün daha rahatım nasıl gidiyor bakalım
evdeki baskülden baktim canimDiyetisyene mi gidiyorsun canim ? Yoksa spor salonunda filan mi olcuyorlar
hani tartılmayacaktın,hani yemin etmiştinevdeki baskülden baktim canim
Ayip midir sormasi bilemiyorum da ne kadara aldiniz tartiyi :)evdeki baskülden baktim canim
Nasıl bir tartı bu ben bilmiyordum böyle bir tartı olduğunu ?evdeki baskülden baktim canim
Baskülünün markası ne canımevdeki baskülden baktim canim
hani tartılmayacaktın,hani yemin etmiştin![]()
yok canim niye ayip olsun 45 tlAyip midir sormasi bilemiyorum da ne kadara aldiniz tartiyi :)
resim atacam canim .basit gorunuste belli etmiyor kendiniNasıl bir tartı bu ben bilmiyordum böyle bir tartı olduğunu ?
fakir canim.resim atacamBaskülünün markası ne canım
Canim senin kemik oranin nasil cikti.benim ki 10.3teknosa da satılıyor 30 dan başlıyo fakirin tartısını 39 aldım çok memnunum
bu akşam aynı menumuz biraz pilavı cok kacırdımAkşam yemeğim
3kaşık bulgur pilavı
5kaşık nohut yemeği
Salata
Yoğurt
çarşamba tartılıcam ayrıntılı yazarımCanim senin kemik oranin nasil cikti.benim ki 10.3