4 Aylık kilo verme yarışması

suuu bıde yazmayı becersem cook güzel olcakk..canım senın adına cook sevndımm..aklım sendeydı..naptı??nasıl gectı mısalı??neysee okudum ogrendımm güzel gecmesıne ayrıca sevındımm..allah mutluluğunuzu daım etsın canımm
Çok çok teşekkür ederim canım benim.
Rabbim cümlemize huzur mutluluk versin

Selam kızlarrrr
Acaip yağmur var bugün burada bu da benim yürüyüşümü azalttı tabi:KK14:
Sabah
1 közlenmiş biber, 1 dilim peynir, yarım dilim ekmek
Arada bir fincan sütlü kahve
Akşam 1 dilim börek ve yoğurt
Sporum daa
100 sguat
45 dakika yürüyüş

İyi geceler kızlar
Çok mutsuzum bugün öğleden sonra ve akşam misafirlerim vardı
Pastalar kurabiyeler poğaçalar 2gündür kendimi ne güzel tutmuştum size Çarşamba günü sürpriz yapım dedim ama olmadı hamur işlerinden fazla fazla yedim of gelen Arkadaşımın biri 55 kilo ben bildim bileli öyle ama gerçekten dikkatte ediyo Okadar güzel giyinmişki maşallah yüzüde çok güzel kıskanmıyom desem yalan olur of of kızlar gerçekten mutsuzum kocaman göbeğim ve kalçam var iri yarı bi kadın işte hiç bir al benisi olmayan biriyim işte
Siz benim içimi aça bildiğim tek insanlarsınız
Gunaydın canım ,
Ay mutsuz olacak ne var ya tatlım , tek derdın kılo olsun, ne buyuk problemı olan ınsanlar var , allah hastalık vermesın canım , hıc bırımızın kılosuda hastalık boyutunda degıl allaha sukur , sende kendine gore güzelsindir , ne demek albenisi olmayan kadın , bence cirkin kadın yok , bakımsız kadın vardır , her kadına biraz bakım , fıstık gıbı olur ..
Canını sıkmadan stres olmadan dikkat et canım gider kılocukların ama mutsuz olmana gerek yok , o 55 kg olan arkadasınında ne dertlerı sorunları vardır , güzel güzel gıyınmekle sorunsuz olunmuyor , bende 55 kg yum ,bir yere gıdınce çokta güzel gıyınmeye dıkkat ederım ama gel sen bana sor cokmu mutluyum dıye , tabıkıde hayır

Selam kizlar uzuuun bir ara oldu ya oglum teog sinavina girdi o yuzden giremedim ve saldim biraz tabi ama s bedencim beni silmemis yola devam kilo veremeswveremesem de almasam iyi bari
sabah

ara
1 diyet biskuvi
aksam
1 dl tt ekmek
2 yk tavuk sote
1 sb kefir
canım özlemıstım senı , nasıl gectı sınav ?

Selam kızlarrrr
Acaip yağmur var bugün burada bu da benim yürüyüşümü azalttı tabi:KK14:
Sabah
1 közlenmiş biber, 1 dilim peynir, yarım dilim ekmek
Arada bir fincan sütlü kahve
Akşam 1 dilim börek ve yoğurt
Sporum daa
100 sguat
45 dakika yürüyüş
merhaba tatım ;
dünde burada yağmur vardı , yaz yağmuru cok kotu olmaz heralde canım ?

kızlar menü paylaşmıyorum , cunku ne bulduysam yedım su son 3 gun
tatıl bana ıyı gelmedı , dikkat etmeye başlayınca yazarım , yoksa hangı bırını yazsam :)

günaydın kızlar ,
sabah : 1 yumurta + 1 dılım peynır + 3 tane cherry domates + 3 zeytın + 1 dılım ekmek

Hayirli gunler canlarim. Dun hem hastaneye gittim hemde aksam misafir doluydu ev yazamadim. Dun aksama kadar hic bi sey yemedim aksam ise of off ki ne of... browni kekler tuzlu ikramlar cekirdek karpuz falan derken yarin artiyim kesin dedim. Ama sabah namazindan sonra bir ishal oldum ki o kadar karistirmaya sormayin gitsin. Amma cok konustum hee... Neyse gelelim kiloma 60.7 yani 100 gr vermisim buna da sukur dimi ama

Back
X