- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
İnşallah canım
Senin nasil gidiyor diyet canim en son 82 idin degil mi bu hafta 80 olmalisin.artk 7li rakamlara inmek lazim dimi ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım
Olursn cnm ekmek ve sekeri kestinya hergün biraz biraz zayiflarsinGunaydin kizlar carsamba 81 lerde gelmek istiyorummmmmmmm
dun 82.5 tum biradaha cikmam 85 lere inşallah
23 nisanda kavustular onlar cnm ondan sonrada girmedi henüz
Olursn cnm ekmek ve sekeri kestinya hergün biraz biraz zayiflarsin
Hayr cnm 79-80 arasi gidip geliyorm benPazartesiye kadar gelemez bence o canim
senin diyet nasil gidiyor 78 lere geldin mi
Hayr cnm 79-80 arasi gidip geliyorm ben
Ins cnmya artk kilolu olmaktan bunaldim 79u da gördmya motive oldm demekki veriliyrmus cnm kilolar onu anladmCanim sen pek bozmadan ve istikrarla devam ediyorsun. Birden gidecek kilolar merak etme
Ins cnmya artk kilolu olmaktan bunaldim 79u da gördmya motive oldm demekki veriliyrmus cnm kilolar onu anladm
Görürsün cnm ben gördmya sende görürsün ama sakin bozma 1 gün bozuyorsn 1 aylik emek bosuna gidiyoCanim o 79 u ben de bir gorebilsem cok ama çok motive olarak devam edecegim
Görürsün cnm ben gördmya sende görürsün ama sakin bozma 1 gün bozuyorsn 1 aylik emek bosuna gidiyo
Ins cnm böyle gidersen olursun zaten.Evet tatlim bozmadan devam edecem insallah. 1 mayis sabahi 80.9 olmak icin elimden geleni yapacağım
Sorma tatlım sen gibi bi boşladım 84 ü bile gördüm dün 83 tüm kendime çok kızıyorum 80e inmişken geri çıktım of ofSenin nasil gidiyor diyet canim en son 82 idin degil mi bu hafta 80 olmalisin.artk 7li rakamlara inmek lazim dimi ama
Sorma tatlım sen gibi bi boşladım 84 ü bile gördüm dün 83 tüm kendime çok kızıyorum 80e inmişken geri çıktım of of
Aliriz tabi tatlim hosgeldin aramiza umarim istedigin kilolara biran evvel ulasirsinmerhaba hanımlar.ben tam 94 kilo bir bayan olarak kilolu hayatımadur demekistiyorum.ev hanımıyım. 2 çocuğum var.yalnız yapamıyorum benide aranıza alırmısınız.
Evet canım bugün öldüm tatlı krizim tuttu çok kaçırdım utanıyorum yazmayaCanim dikkat etmek sart inan emzirmesem hic boşlamam ama emzirme beni resmen krize sokuyor. Tatli krizlerine