4 Aylık kilo verme yarışması

Kizlar mrb beni de topiginize kabul eder misiniz yalnz 1 topige daha yaziyorm sizin icin sknti o olmazsa tabii :KK15: bu aralar azicik motivasyonum düstu de
sıkıntı olmaz canim katilmak istiyorsan yarin kilo bildirim gunumuz kilonu boyunu hedef kilonu yarin yazarsin

Başla tatlım başla.
Siz memlekete ne zaman gidiyorsunuz canım
haziran sonu temmuz basi gibi tatlim. insallah baya etki eder sıkılasma hareketleri.

Evet canım bugün 1 saat yaptım.
Ya karın bölgemde kas oluşmaya başladı hiç sevmem kaslı kadını kendi adıma yani:KK48:
bende pek sevmem hatta hiç. sen hatta 40 dakikaya indir canim ne gerek var abartmaya artik zayifsin 40 dakika koruma amacli yeter zaten midende kucucuk olmus :))

haziran sonu temmuz basi gibi tatlim. insallah baya etki eder sıkılasma hareketleri.

bende pek sevmem hatta hiç. sen hatta 40 dakikaya indir canim ne gerek var abartmaya artik zayifsin 40 dakika koruma amacli yeter zaten midende kucucuk olmus :))
oooo eder eder iki ay bu dile kolay 68 kilo olup 65 görünürsün rahat:KK66:
Yaa yürüyüşe çıkınca durduramıyorum kendimi sende de oluyor mu bilmem

Birakmam canim. Pirinc lapasindan sonra ona devam edeceğim. Guzel kilolar verecwgime inaniyorum.
bir nevi odem Atıcı gibi bir diyet bu pirinc lapasi. Netten bir bak istersen. Biz buradan üç arkadas baslayacagiz..
sen protein agirlikli besleniyorsun ya kabizlik problemi oluyor mu
Benim sürekli devam eden bi kabizligim zaten var cnm. Normalde de abartili yemeyen bi insan oldugum halde kabizlik kilo veremememe neden oluyordu. Protein diyetinden sonra degisen bisey olmadi anlayacagin ;)

Bide dönüşte arkadaşımız vardı onlara uğradık. Ekimde evlenmişlerdi sonra görmemiştik birbirimizi bir daha gelini sadece düğünde görmüştüm yani.
İşte kapıdan girdik kız düşünmüş kendi kendine herhalde ayrılmışlar bu başka kız pot kırmayayım.
İkisi de beni görünce şok oldu.
Baya kilo almışlar karı koca ikisi de 80 i geçmiş boyları da kısa.
Ben ne yaptım nasıl yaptım tartım neydi neler hissettim hepsini öğrenmek istediler.
Bugün diyete başladı onlar da:KK76:
Su cnm benim gözünaydin tüm emeklerinin karsiligini en güzel sekilde aldin darisi bizlerin basina insallah :)

oooo eder eder iki ay bu dile kolay 68 kilo olup 65 görünürsün rahat:KK66:
Yaa yürüyüşe çıkınca durduramıyorum kendimi sende de oluyor mu bilmem
insallah insallah :) bende en az 1 saat yürümem gerekiyor az geliyor yoksa kilom var diye yuruyorum yoksa tek devmiyorum yurumeyi

evet canim net paketim bitmişti neyseki kavustum sizlere :) yarina nasil rakam bekliyorsun
benzer bır rakam canım , doğru duzgun dikkat edemedim , ben galiba daha veremeyecegım , zayıflama cayı aldım regl ım bıtsın denemeyı düşünüyorum ..

benzer bır rakam canım , doğru duzgun dikkat edemedim , ben galiba daha veremeyecegım , zayıflama cayı aldım regl ım bıtsın denemeyı düşünüyorum ..
vermek istiyorsan er gec verirsin..yaz icinde de devam edersin regl bitsin hiz ver canim

Hayırlı günler kızlaarrrr
Henüz kimse bildirim yapmamış yoksa biri açılışı yapsın diye mi bekliyorsunuzzzz
Su kardeşiniz hemeeennnn yapıyor:KK66:
Kilom 60.8
Yani 100 gr. vermişimmmm:KK76:
Hadi bakalım siftahı benden bereketi Allahtan:KK45:

Yaa aynen tatlim icten icten guldum. bu sabah mesaj atmis yine kilo al biraz yemek ye falan diye dedim yoksa sen zatiflayinca beni kiskanmayami basladin. yok ben hep kiskaniyorum

haha benimkide bana yedirmeye çalışıyor, yermiyim nasıl zor veriliyor kilolar:KK76:

Günaydın kızlar
Kilom 83
Olmuyo ya beceremiyom

Arkadaşlar günaydın,
Nihayet girebildim, iki haftalık kilom geçen hafta 52,7. Bugün 52,3 :))) fena Değilim sanırım, işe gidip gelirken hep Yürüdüm bi günde 1-1,5 saat demek. Bugün k-Fleks ve süt ikilisi yedim. Şuan işe gidiyorum Sütlü kahve içiyorum şekersiz. Yemeği de yazmaya çalışacağım.

Gunaydın kızlar ,
55 ,5 ... bende artık kılo veremiyorum kızlar ... yaz geliyor iştahımda gıtmez ama oğlumla park bahçe yapacağız aksamları ve hafta sonları belkı onun pesınde koşmaktan kılo verırım .. umarım ..

Back
X