4 Aylık kilo verme yarışması

Oooo tebrik ederim tambagim ne guzel vermissin oyle maasallah

Canim biraz kendime geldim. Ven hamile iken hic asermezdim. Ama emzirmede canimin istedigini yemezsem cok kötü oluyorum. Sonunda canimin istedigini yiyince kendime geldim biraz. Aslina bakarsan oyle cok dikkat etmedim.
Mesela dun aksam 8 de
1 tabak dolusu makarna
1 kase tarhana çorbası
3 yumurta ekmekle hemde
ustune de cikolata yedim. Dusun yani bu azaltilmis hali...

esim bile bu kadar yemene iyi yine kilo almiyorsun diyor. Ben de diyorum ki sen benim yediklerimin cogunu gormuyorsun gizliyiyorum. Gorsen utanirim dedim.

Ammmaaa bugun bomba gibi dönüş yaptim insallah

Durum kötü arkadaslar
1 kilo fazlatim
Kilom:81.8
Ust uste yemek davetleri beni mahvetti ama soz toparlanicam.en azindan ramazana kadar ne verebilirsem kar.

Hayirli gunler canlarim. Dun hem hastaneye gittim hemde aksam misafir doluydu ev yazamadim. Dun aksama kadar hic bi sey yemedim aksam ise of off ki ne of... browni kekler tuzlu ikramlar cekirdek karpuz falan derken yarin artiyim kesin dedim. Ama sabah namazindan sonra bir ishal oldum ki o kadar karistirmaya sormayin gitsin. Amma cok konustum hee... Neyse gelelim kiloma 60.7 yani 100 gr vermisim buna da sukur dimi ama
süpersin canım bu şekilde devam et , 100 gr asagı yukarı ideal sana artık tatlım ... maşallah sana

Hayirli gunler canlarim. Dun hem hastaneye gittim hemde aksam misafir doluydu ev yazamadim. Dun aksama kadar hic bi sey yemedim aksam ise of off ki ne of... browni kekler tuzlu ikramlar cekirdek karpuz falan derken yarin artiyim kesin dedim. Ama sabah namazindan sonra bir ishal oldum ki o kadar karistirmaya sormayin gitsin. Amma cok konustum hee... Neyse gelelim kiloma 60.7 yani 100 gr vermisim buna da sukur dimi ama
hastane de tahlillerini mi yaptirdin canim.

Durum kötü arkadaslar
1 kilo fazlatim
Kilom:81.8
Ust uste yemek davetleri beni mahvetti ama soz toparlanicam.en azindan ramazana kadar ne verebilirsem kar.
insallah canim. azar azarda olsa in 81 çok

-800
başlangıç kilom : 76
geçen hafta ki kilo : 74.7
bu hafta ki kilom : 73.9

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
:KK36::KK37:

hastane de tahlillerini mi yaptirdin canim.

insallah canim. azar azarda olsa in 81 çok
Tatlım adetim 3 hafta gecikti onun için kadın doğuma gitmiştim de işte ultrasonla falan baktı bi şey çıkmadı tahlil istedi dün onları vermiştim bugün sonuçları göstermeye gittim.
Vücudumdaki yağ oranı çok azalmış bunun için adet olmuyormuşum diğer her şeyin normal dedi.

Gelelim bugünümeeee
Akşama kadar bi şey yemedim
Saat 3 te yarım adana yedim
Az önce bir tane albeni
Sporum ise
100 sguat
1 saat yürüyüş
Biliyorum çok kötü kızlar söz yarına düzeltcem

Tatlım adetim 3 hafta gecikti onun için kadın doğuma gitmiştim de işte ultrasonla falan baktı bi şey çıkmadı tahlil istedi dün onları vermiştim bugün sonuçları göstermeye gittim.
Vücudumdaki yağ oranı çok azalmış bunun için adet olmuyormuşum diğer her şeyin normal dedi.
iyi canim ciddi bisey olmasinda bende evlendikten hemen sonra kilo almaya basladim hep bu doguma kadar devam etti ve bu kilo almalar bende de hep duzensizlik yapti hic gunu gunude olmuyorum..en son 40 gunde bir oldum. yarin yeni tahlilimn sonucuna bakacam.kanim.nasil bakalim.bide yarin kalp efor testim var
Fit fi yuuuu çak dostummm:KK5:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ilerlemek çok güzel bu hafta karla bitti çok şükür
Gelelim bugünümeeee
Akşama kadar bi şey yemedim
Saat 3 te yarım adana yedim
Az önce bir tane albeni
Sporum ise
100 sguat
1 saat yürüyüş
Biliyorum çok kötü kızlar söz yarına düzeltcem
ya boyle olmaz ama hem doktor yag oranin cok azalmis demis yag oranida lazim bak yaglar darbeleri bile hafifletiyor sen her turlu savunmani kotu hale sokuyorsun artik yuruyus yapma eger yemeyeceksen kasli olup cikacan az kaldiHoppa

iyi canim ciddi bisey olmasinda bende evlendikten hemen sonra kilo almaya basladim hep bu doguma kadar devam etti ve bu kilo almalar bende de hep duzensizlik yapti hic gunu gunude olmuyorum..en son 40 gunde bir oldum. yarin yeni tahlilimn sonucuna bakacam.kanim.nasil bakalim.bide yarin kalp efor testim var

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:ilerlemek çok güzel bu hafta karla bitti çok şükür
ya boyle olmaz ama hem doktor yag oranin cok azalmis demis yag oranida lazim bak yaglar darbeleri bile hafifletiyor sen her turlu savunmani kotu hale sokuyorsun artik yuruyus yapma eger yemeyeceksen kasli olup cikacan az kaldiHoppa
Baktır canım baktır inşallah hepsi normal düzeydedir.
Yaa bırakamıyorum yürüyüşü basenler için özellikle.
Ama o gönderdiğim fotodan daha inceldi vücut bu kısmı iyi de yüzümden gidiyor yanaklarım çöktü:KK43:

Selam arkadaşlar kilom 52.1 kg., ancak girebildim. Annem bebeğimi bir süreliğine yazlığa götürecek, ne yapsın bir yıldır yanımda kalıyordu, onun da bir yaşamı var, bir ay sonra da ben gidicem inşallah, hafta sonları da yanlarında olucam, hafta içi iş çıkışlarında spor yapıcam, kilomun daha iyi olacağını biliyorum ve umutluyum bu konuda. Hepimize iyi geceler...

Back
X