4 Aylık kilo verme yarışması

Kahvaltım
1dilim ekmek
1yumurta
2dilim salam
2dilim kaşar
Domates
3zeytin
Şekersiz çay

Kilo bildirimi yapacam kizlar tam 1 hafta tika basa yedim. Heleki misafirim varken neler yedim neler. 1 gunde 4.5 kase sütlaç yedim.
Mesela sadece kahvaltida 2 simit 2 pogaca 1 biberli ve 200 gr kadar saralle yedim ekmekle ve hic yerken pisman olmadim keyif alarak yedim. Sonuç pazartesi 84.8 idim
ve bugun ise 82.5 yani geçen hafta dan 100 gr ekside olmak cok sevindirici canlarim.
bu hizla devam edecem bakalim ne olacak

Kilo bildirimi yapacam kizlar tam 1 hafta tika basa yedim. Heleki misafirim varken neler yedim neler. 1 gunde 4.5 kase sütlaç yedim.
Mesela sadece kahvaltida 2 simit 2 pogaca 1 biberli ve 200 gr kadar saralle yedim ekmekle ve hic yerken pisman olmadim keyif alarak yedim. Sonuç pazartesi 84.8 idim
ve bugun ise 82.5 yani geçen hafta dan 100 gr ekside olmak cok sevindirici canlarim.

canım çekti şimdi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Harikasın canım böyle devam:KK9:

Kahvaltım
1dilim ekmek
1yumurta
2dilim salam
2dilim kaşar
Domates
3zeytin
Şekersiz çay

Canim kasar sucuk salam bunlari bir muddet yeme bence lor peyniri ya da diger peynirleri tercih et bakalım bu hafta guzel sonuç ver bize
bir de yesillik ye kahvaltilarinda

Kizlarr herkese gunaydin ben erken kalktim biraz iş var bugun hemen kilo bildimimi yapiyorum :) 104.9 geldim kalkar kalkmaz tartildim bir an once 99 olmak istiyorum Allahima sukur eski hevesim tekrar geldi evlendigimden beri diyet yapacam diyorum ne yapiyorum ne birşey ama artik kolay kolay bozmam iyi ki buraya da gelmişim simdi kahvalti yapicam
BOMBA GİBİ BAŞLADIN GÜNE MAŞŞALLAH RESİMLERDE ATMIŞSIN HARİKASIN SENDE FİLE GİBİ TEZ ZAMANDA İNŞALLAH AŞAĞILARA İNERSİN BANA BİLE YETİŞİRSİN FİLE YETİŞTİ EMİNİM 1, 2 HAFTAYA BENİ GEÇER

Sbeden ben bu hafta tartılmıcam bidahaki haftaya kadar tartılmıcam demiştim....
Silmezsin demi:KK66:
YOK CANIM SİLER MİYİM SENİ HİÇ

Kilom 81.4

Pazartesi bu kilodan cok daha azdim.bugun reglinin son gunu. 2 gundur cok dakkat edip spor yapmama ragmen azalacagina artiyor kilom.pes etmek uzereyim.kac aydir bi 80 in altina inemedim.
BENİM HATAM KENDİME BİLE İTİRAF ETMEDĞİM KAÇAMKLARIM YA SENİN. BU HAFTA -200 DEYİM BUNADA ŞÜKÜR :)

Herkese merhaba kilom 53.4, eskiye dönmüşüm hatta almışım, şehir dışına gitmiştik, kaçamaklar oldu tabi. Yılmak yok, yola devam:) Kahvaltıda k-fleks ve süt yedim. Hafif iyi oldu, havlar ısındıkça benim kahvaltılarım genellikle bu şekilde oluyor, ya da bir bardak süt ve yeşil koca bir elma süper doyurucu oluyor, kahvaltıdan iki saat sonra da 3 ceviz. İnsan çok acıkmıyor sık yiyince, sağlıklı da yenilenler. Haftaya göreceksiniz gene vermiş olucam, buraya yazıyorum.

Back
X