Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı günler kızlarrrr
Bugün hava pek kasvetli yağmur havası var.
Yemeğe davetliyim bakalım neler bekliyor benim güzel mideciğimi![]()
73lere düsmemismiydn cnm sen74 te takildik bakalim ne olacak
Inatla ve sabirla bozmadan devam edersen. Takir takir gider kilolarin merak etme canim74 te takildik bakalim ne olacak
Aksam yiyecek misin peki. Ben de 3 gibi. İyi yedim. Kıymalı menemen yedim ama çok az ekmekle. Bi tane de kabak mücver . Şimdiden aciktimMerhaba canlarıımmm
Menü paylaşımı yapıp yapmama konusunda kararsızım ama yapim hadi
Sabah bir dilim browni
Öğle de kuru fasulye pilav salata karışık kızartma yedim.
Pişman falan değilim valla.
Spor olarak da
100 sguat
1 saat 15 dakika yürüyüş
Nasip olursa 59 görünce foto atcam kızlar bakalım fark var mı yorum yaparsınız.
Yok canım yemem akşam. Şimdi bile karnımı içeriden ittiriyorlarlar gibiAksam yiyecek misin peki. Ben de 3 gibi. İyi yedim. Kıymalı menemen yedim ama çok az ekmekle. Bi tane de kabak mücver . Şimdiden aciktim![]()
Tatlida sadece browni ve mozaik pastaya dayanamiyorm cnm bende olsam yerdm :) benim menülerimde kurufasülye nohut pilav makarna cay karpuz pek göremezsiniz hicc sevmem ve yemem :)Merhaba canlarıımmm
Menü paylaşımı yapıp yapmama konusunda kararsızım ama yapim hadi
Sabah bir dilim browni
Öğle de kuru fasulye pilav salata karışık kızartma yedim.
Pişman falan değilim valla.
Spor olarak da
100 sguat
1 saat 15 dakika yürüyüş
Nasip olursa 59 görünce foto atcam kızlar bakalım fark var mı yorum yaparsınız.
Evet bide kendim yapıyorum gönül rahatlığıyla yiyorum en azından.Tatlida sadece browni ve mozaik pastaya dayanamiyorm cnm bende olsam yerdm :) benim menülerimde kurufasülye nohut pilav makarna cay karpuz pek göremezsiniz hicc sevmem ve yemem :)
Süpersinya :)))))))) ben hic ama hic yiyemiyorm annem kücükken suyunu iciriyomus bana tiksindim sanirim o zamanlarda:)Evet bide kendim yapıyorum gönül rahatlığıyla yiyorum en azından.
Karpuz ad olarak verilse inan çocuğuma veririm o derece çok seviyorum yaa![]()
Ay evet bıktırma ilkesi gibi olmuş sen de.Süpersinya :)))))))) ben hic ama hic yiyemiyorm annem kücükken suyunu iciriyomus bana tiksindim sanirim o zamanlarda:)
:)))) keloglan bi ara cidden cok yayinlanirdiAy evet bıktırma ilkesi gibi olmuş sen de.
Bende de keloğlan filmlerine karşı var. Bıcırık cankız adını bile duysan tüylerim diken diken oluyor.
Etrafımdakiler dalga geçer hep benle![]()
Evet bide kendim yapıyorum gönül rahatlığıyla yiyorum en azından.
Karpuz ad olarak verilse inan çocuğuma veririm o derece çok seviyorum yaa![]()