- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya gecmi kaldım bende aranıza katılabilirmiyim?
yaş 23
kilo 78
4 ay sonraki hedef 59.9[/QUOTE
sende hoş geldin canım sende bildirimlerini yaparsın hadi kolay gelsinya gecmi kaldım bende aranıza katılabilirmiyim?
yaş 23
kilo 78
4 ay sonraki hedef 59.9
Sende hoşgeldin canım sende bildirimlerini yaparsın hadi kolay gelsinya gecmi kaldım bende aranıza katılabilirmiyim?
yaş 23
kilo 78
4 ay sonraki hedef 59.9
Iyi tamamlamışsın evet firenledim kendimi hadi böyle devam bu hafta da sen -3 olAh canım sorma bugün yogun bir gündü
Sabah 6 da
1 portakal
1 küçükcük elma
Kahvaltı
peynir
zeytin
yeşillik
havuç
2 dilim tam buğday ekmeği
kiymali yumurta
ara
5 medine hurması
1 bardak ayran
akşam
1 tabak karnabahar
salata
5 yk bulgur pilavı
ara
ceviz büyüklüğünde bir sütlü irmik tatlısı
ara
1 bardak süt tarçınlı
ve seni tebrik ederim ben sütlaç ta durduramadı m kendimi ve 1 günde 3 kase yedim yaaa 1.5 kiloyu boşuna almadim
plates işe yarıyor evet ama ben çok yoruluyorum plateslebu arada bu hafta pılatese başlıyorum, işallah ıse yarar. ılk defa gıtcem
yapan varmı arkadaslar , işe yarıyor mu ?
[QUOTE="naz5403, post: 38919835, member: 65yi amışsın evet firenledim kendimi hadi böyle devam bu hafta sen -3 ol![]()
GünsydııınnAy -3 olsam ne sevinirimmm....
sayende gaza geliyorum canim bugun kahvaltiya davetliyim ama yine dikkat edecem
ve ben carsambadan beri tartilmiyorum bana da supriz olacak
Evet kimseler yok canım kahvaltın güzelmiş afiyet olsunSlm kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Bir domates
Bi kaç dilim Salatalık
2 dilim kaşar
3 kepekli grisini
Bi lokma helva
Nerdesiniz kızlar ya bi kaç gün önce ne kadar aktiftik şimdi bi kaç kişiyiz sea nerelerdesin canın
Teşekkür ederim canım biz bırakmayalım yaaa ben çok iyi sonuçlar alıyorum sonuna kadar devam edicem tek başıma kalsam bileEvet kimseler yok canım kahvaltın güzelmiş afiyet olsun
Kızlar kahvaltıya arkadaşa gidecektim gidemedim iyikide gidemedim rejime tam gaz devam...kızlar önü kapanmayan gömleğimin bütün düğmeleri kapandı çok mutluyum daha bi azim geldi bana
Kahvaltım
1dilim ekmek
Yarım yumurta
1dilim beyaz peynir
2dilim kaşar peyniri
Çok azcık tahin pekmez
3zeytin
Aynen canım tek kalsam bile menü bildirimi yapıcam bende çok iyi gidiyorum inanıyorum 4ayın sonunda hedefime ulaşıcam bizde beraber yazarız canım neyapakTeşekkür ederim canım biz bırakmayalım yaaa ben çok iyi sonuçlar alıyorum sonuna kadar devam edicem tek başıma kalsam bile
Sonuna kadar bırakmıyoruz o zamanAynen canım tek kalsam bile menü bildirimi yapıcam bende çok iyi gidiyorum inanıyorum 4ayın sonunda hedefime ulaşıcam bizde beraber yazarız canım neyapak![]()
Afiyet olsun canım gayet güzel kahvaltın bana sadece fazla gelen 3 dilim ekmek 2 olsa daha iyi olurdu sankiKzlar baktim kahvaltilar konusuluyor ben de az once yaptim yazayim hemen
1dilim kasar 1tatli kasigi beyaz peynir
4zeytin
2cay kasigi recel
4cm² menemen.(daha olsa yerdim de bu kadar birakmis annemleriyi oldu yiyemedim :) . )
3dilim ekmek
Minikcik de cikolata
Yazinca fark ettim de bayagi zengin olmus kahvalti ama normalde ben bunun 3kati yapardim![]()