Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım oluyor maalesef , ben gecen sene yazın otel tatılınde 4 kılo almıştım 7 günde .. Ama cabuk alınanlar cabuk verılıyor , sıkı bır rejım yapman lazım canım , artık üzülmeye gerek yok , bende aldım malesf buradan uzak kalınca geliyor kılolarGünaydın bayanlar sabah tartil dim 73.3 çıktım nasıl 5 kilo aldım 15 günde bilmiyorum ama kısa sürede vermeye çalışıcam inşallah desteğe ihtiyacım var
Evet inanılmaz ama 15 günde 5 kilo almışım tabi evde özellikle besleyici şeyler pişirip yedik neyse iyide oldu önemli olan saglik ama olan benim çabalarına oldu neyse kendimi tutamadım galiba bundan sonra düzelincek inşallahCanım oluyor maalesef , ben gecen sene yazın otel tatılınde 4 kılo almıştım 7 günde .. Ama cabuk alınanlar cabuk verılıyor , sıkı bır rejım yapman lazım canım , artık üzülmeye gerek yok , bende aldım malesf buradan uzak kalınca geliyor kılolar
Gel artık tatlım özledim valla seni yaabeybılerr benn geldımm..yapıldı sonunda pc..gecmısı okumadımm..esım yarın sabah tekrar gıdıyoo..o yüzden yarın aksamm doya doya kana kana okıcamm ınsallahh..![]()
Patatesi doğru zamanda yemek çok önemli hakkatenAksam yemeginde patates salatasi yedim bu durumdan hicte hosnut deilim evde baska yapick bisey bulamadm kizlar alisveris zamanim gelmiste gecmis bile![]()
Aynen cnmya ve sonuc ne oldu tartida 80.9 u gördm cok moralim bozulduPatatesi doğru zamanda yemek çok önemli hakkaten
Bende geçen haftasonu yaptım alışveriş tatlım yoksa dediğin gibi yapacak bi şey bulamıyor insan.
Yani börek makarna pilav kızartma hazır gıda pide hiç birini yemiyorum şaşırıyorum bazen ne yapacağımı