Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ıcemıyorumm canımm yaa ..kısın soğukta yınee kendımı zorlarım ıcerım amaa havalar ısındıı yaz geldı mısalı bu havalarda ıcemıyorummkızlar ,
arkadaşım zayıflama cayı ıcerek 8 kılo varmış ıcen varmı aranızda ?
Canımm cok tatlısın , kılonda harıka , o kadar göbekte sorun değil ama yinede dert ediyorsan , ben korseli atletlerden kullandım ,doğumdan sonra 2 sene kadar inanırmısın gobegım genç kızlarınkı gıbı 1 gram fazlalık yok , üstelik belım cok ınce durduğu ıcın basenlerım olduğundan buyuk duruyor bir ara sana boydan resmımı gonderırım bakarsın , bence sen spor yapamıyorsan en kısa zamanda bır korse edınıp gunun 10 saatı gecır onunla , sonuca sen bıle ınanamayacaksın .. ama bayıldım sana emın ol , cok tatlısınişte kızlar son halim göbekte azcık kaldı o da sezeryandan dolayı bukadar kaldı :)
cok ıse yarıyormuş canım , arkadaşımın ıstahı gıtmıs v.s cok yararını görmüş ,ben ıcemıyorumm canımm yaa ..kısın soğukta yınee kendımı zorlarım ıcerım amaa havalar ısındıı yaz geldı mısalı bu havalarda ıcemıyorumm
ben çocuk yokken 3 saat yuruyordum tek basima napim kimse olmayinca insan kendi kendine yetmeye calisiyor. İNsanlar gelir giderler en iyi arkadas benim kendimebı arkadaşımla canım yoksa tek basıma yürüyemem
idare ederdi canimıy yapmışsın canımm..sınavın nasıl gectıı??
Günaydın canım hadi insallah iki mezun verdik sira sendegünaydın kızlarr:) tartı gününe kadar 55i görcem sanırımm:))))![]()
Vav baya az yemissin canim. Bende 2 yumurta yarim ekmek 3 domates 5 dilim kadarda peynir yedimgünaydın kızlar ;
sabah : 1 yumurta + 1 dılım peynır + yarım domates + 1 dılım ekmek
kızlar hırslandım artık gerçekten su yaza gırmeden once son ay bıraz dıkkat etmem lazım
çok teşekkür derim canım sağol allah razı olsun peki onu nerden temin edebilirimCanımm cok tatlısın , kılonda harıka , o kadar göbekte sorun değil ama yinede dert ediyorsan , ben korseli atletlerden kullandım ,doğumdan sonra 2 sene kadar inanırmısın gobegım genç kızlarınkı gıbı 1 gram fazlalık yok , üstelik belım cok ınce durduğu ıcın basenlerım olduğundan buyuk duruyor bir ara sana boydan resmımı gonderırım bakarsın , bence sen spor yapamıyorsan en kısa zamanda bır korse edınıp gunun 10 saatı gecır onunla , sonuca sen bıle ınanamayacaksın .. ama bayıldım sana emın ol , cok tatlısın
hic inancim kalmadi oyle seylere canım boğazını iyi tutmustur.kızlar ,
arkadaşım zayıflama cayı ıcerek 8 kılo varmış ıcen varmı aranızda ?
her tuhafiyede bulabilirsin canım öyle ozel bır sey degıl , atlet korse diye gecıyor . Ben sanırım Bim'e gelmıstı aktüel urun almıştım , diğer korseler kadar dar da degıl yanı rahatta etmıstım 3-4 tane almıştım hep onlardan gıydım , inan cok memnun kalacaksın ,çok teşekkür derim canım sağol allah razı olsun peki onu nerden temin edebilirimnerelerde bulabilirim ve ne diye satılıyor
tamam canım çok teşekkür ederimher tuhafiyede bulabilirsin canım öyle ozel bır sey degıl , atlet korse diye gecıyor . Ben sanırım Bim'e gelmıstı aktüel urun almıştım , diğer korseler kadar dar da degıl yanı rahatta etmıstım 3-4 tane almıştım hep onlardan gıydım , inan cok memnun kalacaksın ,
ama cok iştahlı bır kız canım , inan iştahı gıtmıs cok sasırdım ama haklısın sonuç ta boğaz tutmadan kılo gıtmıyorhic inancim kalmadi oyle seylere canım boğazını iyi tutmustur.
bugun böyle deneyecegım canım , artık 1 ay kaldı yaza su 3 kıloyuda verıp kurtulmak ıstıyorum zaten yazın benım ıstahımda gıtmıyor dıgerlerı gıbı her ne hıkmetse , sıcaklık fayda etmıyor banaVav baya az yemissin canim. Bende 2 yumurta yarim ekmek 3 domates 5 dilim kadarda peynir yedim
Aynen canım daha bi iştahım artar balkon sefası Ohhh karpuzlar zeytin Yağlı dolmalar yoğurtlu kızartmalar hep daha cazip gelir onun için biran önce toparlanalım canımbugun böyle deneyecegım canım , artık 1 ay kaldı yaza su 3 kıloyuda verıp kurtulmak ıstıyorum zaten yazın benım ıstahımda gıtmıyor dıgerlerı gıbı her ne hıkmetse , sıcaklık fayda etmıyor bana
Cnm sgünaydın kızlarr:) tartı gününe kadar 55i görcem sanırımm:))))![]()
Miden cidden cok kücülmüs cnm bu yemekle doyabilmek bi de üstüne spor yapabilnek cidden zorSelammm kızlaarrrr...
Nasıl yağmur fırtına var burada yaa zorla yürüdüm valla.
Sabah lorlu yumurta
Akşam ton balıklı salata
Spor da
1 saat tempolu yürüyüş
150 sguat
Eee yeter bugünlük be daha ne olsun dimi ama![]()
aynıyız Nazcım , ben su sıcaktan iştahı kesilenlere nasıl imreniyorum bilsen :)Aynen canım daha bi iştahım artar balkon sefası Ohhh karpuzlar zeytin Yağlı dolmalar yoğurtlu kızartmalar hep daha cazip gelir onun için biran önce toparlanalım canım
Evet canim baya baya kuculdu yaa istesem de yiyemiyorum. uc lahmacunu yedim bile demezdim simdi bir tabe ile tika basa doyuyorum.Cnm s
Miden cidden cok kücülmüs cnm bu yemekle doyabilmek bi de üstüne spor yapabilnek cidden zor
Al benden de o kadar valla. bide isin kotusu gec saatlerde yatiliyor ve o bogaz bos durmuyor:))aynıyız Nazcım , ben su sıcaktan iştahı kesilenlere nasıl imreniyorum bilsen :)
Bende canım of çok sıcak canım bişey istemiyor derler ya birde ben desem bi desem zaten bu iş çözülmüştür diyecemaynıyız Nazcım , ben su sıcaktan iştahı kesilenlere nasıl imreniyorum bilsen :)