4 Aylık kilo verme yarışması

Dahiliye hepsine bakıyor tatlım.
Hele ki dersen şu kadar süredir diyet yapıyorum falan diye çok ayrıntılı inceliyorlar.
Canim keyfe yaptirabiliyor muyum . Dr kubilayda tv de bi kac sey soyledi bunlara baktirin diye hani kapidan cevrilmek istemiyorum yada reddedilmek..devlette istege bagli bakiyorlar mi

Yaa niye kimse yok:KK12:
Hadi bugün haftasonu haftaiçi de kimse yok iki haftadır falan.
Sbeden, ben, happy, fenomen girenler bi bunlar galiba.
Tatlıtambak uğramıyor, naz yok yakamoz bayadır yok
Gelin kızlar yaa havaların soğuk gittiğine aldanmayın nisanı nerdeyse yarı yaptık birden bastırır sıcaklar o kışlıklar çıkarılıp yerine inceler giyilecek terli terli mi dolaşmak istiyorsunuz etrafta:p:p

Yaa niye kimse yok:KK12:
Hadi bugün haftasonu haftaiçi de kimse yok iki haftadır falan.
Sbeden, ben, happy, fenomen girenler bi bunlar galiba.
Tatlıtambak uğramıyor, naz yok yakamoz bayadır yok
Gelin kızlar yaa havaların soğuk gittiğine aldanmayın nisanı nerdeyse yarı yaptık birden bastırır sıcaklar o kışlıklar çıkarılıp yerine inceler giyilecek terli terli mi dolaşmak istiyorsunuz etrafta:p:p
bisey söylemiyorum. Ben tek basima da olsa yazarim. isteyen yazsin :KK16:

Canim keyfe yaptirabiliyor muyum . Dr kubilayda tv de bi kac sey soyledi bunlara baktirin diye hani kapidan cevrilmek istemiyorum yada reddedilmek..devlette istege bagli bakiyorlar mi
Canım ben her iki ayda bir gidiyorum burda devlete.
İşte şikayetin ne dediğinde de diyorum şu kilodan düştüm şu kadar sürede bi değerlerime baktırmak istiyorum.Bi sorun çıkarmadılar şimdiye kadar.

Canım ben her iki ayda bir gidiyorum burda devlete.
İşte şikayetin ne dediğinde de diyorum şu kilodan düştüm şu kadar sürede bi değerlerime baktırmak istiyorum.Bi sorun çıkarmadılar şimdiye kadar.
Mesela farkli olarak neyine bakiyorlar. Cinko vs trioid bakiyr mu bende gideyim öyleyse :)

su321 su321 canim sen artik istedigin kiloya ulastin artik yazmayacak misin yoksa sbeden sbeden canim bebegin bayagi buyumus sen tahlillerini yaptir uzun suredir diyet yaptigini 105 kilodan bu kiloya dustugunu soyle bakarlar

su321 su321 canim sen artik istedigin kiloya ulastin artik yazmayacak misin yoksa sbeden sbeden canim bebegin bayagi buyumus sen tahlillerini yaptir uzun suredir diyet yaptigini 105 kilodan bu kiloya dustugunu soyle bakarlar
Aaaa yazmaz mıyım ya bu topic kapanana kadar ben de burdayım. Koruma evresi de çok çok önemli. Sporlarımı arttırmayı düşünüyorum mayıstan itibaren.

Ya o gezmeler yok mu gezmeler insanın tüm planlarını alt üst ediyor.
Ay evet çok sıkıcı ya kimsecikler yok.Burda hava kapalı yağmurlu dışarı da çıkamıcam:KK14:
canımm bendee evdeydim tum gunn..esım yook temızlıkk yaptımm boll bolll

Back
X