Geçmiş olsun Allah şifanı versinBilmiyorum ki ya canim. Kac senedir boyle tutmamişti. Bebegi ayagimda salliyorum ben ona bagladim ama...
esim de kendimi cok yorduguma bagladi. Temizlik misafir falan. Simdi ise yemek bile yapamiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun Allah şifanı versinBilmiyorum ki ya canim. Kac senedir boyle tutmamişti. Bebegi ayagimda salliyorum ben ona bagladim ama...
esim de kendimi cok yorduguma bagladi. Temizlik misafir falan. Simdi ise yemek bile yapamiyorum
canımm cook gecmıs olsun..dıkkat et kendınee ..Insallah canim. Ne zaman memelekete gideceksin. Ben de bu ara gidecektim ama belimden dolayi gidemicem cok ta ozlemistim ama yaaaa....
gurbette olmak zor helede cocuk sayisi arttikca daha da zor
yaa keşke söylemeseydim. Hem hiç güzel değildi kiiAfiyet olsun canimi.
cektirdin evde milföy var deminden beri yesem mi yemesem mi diyorum ama yook vazgectimen son 4 buçukta elma yedim.
Geçmiş olsun Allah şifanı versin
benceee bana goree amaa abartcak bısı yememıssın..helva ve saralle var ama cook azz bırazda törpülemek gerekıyoo az olsada yıcez kı sonraa ıcımızde uhde kalmasınn..dıye düşünüyorum canımm..3 cıpstende bısıcıkler olmaz..hem herzaman yemıyosun kı bazende olsun o kadarcık artıkk:))utanarak yazıyorum:
sabah 4 çay kaşığı saralle
3 4 çatal helva
kahvaltı:2 dilim ek
1 haşlama yumurta
az peynir
1 biber
çay
öğlen:haşlanmış tavuk göğsü
bol salata
1 dilim ek
ara.3 cips
akşam:5 kaşık sebze yemeği
yoğurt
su 2 lt
Canım o oluyor ara ara hatta bana sık sık oluyor.su bende 2 gündür ruhen tükenmişim sanki hiç sonu görmeyeceğim gibiyim içim o kadar sıkılıyor.kendimi tutmasam gördüğüm her şeyi yemek istiyorum.
Şimdi elimde cüzlerim var bitirince isteyeyim senden tatlım çok da iyi olur.Bizde kullanmiyoruz canim face. Esimin de yok benim de....
cüz okurum dersen veririm![]()
Geçmiş olsun canım benim.Kizlar benim bugun ki kilom 84.8
ve 3 gundur bel fitigindan yatıyorum
Yeme milföy normal yufkadan ye gerekirse ama milföy ü yeme. Margarini ısırdığını hayal etAfiyet olsun canimi.
cektirdin evde milföy var deminden beri yesem mi yemesem mi diyorum ama yook vazgectimen son 4 buçukta elma yedim.
Çağlaaaa...sabah:sucuklu yumurta
2 dlim ekmek
10 zeytınn
3 bıçak cıko.
ogle:1 kase hamur çorbası
salata
aksam:1 servıs kasıgı pırasa
2 servıs kasıgı makarnaa
salata tursu
2 dilim ekmekk
gece:kahvee cagla
Oooo bu mu utanarak yazdığın be güzelim ya. Feda olsun o helva sana.utanarak yazıyorum:
sabah 4 çay kaşığı saralle
3 4 çatal helva
kahvaltı:2 dilim ek
1 haşlama yumurta
az peynir
1 biber
çay
öğlen:haşlanmış tavuk göğsü
bol salata
1 dilim ek
ara.3 cips
akşam:5 kaşık sebze yemeği
yoğurt
su 2 lt
Evet en azindan vicdanim rahat olsun demi amaaYani canim yiyipte aglamak daha kötü...
ac ac agla daha iyi
Olsun irademde kuvvetlenmis oluyo :))yaa keşke söylemeseydim. Hem hiç güzel değildi kiimilföy yeme bence. Komple yağ. Yulaf kepeği poğaçaları var. Çok canın çekerse ondan yap. Çok güzel oluyor. Ben yapıp buzluğa atıcam. Börek lobisi devreye girdiği zaman yulaf kepeği poğaçalarımla tehlikeyi bertaraf edicem.
![]()
O derece mii Yagli ama yemedim beklesin dolapta zateb zayim paketYeme milföy normal yufkadan ye gerekirse ama milföy ü yeme. Margarini ısırdığını hayal et![]()
Beklesin tabi vardır bi nasplisi.O derece mii Yagli ama yemedim beklesin dolapta zateb zayim paket
Şimdi elimde cüzlerim var bitirince isteyeyim senden tatlım çok da iyi olur.
Geçmiş olsun canım benim.
Sıcak tut ani hareketlerden kaçın bir de.