- 15 Eylül 2020
- 358
- 182
- 53
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Alt tarafı yüzük şuan yeni nişanlı oldugun için böyle düşünüyosun bence . Eşimde yüzüğünü tuvalete düşürmüştüEvin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
Mecbur aldığınız yere gidip yenisini alacaksınızEvin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
Sizcede biraz abartmıyomusunuz? Utanılcak ne var bunda? Ne olacak yani kaybettiysen ? Ucunda ölümmü var?Evin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
Alt tarafı yüzük şuan yeni nişanlı oldugun için böyle düşünüyosun bence . Eşimde yüzüğünü tuvalete düşürmüştübende kaybettim beş altı ay sonra şans eseri buldum şuan ikimizde yüzük takmıyoruz .
Ben sürekli kaybederim. Eşimde kaybetti nişanlıyken. Yenisini alıp taktı. Söyle yenisini alın. Bu kadar alınacak kızacak birşey yok bence.Evin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
Gider gider. Bazen deterjanla birlikte sıyrılıyor ben çok topladım kova içinden yüzük. Bazen vücuttaki ödem gidiyor yüzük hafif bol geliyor o zaman sıyrılmıs olabılır.paspas suyuyla yuzuk gider mi ya,
siz biraz daha arayin bence.
ben olsam dert etmem, ama oyle cok yuzuk maneviyatli birisi degilimdir zaten.
Ama sizin icin onemli ise bence arayin daha, dusundugunuz ihtimal bana pek oluru varmis gibi gelmedi.
Deme, kimseye soylemeden git aynısını al geç. Bu yüzüğü yeniden mi aldin?diye sormadigi surece yalan söylemiş olmuyorsunEvin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?