- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.100
- 598
73.900 gormustum canim73lere düsmemismiydn cnm sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
73.900 gormustum canim73lere düsmemismiydn cnm sen
iste o sabri gosterebilsem..bu ara konsantrasyonum bozuldu. sinab stresi vs . ama.neyseki pes etmiyorumInatla ve sabirla bozmadan devam edersen. Takir takir gider kilolarin merak etme canim
canim benim net sorularim ondan yazamiyrm pek bugune ozel net paketi aldim bir gunluk.Kizlaaarrrr nerelerdesiniz yaa sayfamiz ucuncu sayfalara sarkmis ben de yazmayayim da tam olsun bari olmuyor ama boyle
iste o sabri gosterebilsem..bu ara konsantrasyonum bozuldu. sinab stresi vs . ama.neyseki pes etmiyorum
bide suyu aksatmamak lazim onu aksatinca kilo veremiyorum.. bide aprtmanda saygisiz insan çok cocuk uyuyunca cosuyrlar sinirlerm bozuluyo moralim bozuluyo herseyden istah gidiyoPes etme canim. Ben de 2 gun yapsam 3 gun bozuyorum. Ama olsun. Tatli yemesem ben coktan zayiflamistim
ne demek canim tamam moralini bozma zaten hos bir bayansinmerhaba kızlar ,
Bugun tartılamadım sbedencım , kızma bana ama rejimi bozdum , bugünde tartıya çıkmak hiç istemedim , gelecek haftaya kadar benı affet lütfen
Canım merhaba, ben foruma çok az girebiliyorum, çok yoğunum çünkü. Canım hakikaten yazdıklarım doğru, tatlı olarak dondurma seviyorum ama sade ya da Meyveli, dışı çikolatasız, Kazandibi, Sütlaç seviyorum. Abartmadan arada yiyorum bunları, hatta hemen hemen hergün Türk kahvesinin yanında iki Parça bitter çikolata da yiyorum, yetiyor bunlar. Yediğim elma türü ekşi yeşil elma çok tıkıyor hem de sağlıklı. Ama bu sağlıklı beslenme olayı kesinlikle sporla desteklenmeli ...bu yazdıkların dışında hiç bir şey yemediysen valla maşallah vcanım ya. tatlı ihtiyacını nasıl gideriyosun .
canım ben eşimi beklemek yerine yemeği hazırlıyorum, hemen spora kaçıyorum, ter içinde gelip hemen sofrayı hazır ediyorum, duşa girip çıkınca geliyor zaten. Sonra yemek. Vakit sporla dolunca oyalanmış oluyorsun ve şuna dikkat ettim spor yaptığım günler bir sağlıklı beslenme Aşkı oluyor ki o gün hiç aşırıya kaçmıyorum ve abur cubur yemiyorum. Öneririm keşke ev Hanımı olsam sabah akşam spora çıkardım.Oyyyy ben gene aciktim. Elma kesmedi. SankiM. 18.30 da gelecek eşim beklemek zor yahu.. yalnız yemeyi de sevmiyorum
Ben de yemekten sonra eşimle spora bisiklet sürmeye çıkıyorum. Bugün fazlaca yedim ama fırında tavuk . Ekmek falan pilav yemedim.. ben de de zaten spora gitcem die fazlaca yeme isteği oluyo. Bir de ertesi güne kadar bişey yemicem diye düşününce de çok yedim galibaCan
canım ben eşimi beklemek yerine yemeği hazırlıyorum, hemen spora kaçıyorum, ter içinde gelip hemen sofrayı hazır ediyorum, duşa girip çıkınca geliyor zaten. Sonra yemek. Vakit sporla dolunca oyalanmış oluyorsun ve şuna dikkat ettim spor yaptığım günler bir sağlıklı beslenme Aşkı oluyor ki o gün hiç aşırıya kaçmıyorum ve abur cubur yemiyorum. Öneririm keşke ev Hanımı olsam sabah akşam spora çıkardım.
Ayyy ne güzel . Ozendim sana . Ben hiç göremedim liseden beri 51 falan.. şimdiki hedefim 58. 56 olsa da süper olur tabi. . Boyun kac yasin kacArkadaşlar kilom 52. Bugün yediklerim:
Sabah:
1 Peynirli puaça işe giderken yanına Sütlü kahve
Öğlen:
Yayla Çorba
Salata, yoğurt
4-5 sebzeli köfte
Akşam:
Yarım kase erişeli yeşil mercimek yemeği
Yoğurt
Birgün önceden kalan iki kızartılmış köfte ve beş altı patates dilimi (atılmasın diye)
Biraz önce:
7-8 tuzsuz erik, 4 adet yenidünya
Arkadaşlar daha önce dediğim gibi tuzsuz yiyorum herşeyi, ekmek de genelde ya hiç ya çok az.
Bugün 377 kalori yakmışım sporda 22 dk Koşu ve 45 dk yürüyüş. Mutlu oldum. Benim bir Kırılma noktam var kiloda 51-52 yi görünce epey öyle gidiyorum tüm çabalara rağmen, ama bir kere düşünce 51 altına daha kolay oluyor kilo vermem. Sabrediyorum hedef ilk 51, sonra 50 sonra bakılır:))