4 Aylık kilo verme yarışması

Benimde sonbahari bulabilir 65 den sonrasi beni zorliycak cunku:)) kilolari versek bile koruma amacli diyete devam birakinca geri geliyolar pis yaglar:63::-)
aynen öyle canım koruma aşamasıda çok önemli . bu ara da iyi atak yaptın bu ara tebrik ederim :KK49:
Günaydın ,
55,7
bu haftada böyle gectı en azından almadım oda bir sey ..
tabi canım sıkma canını zaten zayıfsın biraz yoğunluk geçmiş tam gaz devam edersein

Merhaba kizlaaarrrr Kilom 62.1 Veeeee hedefime ulastiiimmmmm yuppyyy:KK76:

alkis-gif-bravo-gifleri-acc3d5b0.gif
darısı başımızaaaaa
couples1.gif

Kizlar tartim gelmedigi icin tartilamadim
S beden izinli yada sabit yazar misin beni Haftaya bildirim lere basliycam

Tabi bu arada bos durmuyorum
Bugun protein gunum
gitsin odemler
Hiç degilse biraktigim yerden devam etmeliyim haftaya

Ins hepiniz kilo vermissinizdir kizlar
TAMA CANIM. HAFTAYA GEL VAKİT KAYBETME BİR AN ÖNCE HEDEFE ULAŞ SU GİBİ :)

slm kızlar asıl hedefim olan 58 kilo idi ama bi an bi hevesle ideal kilomun altına yani 55 e kadar düşmeyi planlamıştım ama sanırım olmayacak çünkü şuan 57 kiloyum ve artık nabız mabız düşmeye başladı beni zorlamaya başlıyo bi yandan emzirmek bi yandan kilo vermek ve bünyemi zorlamak hiç iyi olmadı sağlığımdan olacağım böyle devam ederse o sebepledir ki ben artık amacım olan 58 kiloma ulaşıp hatta altına düştüm ve artık mezun olmak istiyorum inşallah hepiniz istediğiniz kiloların kat kat altına düşersiniz

slm kızlar asıl hedefim olan 58 kilo idi ama bi an bi hevesle ideal kilomun altına yani 55 e kadar düşmeyi planlamıştım ama sanırım olmayacak çünkü şuan 57 kiloyum ve artık nabız mabız düşmeye başladı beni zorlamaya başlıyo bi yandan emzirmek bi yandan kilo vermek ve bünyemi zorlamak hiç iyi olmadı sağlığımdan olacağım böyle devam ederse o sebepledir ki ben artık amacım olan 58 kiloma ulaşıp hatta altına düştüm ve artık mezun olmak istiyorum inşallah hepiniz istediğiniz kiloların kat kat altına düşersiniz
Tamam canim tebrik ederim. Emzirdigini d bilmiyordum yada unutmusum. Listeye hedefe ulasti yaziyorum. Ama bize bir foto yollasan gorsek son halinide fena olmazdi ;)

Tamam canim tebrik ederim. Emzirdigini d bilmiyordum yada unutmusum. Listeye hedefe ulasti yaziyorum. Ama bize bir foto yollasan gorsek son halinide fena olmazdi :KK66:
tabi canım neden olmasın akşama paylaşırım sizlerle ;) teş.ederim

Merhaba kızlaarrrr...
Herkesi tebrik ederim inşallah herkes hedefine kısa zamanda ulaşır.
Bugünümün değerlendirmesine gelelimmm
Sabah 1 yumurta, 1 domates, lor peyniri
Akşam fırında kabak mücver 5 tane ve yoğurt
Sporummmm
100 sguat
1 saat yürüyüş
30 dakika plates.
Kalça, kol, bacak çalıştım bugün fena yandım.

Back
X