4 Aylık kilo verme yarışması

Olursn cnm ekmek ve sekeri kestinya hergün biraz biraz zayiflarsin

Canim ekmek ve hamur isini pek aramiyorum.Cok cok canim isterse 1 iısırık ta birakiyorum ben.
tatliya dayanmak zor oluyordu ama 3 gundur yatmadan tarçınlı süt içiyorum. sanki o beni gun icerisinde bayagi dengeliyor.
Tatliya dayanamadigim zaman 1 lokma da birakmayi ogrenmeye calisiyorum. Genel ablamda yemiyorum canim özellikle bu 3 gundur daha iyi

Senin nasil gidiyor diyet canim en son 82 idin degil mi bu hafta 80 olmalisin.artk 7li rakamlara inmek lazim dimi ama
Sorma tatlım sen gibi bi boşladım 84 ü bile gördüm dün 83 tüm kendime çok kızıyorum 80e inmişken geri çıktım of of

Sorma tatlım sen gibi bi boşladım 84 ü bile gördüm dün 83 tüm kendime çok kızıyorum 80e inmişken geri çıktım of of

Canim dikkat etmek sart inan emzirmesem hic boşlamam ama emzirme beni resmen krize sokuyor. Tatli krizlerine

Selam kızlar hayırlı akşamlar işlerimin yoğunluğu ile giremedim ne zamandır
Dukan denemeye karar verdim yapabilirsin
sabah
2 yumurta omlet yağsız
1 kk peynir
çay
ara
1 sb tarçınlı sut
öğle
2 yk yulaf ezmesi sütlü
akşam
tavuk göğsü bir parça yağsız pişir dim
2 sb ayran
bu gün protein gunu hic acikmadim ekmek ve tatlı aramadim

merhaba hanımlar.ben tam 94 kilo bir bayan olarak kilolu hayatımadur demekistiyorum.ev hanımıyım. 2 çocuğum var.yalnız yapamıyorum benide aranıza alırmısınız.

merhaba hanımlar.ben tam 94 kilo bir bayan olarak kilolu hayatımadur demekistiyorum.ev hanımıyım. 2 çocuğum var.yalnız yapamıyorum benide aranıza alırmısınız.
Aliriz tabi tatlim hosgeldin aramiza umarim istedigin kilolara biran evvel ulasirsin

Canim dikkat etmek sart inan emzirmesem hic boşlamam ama emzirme beni resmen krize sokuyor. Tatli krizlerine
Evet canım bugün öldüm tatlı krizim tuttu çok kaçırdım utanıyorum yazmaya
Bi toparlayamadım kendimi:KK43::mad:

Ama sabah bütün yediklerimi tek tek yazacam

Günaydın kizar hayırlı sabahlar
tartı da dünkü kilom a göre 2 kilo eksik çıktım ödeme alakali biliyorum
sabah
2 has.yum.
2 kk peynir
1 salatalık yedim suan midem bulanıyor herhalde dukan diyeti ni özelliği açıkmiyor sun ancak bulantı yapıyor bu gün sebze ve protein alicam sebze ağırlıklı olacak sonucu görelim bakalım çok rahatsız olursam bozarim takıntılı değilim allaha şükür by

Back
X