4 aylık nişanlıyım nişan yüzüğümü kaybettim bulamıyorum

cikolatalipankek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2020
358
182
53
Evin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum

Olan olmuş, canına birşey olmasın.
Manevi olarak değeri tabiki vardır ama parayla olan herşey yerine koyulur.
Birbirinizin kalbini kırmayın ve bunun için kendini suçlama, yenisini alırsınız durum müsaitse.

Alt tarafı yüzük şuan yeni nişanlı oldugun için böyle düşünüyosun bence . Eşimde yüzüğünü tuvalete düşürmüştü bende kaybettim beş altı ay sonra şans eseri buldum şuan ikimizde yüzük takmıyoruz .

Mecbur aldığınız yere gidip yenisini alacaksınız

Sizcede biraz abartmıyomusunuz? Utanılcak ne var bunda? Ne olacak yani kaybettiysen ? Ucunda ölümmü var?

Eşim de bir kez nişanlı iken bir kez evli iken kaybetti. Ben de salıverdşm takmıyorum artık :) eskiden çok önemserdim ama yapacak bir şey yok.

Yeni nişanlandığım zamanlar geldi aklıma. Nişandan hemen sonra tatile gitmiştik, yüzüğümü yeni taktım ya asla çıkartmak istemiyorum romantizmden ölücem. E denize de giricem. Düşmesin diye elimi yumruk yaparak yüzmüştüm bütün tatil boyunca Çıkar koy işte halbuki ne olacaksa. Şu an yeni olduğu için üzülmeniz normal, yenisini alırsınız. Alt tarafı bir obje, biz fazla anlam yüklüyoruz.

Ben sürekli kaybederim. Eşimde kaybetti nişanlıyken. Yenisini alıp taktı. Söyle yenisini alın. Bu kadar alınacak kızacak birşey yok bence.

Benim teyzem de yüzüğünü kaybettiğini sanmıştı 2 sene önce. Meğersem eşi teyzem çok ortalık yerde yüzüğünü bırakıyor diye alıp saklamış aklı başına gelsin diye. Daha geçen gün geri verdi yüzüğü. Aileniz falan almış olabilir mi sizin de ? Haberleri yoksa onlara da bir sorun.

Paspas suyuyla nasıl gidiyor yüzük. Orayı anlamadım.
Ben de 7 yıllık evliyim şuan yüzüğüm nerde bilmiyorum :) bu kadar takılmayın sembolik şeylere. Yenisini alırsınız olur biter

paspas suyuyla yuzuk gider mi ya,
siz biraz daha arayin bence.

ben olsam dert etmem, ama oyle cok yuzuk maneviyatli birisi degilimdir zaten.
Ama sizin icin onemli ise bence arayin daha, dusundugunuz ihtimal bana pek oluru varmis gibi gelmedi.
Gider gider. Bazen deterjanla birlikte sıyrılıyor ben çok topladım kova içinden yüzük. Bazen vücuttaki ödem gidiyor yüzük hafif bol geliyor o zaman sıyrılmıs olabılır.

Yüzüklerin efendisindeki güç yüzüğü değil ya bu. Alırsınız yenisini olur biter niye bu kadar abarttınız ki. Nişanlınız da kaybedebilir ayrıca insanlık hali kimse altın bişeyi zevkine kaybetmez bu zamanda . Bunda kırılacak alınacak bişey yok.

Deme, kimseye soylemeden git aynısını al geç. Bu yüzüğü yeniden mi aldin?diye sormadigi surece yalan söylemiş olmuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…