4 Aylık kilo verme yarışması

Kizlar kusura bakmayin pek yazaniyorum bu yaziyi yazana kadar 20 dakika gecti chromo kapatiyo siteyi sikca

Merhaba kizlarrr... Sabah 1 yumurta, 1 tane kabak mucver ve lor Aksam 2 baget ve yogurt Sporum ise 30 dakika yuruyus, 45 dakika leslie 3 mil ve 100 sguat

Merhaba kızlar
sabah : 1 yumurta + 1 dılım ekmek + 1 dılım peynır
ogle : 1 kase mercımek çorbası + 1 kase salata + 1 dılım ekmek

Aksam
1 kepçe mer.Çor.
3 yk pirasa
3 yk. Yogurt
1 dl tt ekmek
akşam biraz erken oldu acikirsam çay ve meyve yiyecegim

Günaydın bayanlar sabah tartil dim 73.3 çıktım nasıl 5 kilo aldım 15 günde bilmiyorum ama kısa sürede vermeye çalışıcam inşallah desteğe ihtiyacım var
Canım oluyor maalesef , ben gecen sene yazın otel tatılınde 4 kılo almıştım 7 günde .. Ama cabuk alınanlar cabuk verılıyor , sıkı bır rejım yapman lazım canım , artık üzülmeye gerek yok , bende aldım malesf buradan uzak kalınca geliyor kılolar

beybılerr benn geldımm..yapıldı sonunda pc..gecmısı okumadımm..esım yarın sabah tekrar gıdıyoo..o yüzden yarın aksamm doya doya kana kana okıcamm ınsallahh..:21::21::KK37::KK37:

Canım oluyor maalesef , ben gecen sene yazın otel tatılınde 4 kılo almıştım 7 günde .. Ama cabuk alınanlar cabuk verılıyor , sıkı bır rejım yapman lazım canım , artık üzülmeye gerek yok , bende aldım malesf buradan uzak kalınca geliyor kılolar
Evet inanılmaz ama 15 günde 5 kilo almışım tabi evde özellikle besleyici şeyler pişirip yedik neyse iyide oldu önemli olan saglik ama olan benim çabalarına oldu neyse kendimi tutamadım galiba bundan sonra düzelincek inşallah

Aksam yemeginde patates salatasi yedim bu durumdan hicte hosnut deilim evde baska yapick bisey bulamadm kizlar alisveris zamanim gelmiste gecmis bile :(

Aksam yemeginde patates salatasi yedim bu durumdan hicte hosnut deilim evde baska yapick bisey bulamadm kizlar alisveris zamanim gelmiste gecmis bile :KK43:
Patatesi doğru zamanda yemek çok önemli hakkaten:KK15:
Bende geçen haftasonu yaptım alışveriş tatlım yoksa dediğin gibi yapacak bi şey bulamıyor insan.
Yani börek makarna pilav kızartma hazır gıda pide hiç birini yemiyorum şaşırıyorum bazen ne yapacağımı

Patatesi doğru zamanda yemek çok önemli hakkaten:KK15:
Bende geçen haftasonu yaptım alışveriş tatlım yoksa dediğin gibi yapacak bi şey bulamıyor insan.
Yani börek makarna pilav kızartma hazır gıda pide hiç birini yemiyorum şaşırıyorum bazen ne yapacağımı
Aynen cnmya ve sonuc ne oldu tartida 80.9 u gördm cok moralim bozuldu

sbeden arkadaşım lütfen silme beni:(( gerçekten yoğunluk nedeniyle giremedim, oysa tartılmıştım. 52.5 kg. kilo iyi gidiyor da maalesef giremedim, kusura bakma.

Günaydın kızlar sabah tartil dim ve anladım dün tuvalet sıkıntısı kilo mu abartmiş dün gayet iyi yememe rağmen 71.9 ugordum inanin bu sayıya bu kadar sevinecegim aklıma gelmezdi şimdi daha iyi motive oldum yola devam durmak yok:KK45:

Of kızlar dışarısı yanıyo ne giyinecem şaşırdım sırtımdan patlayan yağlarmı iri görüntümmü hangisini sylim of of şuanda çok pişmanım yedikçe yedim şu son ayda bari biraz tutaydım boğazımı şuanda 78 olurdum

Back
X