• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aylık kilo verme yarışması

Akşam yemeğimi şimdi yedim 6 olmadan bi meyve yerim
Bi küçük kase kuru fasülye susuz
Üç Kaşık Çorba tadımlıktı

Bu ara carsambalari kacirir oldum. Forumu da takip edemiyorum :(
Aslinda kilomu bile takip edemiyorum.
75 kiloyum su anda ve artik74u gormek istiyorum cok bunaldim

Tamamdır benim gibi tatli canavari icin bu bile iyi
canım tatlı işi biraz da alışmaktan geliyor insan yemedikçe unutuyor ve alışıyor,ben önce 1 kilo baklavayı bir oturuşta istesem yerdim ama şimdi 1 dilim'i bile zor yiyorum hemen midem bulanıyor.şeker şekeri getirir yedikçe yiyesin gelir iştahını açar,gel sen bu sevdadan vazgeç,kendi kendine illuminati uygula ben tatlıyı sevmiyorum de kendi kendine:KK51:

canım tatlı işi biraz da alışmaktan geliyor insan yemedikçe unutuyor ve alışıyor,ben önce 1 kilo baklavayı bir oturuşta istesem yerdim ama şimdi 1 dilim'i bile zor yiyorum hemen midem bulanıyor.şeker şekeri getirir yedikçe yiyesin gelir iştahını açar,gel sen bu sevdadan vazgeç,kendi kendine illuminati uygula ben tatlıyı sevmiyorum de kendi kendine:KK51:
ilk önce şeker krizlerini doğal şekerli gıdalarla gider ölçülü bir şekilde bence

somon balığı zaten çok yağlı bir balık kızartarak kalorisini kaç kat arttırdın ALLAH bilir,ben fırında yağlı kağıt üzerine koyup biraz da tuz serpiyorum o kadar yine de vıcır vıcır yağı çıkıyor onu da süzüyorum balığın yağı geri çekmesine izin vermiyorum,akşam yediklerimiz çok önemli mümkün olduğunca hafif yiyip ve erken yememiz lazım .
Evet somon kizartilmaz tatlim firinda ustu.kapali bir sekilde guzelce pisirebilirsin

Ben bugün diyeti bozdum şimdi yazıcam teeek teeek yediklerini bi güzel rezil oliyim :mad: mideme oldu olan şuan berbat halde zavallı:KK61:

Masallah Nazcim benim oglum 4 yasinda ama o kadar huysuzki hherhalde hic bir zaman arkadas gibi olamayacagiz zaten kiz cocuklari farkli sanirim
yok canım alakası yok cinsiyetle burçla mı alakalı acaba bilmiyorum ama ben kızımla(7.5 yaşında) anlaşamıyorum oğlum 4 yaşında çok iyi anlaşıyoruz çok düşkün bana ben de ona

Evet ta kendisi benim ama oluyoooo galiba pis bogazim iste ama dibini görmedim 1 kasik sadece
kirmizibalik gelir kizar simdi
Canim sanirim emzirdigin icin daha cok tatli canin istiyor bak ben emzirirken kabak tatlisi yerdim uzerine ceviz. koyup yiyebilirsin canim hem fazla sekerli yapmazsan cok kalori almazsin hemde tatli ihtiyacin karsilanir

yok canım alakası yok cinsiyetle burçla mı alakalı acaba bilmiyorum ama ben kızımla(7.5 yaşında) anlaşamıyorum oğlum 4 yaşında çok iyi anlaşıyoruz çok düşkün bana ben de ona
Ne guzel zambakcim oglunla arkadas gibi olman masallah cok imrendim inan bu sorunlardan dolayi 2.cocuk yapmaya korkuyorum tek buyuyecek garibim :(

Back
X