4 Aylık kilo verme yarışması

Yeni ölçüleri hala yazmayanlar var

N naz5403 canim nerelerdesin hic yazmiyorsun. Bak kimseler olmadigi halde bi kac kisi cabaliyoruz. Su321 bile yaziyor oysa ne kadar da zayifladi ta 99 kilodan indi ve hala istikrarli disiplinli devam ediyor. Sana ne oluyorda bu isleri aksatiyorsun.demin baktim ölçü tablosunda en büyük ölçüler sana ait. Bak bugün burada güneş açtı acan gunesler seni korkutmuyor mu yaz sicagini hatirlatmiyor mi nese dolu uzun gunleri hatirlatmiyor mu. Bu kiloyla mi gecireceksin yazi. Ben çıtır olmaya calisiyorum. Bu kilolari tasirken enenerji kaybetmek istemiyorum. Lütfen kendine gellll
Canım dediğin gibi zaten en büyük ölçüler bende bu kadar dağıtmışken hiç ölçüp daha kötü olmak istemiyorum....(bu arada çok pis vurmuşsun beni :eek:ama iyi yapmışsın arada bi bana böyle Cümleler yaz canım çok işe yarıyo)
Şimdi kızım cocopops bende müsli yiyeceğiz başladım menü paylaşmaya

Hoşbulduk canm teşekkür ederim. Gelirken iki dilim yağlı börek yedim:KK17: fazladan en az 300 kalori:KK45:
Bende kendimi çok saldım canım bu ara verdiğimi bile geri aldım yarısını tabi ama bugün tekrardan kendime geldim ve artık daha dikkatli olacam sende bu böreklerden başka kaçırma canım yürüyüş yap ve o kalorileri yak bir an önce:KK49::KK76:

Bende kendimi çok saldım canım bu ara verdiğimi bile geri aldım yarısını tabi ama bugün tekrardan kendime geldim ve artık daha dikkatli olacam sende bu böreklerden başka kaçırma canım yürüyüş yap ve o kalorileri yak bir an önce:KK49::KK76:
Evet kesinlikle yakmalıyım. Kalkıp evin içinde koşucam şimdi:KK45: ay ama ilk defa bir kaçamaktan pişman olmadım. O böreklere değer:KK53: neyse artık daha dikkatli olmalıyız. Zamanımız çok yok. Ramazana kadar ne verirsek kar:KK49:

Canım ilk zamanlar hızlı gidiyor sonra biraz yavaşlıyor ya da biz ruhen bunalıyoruz bunları atlatabilirsen o 10 kiloyu havada karada verirsin.
su bende 2 gündür ruhen tükenmişim sanki hiç sonu görmeyeceğim gibiyim içim o kadar sıkılıyor.kendimi tutmasam gördüğüm her şeyi yemek istiyorum.

Canım dediğin gibi zaten en büyük ölçüler bende bu kadar dağıtmışken hiç ölçüp daha kötü olmak istemiyorum....(bu arada çok pis vurmuşsun beni :eek:ama iyi yapmışsın arada bi bana böyle Cümleler yaz canım çok işe yarıyo)
Şimdi kızım cocopops bende müsli yiyeceğiz başladım menü paylaşmaya
bilerek vuruyorum canim. Sen bana özel msj attinya ne olduysa ben ondan sonra kendime geldim sağolasın. Bu gunesler dogdukca Az korkuyorum cunku kacamak yapmiyorum .ama aman ha sbeden dikkat et kacamak yaparsan yaza zor zayiflarsin az kaldi filan diyorum. Memlekete gittigimde en son gecen yaz 81 kiloydm bu sefer bi 69 olsaam

Evet kesinlikle yakmalıyım. Kalkıp evin içinde koşucam şimdi:KK45: ay ama ilk defa bir kaçamaktan pişman olmadım. O böreklere değer:KK53: neyse artık daha dikkatli olmalıyız. Zamanımız çok yok. Ramazana kadar ne verirsek kar:KK49:
Afiyet olsun canimi.
cektirdin evde milföy var deminden beri yesem mi yemesem mi diyorum ama yook vazgectim :21:en son 4 buçukta elma yedim.

Aa incittin mi nasil oldu. Gecmis olsun. Bende de var dikkat ediyorum.

Bilmiyorum ki ya canim. Kac senedir boyle tutmamişti. Bebegi ayagimda salliyorum ben ona bagladim ama...
esim de kendimi cok yorduguma bagladi. Temizlik misafir falan. Simdi ise yemek bile yapamiyorum

Sabah tavuk etli domates yemeği
çay
iki kurabiye
iki gofret
saat 1 de yarim muz
saat 4 bucukta 1 elma
2 bardak sutlu kahve içecem
Bu saatten sonra da Cay demleyince yaninda az peynir yerim ac ac zor yenir

bilerek vuruyorum canim. Sen bana özel msj attinya ne olduysa ben ondan sonra kendime geldim sağolasın. Bu gunesler dogdukca Az korkuyorum cunku kacamak yapmiyorum .ama aman ha sbeden dikkat et kacamak yaparsan yaza zor zayiflarsin az kaldi filan diyorum. Memlekete gittigimde en son gecen yaz 81 kiloydm bu sefer bi 69 olsaam

Insallah canim. Ne zaman memelekete gideceksin. Ben de bu ara gidecektim ama belimden dolayi gidemicem cok ta ozlemistim ama yaaaa....
gurbette olmak zor helede cocuk sayisi arttikca daha da zor

Insallah canim. Ne zaman memelekete gideceksin. Ben de bu ara gidecektim ama belimden dolayi gidemicem cok ta ozlemistim ama yaaaa....
gurbette olmak zor helede cocuk sayisi arttikca daha da zor
Ben haziranin sonuna dogru nasip olursa gidicem canim. Evet gurbet cok zor burada yanlizim hep. Arkadas yok alistim. Cocuk az buyusun daha sık gitmeye calisicam oraya gidip gelince iyi hissediyorum. Bi ara benim belimde baya kotuydu duZeldi Allah sifani versin

Ben de 12 de kahvalti yaptim
2 dilim kadar beyaz ekmek yedim.
1 kk peynir
3 zeytin
roka salatasi
1 tatli kaşığı sut kaymagi
2-3yemek kasigi tahin pekmez
veee tavada yumurta
kahvaltiyi destekli yaptim.
Simdi de
1 bardak tarçınlı süt
3 kayisi