• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 Aylık kilo verme yarışması

Günaydın:)

Eklentiler

• 20150309_075409.webp
    20150309_075409.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 61
Gunaydın Zabıtcım ,
Bizde başarılı olabilsek artık :) Hedefımız boyumuz aynı , hadi senle motive olalım
Günaydın canım,
Mesajını yeni gördüm ve yeni cevap yazıyorum sana :)
Evet boy ve hedef aynı ama sen benden daha azimlisin :nazar: Ben bu hafta sonu bozdum diyeti ve tabi bana artı kilo olarak geri döndü maalesef. Yeniden dikkat edeceğim bugün itibari ile. Sen hedefe daha yakınsın daha çabuk ulaşabilirsin :KK55:

Gunaydin
O kadar yogunum ki gecmise bile bakamiyorum sayfalar ilerlemis

Kahvalti
2 yumurtadan omlet
Tere roka salatalik

Günaydın canım,
Mesajını yeni gördüm ve yeni cevap yazıyorum sana :)
Evet boy ve hedef aynı ama sen benden daha azimlisin :nazar: Ben bu hafta sonu bozdum diyeti ve tabi bana artı kilo olarak geri döndü maalesef. Yeniden dikkat edeceğim bugün itibari ile. Sen hedefe daha yakınsın daha çabuk ulaşabilirsin :KK55:
canım cok ta azimli eğilim aslında , son 1 aydır hıc veremedim .. bu ayda habire bozup duruyorum , hayrılısı artık cnm

Tatlim menun cok iyi
Bu arada haftasonu da aktif olmussun
Yani diyet devam etmis
Carsambaya guzel haberler vereceksin bize
:KK54:
Tesekkur ederim canım ama eşim dun aksam sabote ettı maalesef , bakalım bugun toparlamaya çalışıyorum , carsamba gününe 200 gr bıle eksı görsem razıyım canım , sizler gibi proteın gunu falan yapamıyorum cnm , takdir ediyorum vallahi sizleri protein gunu falan yapıyorsunuz ne kadar güzel , iradeniz gerçekten süper , ben o kadar hırslanamadım hala maalesef :(

Günaydın kızlar
Kahvaltı
Bir ev popaçası
Bi kaç Çatal közlenmiş biber, patlıcan
8 siyah zeytin
Bi bardak çay

Back
X