4 Aylık kilo verme yarışması

günaydın kızlar ;
sabah : 1 yumurta + 1 dılım peynır + yarım domates + 1 dılım ekmek
kızlar hırslandım artık gerçekten su yaza gırmeden once son ay bıraz dıkkat etmem lazım

kızlar ,
arkadaşım zayıflama cayı ıcerek 8 kılo varmış ıcen varmı aranızda ?

işte kızlar son halim göbekte azcık kaldı o da sezeryandan dolayı bukadar kaldı :)
Canımm cok tatlısın , kılonda harıka , o kadar göbekte sorun değil ama yinede dert ediyorsan , ben korseli atletlerden kullandım ,doğumdan sonra 2 sene kadar inanırmısın gobegım genç kızlarınkı gıbı 1 gram fazlalık yok , üstelik belım cok ınce durduğu ıcın basenlerım olduğundan buyuk duruyor bir ara sana boydan resmımı gonderırım bakarsın , bence sen spor yapamıyorsan en kısa zamanda bır korse edınıp gunun 10 saatı gecır onunla , sonuca sen bıle ınanamayacaksın .. ama bayıldım sana emın ol , cok tatlısın

bı arkadaşımla canım yoksa tek basıma yürüyemem
ben çocuk yokken 3 saat yuruyordum tek basima napim kimse olmayinca insan kendi kendine yetmeye calisiyor. İNsanlar gelir giderler en iyi arkadas benim kendime :KK48:

ıy yapmışsın canımm..sınavın nasıl gectıı??
idare ederdi canim :KK16:

günaydın kızlarr:) tartı gününe kadar 55i görcem sanırımm:)))):KK49:
Günaydın canım hadi insallah iki mezun verdik sira sende:KK3:

günaydın kızlar ;
sabah : 1 yumurta + 1 dılım peynır + yarım domates + 1 dılım ekmek
kızlar hırslandım artık gerçekten su yaza gırmeden once son ay bıraz dıkkat etmem lazım
Vav baya az yemissin canim. Bende 2 yumurta yarim ekmek 3 domates 5 dilim kadarda peynir yedim

Canımm cok tatlısın , kılonda harıka , o kadar göbekte sorun değil ama yinede dert ediyorsan , ben korseli atletlerden kullandım ,doğumdan sonra 2 sene kadar inanırmısın gobegım genç kızlarınkı gıbı 1 gram fazlalık yok , üstelik belım cok ınce durduğu ıcın basenlerım olduğundan buyuk duruyor bir ara sana boydan resmımı gonderırım bakarsın , bence sen spor yapamıyorsan en kısa zamanda bır korse edınıp gunun 10 saatı gecır onunla , sonuca sen bıle ınanamayacaksın .. ama bayıldım sana emın ol , cok tatlısın
çok teşekkür derim canım sağol allah razı olsun peki onu nerden temin edebilirim o_O nerelerde bulabilirim ve ne diye satılıyor

çok teşekkür derim canım sağol allah razı olsun peki onu nerden temin edebilirim o_O nerelerde bulabilirim ve ne diye satılıyor
her tuhafiyede bulabilirsin canım öyle ozel bır sey degıl , atlet korse diye gecıyor . Ben sanırım Bim'e gelmıstı aktüel urun almıştım , diğer korseler kadar dar da degıl yanı rahatta etmıstım 3-4 tane almıştım hep onlardan gıydım , inan cok memnun kalacaksın ,

her tuhafiyede bulabilirsin canım öyle ozel bır sey degıl , atlet korse diye gecıyor . Ben sanırım Bim'e gelmıstı aktüel urun almıştım , diğer korseler kadar dar da degıl yanı rahatta etmıstım 3-4 tane almıştım hep onlardan gıydım , inan cok memnun kalacaksın ,
tamam canım çok teşekkür ederim ;)

Vav baya az yemissin canim. Bende 2 yumurta yarim ekmek 3 domates 5 dilim kadarda peynir yedim
bugun böyle deneyecegım canım , artık 1 ay kaldı yaza su 3 kıloyuda verıp kurtulmak ıstıyorum zaten yazın benım ıstahımda gıtmıyor dıgerlerı gıbı her ne hıkmetse , sıcaklık fayda etmıyor bana

bugun böyle deneyecegım canım , artık 1 ay kaldı yaza su 3 kıloyuda verıp kurtulmak ıstıyorum zaten yazın benım ıstahımda gıtmıyor dıgerlerı gıbı her ne hıkmetse , sıcaklık fayda etmıyor bana
Aynen canım daha bi iştahım artar balkon sefası Ohhh karpuzlar zeytin Yağlı dolmalar yoğurtlu kızartmalar hep daha cazip gelir onun için biran önce toparlanalım canım

Selammm kızlaarrrr...
Nasıl yağmur fırtına var burada yaa zorla yürüdüm valla.
Sabah lorlu yumurta
Akşam ton balıklı salata
Spor da
1 saat tempolu yürüyüş
150 sguat
Eee yeter bugünlük be daha ne olsun dimi ama:KK39:

günaydın kızlarr:) tartı gününe kadar 55i görcem sanırımm:)))):KK49:
Cnm s
Selammm kızlaarrrr...
Nasıl yağmur fırtına var burada yaa zorla yürüdüm valla.
Sabah lorlu yumurta
Akşam ton balıklı salata
Spor da
1 saat tempolu yürüyüş
150 sguat
Eee yeter bugünlük be daha ne olsun dimi ama:KK39:
Miden cidden cok kücülmüs cnm bu yemekle doyabilmek bi de üstüne spor yapabilnek cidden zor

Aynen canım daha bi iştahım artar balkon sefası Ohhh karpuzlar zeytin Yağlı dolmalar yoğurtlu kızartmalar hep daha cazip gelir onun için biran önce toparlanalım canım
aynıyız Nazcım , ben su sıcaktan iştahı kesilenlere nasıl imreniyorum bilsen :)

aynıyız Nazcım , ben su sıcaktan iştahı kesilenlere nasıl imreniyorum bilsen :)
Bende canım of çok sıcak canım bişey istemiyor derler ya birde ben desem bi desem zaten bu iş çözülmüştür diyecem

Back
X