Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tekrar ıyı geceler canımm..Yürüyüş iyidir candır yürümeye çalış eşini koluna gir sıcak Adana gecelerinde bol Bol yürü iyi geceler anladım canım sorun olduğunu sıkma canını
Pazar sendromlari carsamba sendromuna donusmesin degunaydınn guzelliklerrr:))nerdesınızzz??kımse yok mu??tabıı pazarr sendromuu:))
:)))sorma yaa..erkencısın aksam yoktun..erken mı uyuyosun??sbedende sess yokkk..dünden berı..Pazar sendromlari carsamba sendromuna donusmesin de![]()
12 gibi uyudum canim spor yoruyor beni ya. Bide how i met your mother i izliyorum ondan giremedim aksam.:)))sorma yaa..erkencısın aksam yoktun..erken mı uyuyosun??sbedende sess yokkk..dünden berı..
tv bende izlemiyorum canm hele ki bizim dizilerbenım tv kulturum yookk..bazen kışları sıkılmamak adına bakıyorum amaa cook sevdıgımden haz aldığımdan degıl yanı..eveett masallahh sporr bayagg yapıyosun senn..
Tv hiç izlemiyorum desem yalan olmaz ben de. Bizim dizileri izlemiyorum açıkçası ya. Yabancı dizi izliyorum netten. Film dizi hayranıyımdır ben hiç kaçırmambenım tv kulturum yookk..bazen kışları sıkılmamak adına bakıyorum amaa cook sevdıgımden haz aldığımdan degıl yanı..eveett masallahh sporr bayagg yapıyosun senn..
ızle hayatımm..kahvaltıya napsam dıye dusunuyorumm..esım uyuyoo hala..var mı fıkrın??tv bende izlemiyorum canm hele ki bizim diziler
Tv hiç izlemiyorum desem yalan olmaz ben de. Bizim dizileri izlemiyorum açıkçası ya. Yabancı dizi izliyorum netten. Film dizi hayranıyımdır ben hiç kaçırmam
Sağlıklı mı olsun yoksa amaan nasıl olsa pazar mı olsunızle hayatımm..kahvaltıya napsam dıye dusunuyorumm..esım uyuyoo hala..var mı fıkrın??
:)))) canımm cokk tatlısınn:))esıme hazırlıcamm..amaa bendee tadımlık alırım :))yanıı amannn nasıl olsa pazar olsun yanıı :))Sağlıklı mı olsun yoksa amaan nasıl olsa pazar mı olsun![]()
Patatesli yumurta çok severim ben.:)))) canımm cokk tatlısınn:))esıme hazırlıcamm..amaa bendee tadımlık alırım :))yanıı amannn nasıl olsa pazar olsun yanıı :))
Patatesli yumurta çok severim ben.
Ekmek dilimlerinin üstüne malzeme koyup fırına verebilirsin küçük pizzalar gibi.
Hep de kendi sevdiklerimi söyledim[/QUOT
eveett harıkasın patateslı yumurta harıkaa :))bende artık kucucuk bı kare alırım kendımee:))canım gorusuruz sonra hazırlamaya baslayım..
Geçmiş olsun canımSbedencim gunaydin ,
Kizkardesim yarin dogum yapacak ,hamilelikte hipertansiyonu oldugu icin preeklempsi belirtileri var ve cocugu erken alacaklar canim ,sanirim kuvoze koyacaklar bebegi ,biraz sikintili gunler geciriyoruz, bu aralar giremeyecegim onun yaninda olacagim cunku ,kilo bildirimi yapamazsam bile beni silme olur mu tatlim ..
Herkesi opuyorum
Sbedencim gunaydin ,
Kizkardesim yarin dogum yapacak ,hamilelikte hipertansiyonu oldugu icin preeklempsi belirtileri var ve cocugu erken alacaklar canim ,sanirim kuvoze koyacaklar bebegi ,biraz sikintili gunler geciriyoruz, bu aralar giremeyecegim onun yaninda olacagim cunku ,kilo bildirimi yapamazsam bile beni silme olur mu tatlim ..
Herkesi opuyorum
Allah sifa versin canim insaallh saglikla dunyaya gelir bebis. Cok opuyorum seni.Sbedencim gunaydin ,
Herkesi opuyorum
Tambakcim nerelerdesinsesin cikmiyor ya hicOnu ben de yasadim canim... cok gecmis olsun