- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne Tatlısı canım...bu arada Allah kabul etsin borçlarınımı ödüyorsun benimde 60 gün var nasıl ödeyecem bilmemKızlar ben yarin oruç olacam diye gonlumcedeyedim bu saatte biliyom ttatlı olmasa olurdu ama mutfak temizledik inanin akşam 5 ten bu saate oturmadim. Yeni oturdum. Yarın oruç olacam ve söz telafi edecem
Bende seni diyordum canım bende aynısını yaptım merak etme kocam pasta ve ekler almış bir Çatal pastadan aldım bi ısırıkda ekler ama kendimi tutabildim bakalım Çarşamba ne olacak sonuçSlm kızlar iyi pazarlar herkese
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
Yarım Salatalık
2 dilim kaşar
Bi bardak Çay
Çeyrek tost
Dün akşam neler oldu neler
Dün oğlum jelibon yiyordu biraz ondan yedim
Sonra eltime gittim
Oğlum orda yemek yedi
Pilav ve tavuk sote tadımlık iki Kaşık yedim
Sonra pasta ikram ettiler nasıl canım çekti anlatamam
Sadece küçük bi Çatal tadımlık yedim
Çok görünebilir ama çok azdı yediklerim gerçekten
En azından tutabildik kendimizi bu bile başarı dimi ama yoksa kim alabilirdi elimizden pastayıBe
Bende seni diyordum canım bende aynısını yaptım merak etme kocam pasta ve ekler almış bir Çatal pastadan aldım bi ısırıkda ekler ama kendimi tutabildim bakalım Çarşamba ne olacak sonuç
En azından tutabildik kendimizi bu bile başarı dimi ama yoksa kim alabilirdi elimizden pastayı
Ben zaten diyetime kendimi kasmadan canım ne istiyorsa tadımlıkta olsa yicem mantığıyla başlamıştım
2013 Şubat Ayında 71.5 kg ile diyete başlayıp 2-2,5 ayda 14 kilo vermiştim
Bu süre içinde şekerin tadını unutmuştum yasaklarım çok sertti ve uyuyordum kendi yasaklarıma
Ama aklımın bi köşesinde diyet bitsin şunu yicem bunu yicem deyip durdum
Öylede Yaptım sonuç yine diyet yapıyorum ama ilk defa hayatımda 70 i. Görmeden diyet yapıyorum
O Yüzden yasak yok Herşeyden az az yiyerek sağlıklı beslenmek var[/QUOT
Evet canım bende Herşeyden yiyorum en mantıklısı bu zaten Herşeyden yemek ve az az yemek
Evet cok kalori var tatlim , yememek gerekiyorKremsantide cok mu kalori vardir acababugun 2dilim yedim. Kendim yaptigim icin yedim . boyle seyleri bilmiyorum da yeni yeni ogreniyorum psta yemek vs.
Goz gorunce dayanmak zor
Hafta sonu giremiyoruz canim cok fazlaSlm kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Bir domates
Bi kaç dilim Salatalık
2 dilim kaşar
3 kepekli grisini
Bi lokma helva
Nerdesiniz kızlar ya bi kaç gün önce ne kadar aktiftik şimdi bi kaç kişiyiz sea nerelerdesin canın
Canim acaba pudingte mi coktur kremsantide miEvet cok kalori var tatlim , yememek gerekiyor