4 Aylık kilo verme yarışması

Ay ne güzel ben diyorum az yemiş Olduğum bi Gündü canım
Eeee bu kiloları boşuna almadım:KK48:
Canım seni zaten hep merak ediyom kilomuz yakın diye birde tatlıtambak ı
Ben bu hafta önce bi midemi küçülteyim canım haftaya Pazartesi söz başlayalım protein gününe tmm mı???
:KK19:
:KK5:
Olur cnm :KK36:

Kizlar ben yarin 2 gunluk pirinc lapasi diyeti yapacagim zaten 3 gundur saldim kendimi

Sen farkli bi diyet yapiyordn cnm biraktin mi onu pirinc lapasi diyeti nasil bi diyet?

Birakmam canim. Pirinc lapasindan sonra ona devam edeceğim. Guzel kilolar verecwgime inaniyorum.
bir nevi odem Atıcı gibi bir diyet bu pirinc lapasi. Netten bir bak istersen. Biz buradan üç arkadas baslayacagiz..
sen protein agirlikli besleniyorsun ya kabizlik problemi oluyor mu

Sen farkli bi diyet yapiyordn cnm biraktin mi onu pirinc lapasi diyeti nasil bi diyet?

Canim bu pirinc lapasi ile odemi atip kb ile devam etmek istiyorum. O yuzden bu hafta beni bildirim de es geçin olur mu bakalim sonucu ziInle paylaşacağım. Soz hemde hiç bozmadan

Kızlar nasıl anlatsam bilmem.
Çok çok çok güzel bir tatildi her anını dolu dolu yaşadık çok da iyi geldi.
Hiç kasmadım yemek olarak gece de yedim ekmek de tatlı da kızartma da ama her gün 2 saat yürüyüş yaptık. Kilo olarak sadece 300 gr. almışım onu da çarşambaya kadar hallederiz evelallah.

Gelelim tepkilereeee...
O benden önce indiği için beni almaya geldi işte çok fazla zayıflamışsın falan dedi sadece ilk gün hava çok soğuk olduğu için bende kaşe vardı ki 44 beden bi şey.Diyorum içimden 40 kilo verdim bu kadarcık mı tepkisi diye içimden geçiriyorum.
Sonra kalacağımız yere gittik üstümü falan değiştirdim işte o zaman asıl şaşırma gerçekleşti. Kaban çıkınca tabi.
Tabi bence abarttı da biraz. Somalidekilere dönmüşsün kemiklerin sayılıyor falan dedi:KK48:
Ben bu kadarını beklemiyordum sanki yanımda yürüyen başkası dedi.
Abartısız ilk iki gün bakıp bakıp duruyor sanki yeni tanıştığı bir insanım gibi.
Sonra çarşıda gezerken yada bir yerde otururken bazı yorumlarından farkettim ki zayıf olmam çok çok hoşuna gidiyor.
İnsanların hareketsizliğinden fast food tarzı gıdalara düşkünlüğünden bahsediyor:KK48:

Gelelim tepkilereeee...
O benden önce indiği için beni almaya geldi işte çok fazla zayıflamışsın falan dedi sadece ilk gün hava çok soğuk olduğu için bende kaşe vardı ki 44 beden bi şey.Diyorum içimden 40 kilo verdim bu kadarcık mı tepkisi diye içimden geçiriyorum.
Sonra kalacağımız yere gittik üstümü falan değiştirdim işte o zaman asıl şaşırma gerçekleşti. Kaban çıkınca tabi.
Tabi bence abarttı da biraz. Somalidekilere dönmüşsün kemiklerin sayılıyor falan dedi:KK48:
Abartısız ilk iki gün bakıp bakıp duruyor sanki yeni tanıştığı bir insanım gibi.
Sonra çarşıda gezerken yada bir yerde otururken bazı yorumlarından farkettim ki zayıf olmam çok çok hoşuna gidiyor.
İnsanların hareketsizliğinden fast food tarzı gıdalara düşkünlüğünden bahsediyor:KK48:
:) senin adina cok sevindim canim hep mutlu ol inşallah . peki daha hatirlamadigin seyler var mi yani varsa bi zahmet hatirla da yaz :D kendisi kilolu mu. seni kiskandigini veya fazlaca sahiplendigini farkettin mi.

:) senin adina cok sevindim canim hep mutlu ol inşallah . peki daha hatirlamadigin seyler var mi yani varsa bi zahmet hatirla da yaz :KK70: kendisi kilolu mu. seni kiskandigini veya fazlaca sahiplendigini farkettin mi.
Teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz musmutlu olalım.
Yok o kilolu değil boyuna göre normal yani. Çok yer ama öğün atlamaz ve spor çok yapıyor yediklerini yakıyor yani.
Mesela normalde kıyafetlerime karışmazdı yani ünide çok karışırdı ama atandıktan sonra karışmamaya başlamıştı çünkü 48 beden giyince karışılacak bi tarafı da kalmıyor.Giydiklerim hep aynı şeyler çuval gibi etekler bosbol tunikler.
Ama tatilde alışveriş yaptık pantolonlar elbiseler spor için kıyafetler falan aldım. Onlara çok karıştı. Bu dar değil mi pantolon giymene gerek var mı sen spor kıyafeti sevmezsin ki bir iki beden büyüğünü alalım bunun gibi:KK48:

Bide dönüşte arkadaşımız vardı onlara uğradık. Ekimde evlenmişlerdi sonra görmemiştik birbirimizi bir daha gelini sadece düğünde görmüştüm yani.
İşte kapıdan girdik kız düşünmüş kendi kendine herhalde ayrılmışlar bu başka kız pot kırmayayım.
İkisi de beni görünce şok oldu.
Baya kilo almışlar karı koca ikisi de 80 i geçmiş boyları da kısa.
Ben ne yaptım nasıl yaptım tartım neydi neler hissettim hepsini öğrenmek istediler.
Bugün diyete başladı onlar da:KK76:

Bide dönüşte arkadaşımız vardı onlara uğradık. Ekimde evlenmişlerdi sonra görmemiştik birbirimizi bir daha gelini sadece düğünde görmüştüm yani.
İşte kapıdan girdik kız düşünmüş kendi kendine herhalde ayrılmışlar bu başka kız pot kırmayayım.
İkisi de beni görünce şok oldu.
Baya kilo almışlar karı koca ikisi de 80 i geçmiş boyları da kısa.
Ben ne yaptım nasıl yaptım tartım neydi neler hissettim hepsini öğrenmek istediler.
Bugün diyete başladı onlar da:KK76:

Süpersin canim yaaaa....
benim esim de bana karismaz yani giydigime. Beni tanidigindan beri hep kiloluyum yani acaba zayif olsamcidden fark eder mi ki kizsanmasi falan

Süpersin canim yaaaa....
benim esim de bana karismaz yani giydigime. Beni tanidigindan beri hep kiloluyum yani acaba zayif olsamcidden fark eder mi ki kizsanmasi falan
İlla ki farkeder tatlım etmez mi yaa
Tabi bi taraftan karışması hoşuna gidiyor insanın dozunda olduktan sonra:p

İlla ki farkeder tatlım etmez mi yaa
Tabi bi taraftan karışması hoşuna gidiyor insanın dozunda olduktan sonra:p
Süpersin canım harika şeyler yaşamıssin ama hepsini hakettini allah daimi mutluluklar versin ah o duyguyu özledim a nekadar zayiflamissin ne yaptın söylesenee çok güzel olmuşsun 10 yaş attm işin gibi laflar duymak ne güzeldir ah az daha sabretseydim çok yaklasmistim ama hala umutluyum çok iyi enerji verdin bize Sağol canim

Gelelim tepkilereeee...
Aayyy Süpersin canım ne güzel duygular bunlar bende yaşamak istiyorum yaaaaaa
Bizde seni çok özledik canım bende sizi çok arkadaş olarak sahiplenmişim:KK68::KK68::KK68:

Teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz musmutlu olalım.
Yok o kilolu değil boyuna göre normal yani. Çok yer ama öğün atlamaz ve spor çok yapıyor yediklerini yakıyor yani.
Mesela normalde kıyafetlerime karışmazdı yani ünide çok karışırdı ama atandıktan sonra karışmamaya başlamıştı çünkü 48 beden giyince karışılacak bi tarafı da kalmıyor.Giydiklerim hep aynı şeyler çuval gibi etekler bosbol tunikler.
Ama tatilde alışveriş yaptık pantolonlar elbiseler spor için kıyafetler falan aldım. Onlara çok karıştı. Bu dar değil mi pantolon giymene gerek var mı sen spor kıyafeti sevmezsin ki bir iki beden büyüğünü alalım bunun gibi:KK48:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: çok eğlenmiş olmalısın canım, bazen kıskanılmak bile çok güzel hissettiriyor:KK28:

Süpersin canım harika şeyler yaşamıssin ama hepsini hakettini allah daimi mutluluklar versin ah o duyguyu özledim a nekadar zayiflamissin ne yaptın söylesenee çok güzel olmuşsun 10 yaş attm işin gibi laflar duymak ne güzeldir ah az daha sabretseydim çok yaklasmistim ama hala umutluyum çok iyi enerji verdin bize Sağol canim
Amin canim cumlemize insaallah. Tabiki enerjik olalim yaa hepimiz herkese olumlu soklar yasatalim gozler fal tasi gibi acilsin:))

Aayyy Süpersin canım ne güzel duygular bunlar bende yaşamak istiyorum yaaaaaa
Bizde seni çok özledik canım bende sizi çok arkadaş olarak sahiplenmişim:KK68::KK68::KK68:
Canim benim yaa allah razi olsun. Hakkaten cok guzel duygular yaa sevmek sevilmek olumlu guzel seyler duymak

Back
X